Bani

Elrond: povestea de succes a românilor creatori de monede digitale

351
Doi frați din Sibiu au pus pe picioare, în doar trei ani, o companie ce valorează acum un miliard de dolari și care a creat criptomoneda e-gold, care permite realizarea tranzacțiilor financiare cu o viteză și o siguranță nemainîntâlnite.

BUCUREȘTI, 4 feb – Sputnik. Povestea Elrond începe în anul 2018, atunci când Beniamin Nicu, împreună cu fratele său, Lucian Micu și antreprenorul Lucian Todea fondau compania ce avea să ajungă, într-un timp scurt, să valoreze 1 miliard de dolari.

Frații sunt doi din cei 4 copii ai soților Mincu, un cuplu obișnuit din Sibiu. De mici au fost fascinați de tehnologie.

Beniamin Micu spune că tatăl lor le-a cumpărat un computer și că, în primă fază, au stricat aparatul de foarte multe ori, după care au început să repare asemenea obiecte pentru majoritatea oamenilor.

La facultate, Beniamim a studiat științele economice, iar în paralel a descoperit singur lumea internetului și a programării.

Din momentul în care și-a conturat în minte proiectul Elrond, a început să caute parteneri. Echipa sa cuprinde acum 50 de oameni, majoritatea fiind români.

Tinerii sunt convinși că vom ajunge să folosim bani digitali. Moneda lor poate fi cumpărată acum cu 65 de dolari, notează stirileprotv.ro.

Portofelul electronic gândit de ei are performanțe uimitoare.

O adevărată provocare pentru ei o reprezintă menținerea platformei de tranzacționare în stare perfect funcțională.

În momentul de față, Elrond se află între primele 50 de proiecte de blockchain şi criptomonede din lume şi a devenit al doilea “unicorn” românesc, după UiPath.

În luna ianuarie a acestui an, Beniamim Micu preciza că Elrond este la începutul unei perioade de expansiune accelerată, iar următorul pas pentru ei îl reprezintă lansarea aplicației de mobil Maiar.

”De la cărți, am trecut la eBooks, de la poștă la eMail, iar de la aur la eGold”, a spus Beniamin Mincu, potrivit startupcafe.ro.

Elrond și Maiar folosesc criptomoneda eGold – EGLD - care face referință la ideea de aur digital.

Prin ce se remarcă rețeaua Elrond? Ei bine, aceasta poate procesa peste 15.000 de tranzacții pe secundă și poate scala cu cererea la peste 100.000 de tranzacții pe secundă, susțin dezvoltatorii.

Tehnologia Blockchain este folosită în special în contextul criptomonedelor precum bitcoin, dar este aplicabilă în numeroase domenii.

Conceptul de blockchain reprezintă o bază de date distribuită ce păstrează o listă dinamică de înregistrări în mod eficient, verificabil și permanent.

351
Tagurile:
Monede, Români
Tematic
UE a primit acceptul să taxeze SUA cu 4 miliarde de dolari
România mai dă 175 de milioane de dolari pentru F - 16 vechi
Bitcoin a depășit 25.000 de dolari
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu anunță o veste proastă pentru Educație și o rușine pentru Iohannis

277
(reînnoit 09:28 24.06.2021)
Ministrul Sorin Câmpeanu dă o veste tristă pentru România. Din principalul proiect al lui Iohannis se alege praful – iar asta afectează sistemul de Învățământ.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut un anunț care trimite proiectul prezidențial ”România educată” la lada de gunoi.

”Doar 77% dintre elevii care au terminat liceul anul acesta s-au înscris pentru examenul de Bacalaureat, interesul fiind mult mai scăzut decât anul trecut, atât în procente, cât și în valoare absolută”, a declarat aseară, ministrul Educației la TVR.

Conform datelor oficiale prezentat de Sorin Cîmpeanu anul trecut procentul a fost de 83%, în ciuda pandemiei.

Ministrul a dat cifre: anul acesta s-au înscris la examenul de Bacalaureat 114.163 de absolvenți de clase terminale din promoția curentă, cărora li se adaugă 19.520 de candidați înscriși la examenul de Bacalaureat din promoții anterioare.

”Interesul este scăzut”, spune Cîmpeanu, arătând că, raportat la totalul promoției curente  procentul este de 77%. ”Mic! Anul trecut a fost tot an de pandemie și procentul celor înscriși raportat la promoția curentă a fost de 83%”.

Și, atenție, ministrul a atras atenția că anul trecut numărul elevilor înscriși la Bacalaureat a fost mai mare și în valoare absolută! De asemenea, numărul elevilor din promoții anterioare a fost mai mare în 2000: peste 31000, față numai 19520 în 2021.

Deci, o scădere dramatică a interesului pentru Educație – care nu poate fi pus decât pe seama unui sistem care nu acordă atenția cuvenită acestui domeniu care influențează major viitorul României.

Dar, așa cum spuneam și în alte dăți, mentalitatea de colonie impusă „strategic” înseamnă educație și cultură minimă și consum mult. Ceea ce vedem că se petrece… pas cu pas.

Să nu uităm că ieri, în paralel cu bătălia pentru ”educația sexuală”, progresiștii din Parlamentul României au mai depus o lege pentru desființarea Academiei Oamenilor de Știință.

”România educată” a lui Iohannis are nevoie de sex, nu de școală, știință sau religie.

277
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Răzvan Dumitrescu

Răzvan Dumitrescu: ”Indivizi în funcții cheie urmăresc bage spaima în populație”

578
(reînnoit 06:57 24.06.2021)
Există un interes în spatele înspăimântării populației? Realizatorul TV pune pe masă dovezi care anulează declarațiile unor autorități care par să dorească o stare de spaimă.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Apreciatul jurnalist și realizator TV Răzvan Dumitrescu publică două grafice și un text al unei prestigioase publicații din care rezultă clar că încercarea de înspăimântare a românilor nu are o baza reală – ci intenții dubioase.

”Mi-e din ce în ce mai clar că există indivizi în funcții cheie care urmăresc să bage spaima în populație”, scrie Dumitrescu, arătând cazul concret: ”Povestea cu "tulpina" DELTA care ar face ravagii în Marea Britanie și care , implacabil, va poposi și pe la noi prin toamnă, aducând-ne al patrulea val!”

Experimentatul realizator își mărturisește uimire: ”Când îi auzi îți vine să-i crezi, atât de serios vorbesc ei, oficialii”.

Dar, dacă te apuci să verifici ce spun ”și să vezi cum e prin locurile pe care ei le dau drept exemplu, te iei cu mâinile de cap!”.

”Nu cu mult timp în urmă, doamna ministru de la Sănătate ne anunța că e îngrijorată din cauza DELTA și ne spunea că au crescut infectările în Anglia și Germania”, scrie Dumitrescu, punând imediat cărțile pe masă: ”Atașez mai jos graficul cu situația din Germania din care rezultă clar că acolo infectările sunt în continuă scădere”.

Mai mult, jurnalistul dă detalii și cu privire la situația din Marea Britanie - unde, surpriză: ”în acest moment, ATENTIE!, se moare de 10 ori mai mult din cauza de pneumonie și gripă clasică decât de COVID!!!!!!!!!”.

”Acolo într-adevăr au crescut infectările dar în același timp decesele și internările sunt la cel mai scăzut nivel de la începerea PANDEMIEI, ceea ce sugerează că virusul e din ce în ce mai slab!”, scrie jurnalistul.

Întrebare logică: ”oare oficialii noștri au habar de aceste lucruri? Sau sunt capabili doar de explicații  "științifice" de tip Emilian Imbri , autorul halucinantei ziceri: "Valul 4 vine pentru că urmează după valul 3. Virusul este plecat acum"!”.

Iată mai jos graficele – primul, cu dovada că ”în Germania scad infectările, nu cresc”, iar în al doilea graficul din The Telegraph ”care anunță ca acum morții de gripă și pneumonie sunt de 10 ori mai mulți decât cei decedați de COVID”.

”Pentru OFICIALII de la noi, atașez și link către articol, în speranța că vor citi și vor înțelege câte ceva!”, încheie Răzvan Dumitrescu.

Noi însă mai adăugăm un aspect constatat: introducere spaimei, a stării de amenințare, este politica ”strategică” de câțiva ani, de când România a devenit ceea ce mult huliții „conspiraționiști” numesc ”colonie”.

578
Tagurile:
Răzvan Dumitrescu

Загрузка...

Avionul rusesc și o dronă au filmat distrugătorul UK Defender - Video