Telegram

Telegram, cea mai descărcată aplicație de la început de an

207
Telegram a devenit cea mai descărcată aplicația la începutului acestui an, se arată într-un raport al Sensor Tower.

BUCUREȘTI, 5 feb – Sputnik. În luna ianuarie 2021, cea mai descărcată aplicație a devenit Telegramul lui Pavel Durov, constată compania analitică Sensor Tower.

În total, în prima lună a anului 2021, Telegram a fost instalat de 63 de milioane de ori, o cifră de patru ori mai mare decât anul trecut. Așa cum a menționat Durov, un interes sporit față de aplicație este legată de afluxul de utilizatori din WhatsApp, din cauza noii politici de confidențialitate și oferirea Facebook a datelor caracter personal.

Pe locul doi a ajuns serviciul de clipuri video scurt TikTok – aplicație a fost instalată de 62 de milioane de ori. De menționat că în pofida presiunilor autorităților americane, 10 la sută din descărcări revin anume SUA.

În premieră, în primele trei poziții a ajuns și Signal, care se poziționează ca o aplicație extreme de private, creată în baza unui cod sursă deschis.

207
Tagurile:
Telegram
Tematic
SUA sunt îngrijorate de popularitatea Telegram în rândurile teroriștilor
Telegram va introduce funcția apeluri audio
Messengerul Telegram ar putea fi blocat în orice moment
„Telegram”, amendat cu un milion: a refuzat să ofere informații pentru FSB
Durov, fondatorul Telegram, printre “marii huligani” ai anului
Rețeaua rusească Telegram - a doua cea mai descărcată aplicație în SUA
București

S-a decis - Guvernul va aproba noi măsuri de relaxare aplicabile de la 1 iulie

235
Noile măsuri de relaxare vor fi aprobate mâine, cu aplicare de la 1 iulie, a anunțat premierul Florin Cîțu. Dispar măștile?

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Toată România este ”verde”, iar în această situație Guvernul va aproba joi noi măsuri de relaxare.

Aceste noi măsuri vor fi aplicabile de la 1 iulie, a declarat primul ministru Florin Cîţu la TVR1.

”Noi am prezentat deja aceste măsuri în Hotărârea CNSU, vreau doar să readuc aminte, pentru că am fost prin ţară şi este o întrebare despre târguri şi talciocuri şi aşa mai departe: se redeschid de la 1 iulie, bineînţeles, în funcţie de normele de securitate, de siguranţă, dar se redeschid toate de la 1 iulie”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul României a precizat că ”decizia o vom lua joi în şedinţa de guvern”.

O chestiune care rămâne în suspans este portul măștilor la interior. ”Încă nu am primit propuneri în acest sens”, a spus premierul.

”Nu am primit încă o propunere, dacă primesc o propunere şi este bine fundamentată, nu aş avea o problemă cu acest lucru”, a declarat Cîțu, punctând – ”Până la urmă, dacă sunt vaccinate toate persoanele într-un birou, este normal să aibă nişte beneficii dacă s-au vaccinat”.
235
Tagurile:
CNSU, Guvern, Florin Cîţu, România, COVID-19, Restricții, Relaxare

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

Expert: Sputnik V protejează cel puțin o jumătate de an

52
(reînnoit 17:17 22.06.2021)
Vaccinul rusesc Sputnik V oferă o imunitate sigură pentru cel puțin o perioadă de o jumătate de an, a declarat expertul Centrului Gamaleia, Vladimir Gușin.

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Vaccinul Sputnik V oferă o protecție împotriva coronavirusului pentru șase luni, a declarat șeful Laboratorului mecanismelor de variabilitate a populației microorganismelor patogene a Centrului Gamaleia, Vladimir Gușin.

“Dispunem de suficiente date care arată că în decurs de jumătate de an imunitatea la sigur se menține, iar pentru a o actualiza către o nouă ascensiune epidemiologică, e nevoie de o revaccinare”, a declarat expertul într-un interviu oferit canalului YouTube Soloviov LIVE.

Mai devreme, ministrul Sănătății, Mihail Murașko, a declarat că Ministerul Sănătății a elaborate anumite abordări pentru revaccinarea populației de coronavirus: în perioada de vârf, fiecare șase luni, în celelalte perioade – odată pe an.

Vaccinul poate fi administrat în toate regiunile Rusiei. În august 2020, Ministerul Sănătății a înregistrat primul vaccin din lume împotriva COVID-19, dezvoltat de Centrul Gamaleia. Preparatul a primit numele de “Sputnik V”.

Ulterior a apărut vaccinurile EpiVacCorona, a centrului Vector și CoviVac, creat de Centrul Ciumakov al Academiei de Științe. La începutul lui mai a fost înregistrat cel de-al patrulea vaccin – Sputnik Light.

52
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Autorizarea din partea UE a vaccinului rusesc Sputnik V, amânată cu câteva luni
Un nou lot de vaccin "Sputnik V", adus cu avionul la Chișinău
Gamaleia: Sputnik V poate proteja de toate tulpinele cunoscute

Загрузка...
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Un NU categoric Tratatului militar România-Ucraina! Vom fi carne de tun!”