Toni Grecu

Toni Grecu, mărturie din Infern care e starea sa acum

413
(reînnoit 14:30 30.01.2021)
Fondatorul trupei ”Divertis”, Toni Grecu, era internat la „Matei Balș” și a fost mutat la un alt spital – povestește prin ce a trecut

BUCUREȘTI, 30 ian – Sputnik. Cunoscutul umorist și om de televiziune Toni Grecu, fondator al celebrei trupe de divertisment ”Divertis”, era internat la ”Matei Balș” în momentul izbucnirii tragicului incident.

Toni Grecu este infectat cu SARS-COV-2 și se afla chiar deasupra locului unde s-a produs incendiul. Toni Grecu era internat într-un salon de la etajul 2, incendiul izbucnind la parterul clădirii.

Iată o adevărată mărturie din Infern, relatată de Toni Grecu pentru ProTV: ”Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit”.

”Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume… și am alergat şi singur”, povestește Toni Grecu. ”În urma salvării, spitalul ardea… sistemul sanitar din România ardea!”.

Care este situația actuală a lui Toni Grecu? A fost mutat la spitalul ”Sfântului Pantelimon” – iar soția sa, Cristina Grecu, a dat cele mai noi vești pentru cotidianul ”Libertatea”, din păcate situația fiind destul de neclară.

”Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon”, a spus Cristina Grecu, mărturisind ”Nu știu care este exact starea lui - știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”.

Vom reveni cu alte informații despre starea îndrăgitului umorist.

413
Tagurile:
Spitalul Matei Balș
Тема:
Incendiul de la Institutul "Matei Balș" (42)
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu, către profesori: ”Vreți ascundem sub preș?”

159
Ministrul Educației vine cu noi declarații referitoare la vaccinarea profesorilor, mai nuanțate decât cele de zilele trecute, când învinovățea părinții de presiuni. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. Recentele declarații ale ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu, potrivit cărora părinții ar face presiuni ca profesorii nevaccinați să nu vină la ore fizic ci să predea online au tensionat și mai mult situația din sistemul de învățământ.

Demnitarul a ieșit și a făcut noi precizări cu privire la acest subiect, cu prilejul unei conferințe din cadrul campaniei ”Vaccinare și testare pentru învățare”, susținută de Inspectoratul Școlar al Municipiului București la Colegiul Național ”Mihai Viteazul”.

Ministrul a precizat că, la întrebările și presiunile părinților, le-a explicat că sunt situații diferite, existând cadre didactice care au interdicție medicală pentru vaccinare.

”Au zis ”bun, atunci pot să predea online acei profesori care nu sunt vaccinați”. Am spus că din această perspectivă, pot avea dreptate. Am adăugat faptul că există dreptul de confidențialitate asupra unui act medical, există foarte multe lucruri de luat în discuție, dar este o ipoteză. Vreți să ascundem sub preș? Eu nu vreau să ascund sub preș faptul că am fost contactat de părinți”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Secretarul general al Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Cornelia Popa-Stavri, l-a întrebat pe Cîmpeanu dacă, nu cumva, este vorba despre discriminare.

Demnitarul a subliniat că susține total vaccinarea, că ar trebui să se vaccineze atât părinții, cât și profesorii. De asemenea, acesta a susținut că vaccinarea este un act voluntar, dar că este singurul act care poate stopa pandemia.

159
Tagurile:
vaccinare, profesori, Sorin Cîmpeanu
Tematic
Cîmpeanu, afirmații fără susținere? Induce voit profesorii în eroare?
Iohannis și Cîmpeanu, reacție despre reluarea cursurilor: uluitor, pur și simplu!
Cîmpeanu, despre examenele naționale: e bătut în cuie!

Загрузка...
Школы закрыли на карантин из-за ОРВИ

Bugetarii în pericol: sporurile vor fi reduse

55
Florin Cîțu a anunțat că adoptă memorandumul privind reducerea sporurilor bugetarilor chiar în ședința de Guvern de azi.

BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. Premierul Florin Cîțu a anunțat pe ordinea de zi din ședința de Guvern de astăzi se va afla și memorandumul privind tăierea sporurilor bugetarilor. Astfel, la punctul 7, Cîțu vorbește de un memorandum cu tema ”Stabilirea principiilor care vor sta la baza reanalizării și elaborării cadrul legal privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice”.

De asemenea, în ședința de astăzi urmează a fi analizate și propunerea ca personalul medico-sanitar care activează în centrele de vaccinare să poată încheia contracte de prestări servicii că persoane fizice, acte care vor fi considerate vechime în muncă și stagii de cotizare. De asemenea, Guvernul vrea să clarifice situația statutului rezidenților care lucrează în aceste centre de vaccinare.

Tot astăzi, Ministerul Sănătății încheie o nouă comandă pentru achiziționarea a 4.260.269 de doze opționale de vaccin împotriva COVID- 19 produs de compania BioNTech / Pfizer, mai anunță Cîțu, care mai spune că în ședința de azi intră și adoptarea unor măsuri referitoare la infrastructuri informatice și de comunicații de interes național şi condiţiile implementării rețelelor 5G..

55
Tagurile:
Florin Cîţu, bugetari
Tematic
Lovitură pentru bugetari: premierul Orban, anunț despre șomajul tehnic
Salarii majorare pentru o categorie de bugetari: primesc sute de lei în plus
Profesorii, vizați-oficial de BNR: bani puțini pentru bugetari

Загрузка...