Dana Budeanu

Budeanu, despre ziua Sfântului Valentin: ”Este o mizerie”

2065
Criticul de modă reacționează în stilul caracteristic cu privire la ziua de 14 februarie, când îndrăgostiții sărbătoresc ziua iubirii și atrage atenția că dragostea trebuie sărbătorită mereu.

BUCUREȘTI, 14 feb – Sputnik. Dana Budeanu a vorbit despre subiectul care interesează mulți români și anume Ziua îndrăgostiților.

Criticul de modă atrage atenția că iubirea trebuie sărbătorită în fiecare zi. Ea subliniază penibilul situației generată de faptul că oamenii au nevoie de o zi pentru a-și declara dragostea.

”Este o mizerie, rețineți. Deci cine sărbătorește Valentine's Day e bou dacă n-are 15, 16, 17, 18… Gata! La 18 ani te operezi de situația asta. Deci nu mai ai cum să sărbătorești Valentine's Day”, a spus Dana Budeanu.

Criticul de modă a ironizat faptul că, special de Ziua Îndrăgostiților, cuplurile din România ies în oraș la masă, ”în doi”.

În opinia sa, aceste zile de care se agață unii, aceste date din calendar pe care o parte a oamenilor le folosesc pentru ”a fi intimi pe cuplu” și să își reamintească felul în care se iubesc nu au nici o însemnătate, fiindcă dragostea nu trebuie reamintită.

De asemenea, Budeanu a subliniat că Sărbătoarea Sfântului Valentin a fost inventată în America și reprezintă ”o vrăjeală, o prostie”.

Așa că Ziua Îndrăgostiților este, spune Budeanu, în fiecare zi. Totul este ca oamenii să trăiască frumos în fiecare zi, iar fiecare partener de cuplu trebuie să caute să se bucure de celălalt.

Și aceasta pentru că, în secunda în care partenerii nu se mai bucură unul de altul indiferent cât timp a trecut de când au devenit un cuplu, soluția este separarea.

”În secunda în care nu mai simțiți bucurie, trebuie să plecați. Niciodată după ce n-ați mai simțit bucurie nu mai simțiți la loc bucurie. (…) Sentimentul de bucurie, sentimentul de fericire este o stare continuă din care niciodată nu mai poți lua nimic și nu mai poți adăuga nimic”, a subliniat Dana Budeanu.

2065
Tagurile:
Dana Budeanu
Tematic
Bianca Drăgușanu și Dana Budeanu dau NUCLEARA: bani pentru vedetele care declară COVID-19
Dana Budeanu s-a ținut de cuvânt: noua BOMBĂ cu Nicușor Dan!
Dana Budeanu revine, RĂSPUNS care îl face praf pe Nicușor!
Alexandru Rafila

Rafila: “Scenariul cel mai prost ce ar putea se întâmple”

29
Reprezentantul României la OMS a vorbit atât despre creșterea numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, precum și despre cel de-al treilea val al pandemiei. Semnal de alarmă.

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Medicul Alexandru Rafila atrage atenția, legat de creșterea numărului de cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, asupra faptului că întotdeauna trebuie urmărită tendința pe termen lung.

Un interval de două săptămâni reprezintă, în opinia reprezentantului României la OMS, o perioadă rezonabilă ca să se poată discuta despre o creștere susținută a numărului de îmbolnăviri.

”Sunt suficiente elemente încât să credem că în perioada următoare va crește numărul de cazuri, dar, de aici și până la a discuta, în acest moment, despre valul al treilea, este distanță destul de lungă”, a subliniat Rafila, potrivit antena3.ro

Acesta a subliniat că importantă este amplitudinea creșterii, deoarece sistemul de sănătate publică a fost pus la încercare atunci când în România erau în jur de 10.000 de pacienți, iar secțiile de Anestezie Terapie Intensivă se blocaseră.

Capacitatea efectivă de tratament a pacienților era de 1300 de locuri, iar numărul de decese a fost mai mare de 200 în mai multe zile.

Rafila și-a exprimat speranța că nu vom ajunge într-un mediu asemănător.

”Este scenariul cel mai prost care ar putea să se întâmple și lucrul ăsta depinde foarte mult de viteza și profesionalismul cu care se mișcă autoritățile, pe de-o parte și modul în care reușesc să transmită cetățenilor necesitatea continuării măsurilor de protecție individuale și colective”, a declarat reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății.
29
Tagurile:
Alexandru Rafila
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Rafila dă cărțile pe față: cât vom mai purta mască
Vaccinare anti-covid: Rafila, vești neplăcute pentru români
Rafila anunță… două tipuri de ”paşapoarte” pentru vaccinați

Загрузка...
Profesor

Hotărâre: Suspendarea cursurilor față în față a fost ilegală

240
Hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, precum și ordinele miniștrilor Educației și Sănătății prin care au fost suspendate cursurile în format fizic în toate unitățile de învățământ au fost anulate de Curtea de Apel București.

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Lovitură dură în sistemul de învățământ, după ce Curtea de Apel București a anulat hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, precum și ordinele miniștrilor Educației și Sănătății prin care au fost suspendate cursurile în format fizic, clasic, în toate unitățile de învățământ.

Ieri, 25 februarie 2021, Curtea de Apel București a respins mai multe excepții invocate în dosarul în care Asociația Școlilor Particulare, dar și nouă persoane au solicitat anularea Hotărârii CNSU din data de 8 noiembrie 2020 privind aprobarea suspendării activităţilor care impun prezenţa fizică a preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ şi continuarea activităţilor didactice în sistem on-line, informează ziarulprofit.ro.

De la comunicare, în termen de 5 zile lucrătoare, hotărârea poate fi atacată cu recurs, în privința soluției date cererii de suspendare. Ea poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare în privința soluției date acțiunii în anulare.

În luna noiembrie a anului trecut, judecătorii au decis că Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași, prin care cursurile școlare față în față au fost suspendate în municipiul Iași, este nelegală.

De asemenea, judecătorii au admis anularea parțială a hotărârii nr. 76 din 4 noiembrie 2020, tot în urma unui demers iniţiat de Asociaţia Şcolilor Particulare.

240
Tagurile:
școli, Cursuri

Загрузка...
NATO

Senator rus: Când va începe destrămarea NATO

0
NATO va începe să se destrame dacă va renunța la concepția „amenințării rusești”, care este singurul rost al existenței alianței.

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. NATO va începe să se destrame dacă va renunța la concepția “amenințării rusești”, a declarat senatorul rus, Aleksei Pușkov, în canalul său Telegram.

Parlamentarul a menționat că alianța nu răspunde la nicio provocare cu care se confruntă lumea occidentală, precum terorismul sau pandemia de coronavirus. În același timp, NATO luptă cu niște amenințări imaginare și ipotetice.

“În realitate, odată cu destrămarea URSS și a blocului estic, din punct de vedere al apărării, NATO și-a pierdut "raison d'etre" – adică rostul existenței. (…). Iată de ce Biden și Stoltenberg au nevoie de “amenințarea rusească”: e singura temelie a existenței NATO și a păstrării controlului SUA asupra Europei. Fără o amenințare imaginară, alianța va începe să se destrame”, a scris Pușkov.

Declarația despre așa-numita “amenințarea rusească” sunt făcute periodic de politicieni occidental. Moscova a subliniat în mai multe rânduri că Rusia nu intenționează să atace vreun stat NATO, iar Occidentul evocă pretexte pentru a-și amplasa mai multă tehnică și batalioane în preajma frontierelor rusești. Moscova și-a exprimat în mai multe rânduri în legătură cu extinderea prezenței forțelor alianței în Europa.

0
Tagurile:
Rusia, NATO
Tematic
Kremlinul: NATO forțează Rusia să reacționeze la acțiunile agresive
Atenție spre Crimeea: Cum se reconstruiește NATO sub Biden
Stoltenberg: NATO s-a consolidat considerabil pe direcția estică
NATO, marele pericol pentru România. Ce ne spun datele SRI
Twitter a eliminat conturile care “subminau încrederea în NATO”
Moscova cere Twitter explicații în legătură cu blocarea “conturilor anti-NATO”

Загрузка...