Oana Lovin

Oana Lovin l-a făcut praf pe Vlad Voiculescu… chiar la el acasă, în mijlocul fanilor lui!

2287
(reînnoit 12:43 30.01.2021)
După tragedia de la ”Matei Balș”, Vlad Voiculescu a avut o atitudine care a scandalizat multă lume – iar Oana Lovin l-a făcut de doi bani chiar în mijlocul fanilor săi

BUCUREȘTI, 30 ian – Sputnik. Reacțiile ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, denotă un aspect principal al atitudinii acestuia: neasumarea răspunderii, câtuși de puțin, pentru tragedia de la „Matei Balș”.

În ultima postare pe pagina de socializare, Voiculescu dă vina pe faptul că ”România este, din păcate, țara în care în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare”.

Înșirând mai mute truisme și sofisme, Voiculescu, care nu este la primul mandat, dă vina pe cei ”Statul nu a fost în stare” și pe cei care l-au condus dar ”au avut alte treburi sau alte interese”.

Ori, el și liberalii – care au guvernat mulți ani! – promite că ”Vom construi spitale. Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliții, un fond important pentru investiții în spitale și o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure”.

Și repetă apoi că ”Vom construi spitale. Țara asta are nevoie de spitale noi. Țara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte”.

Culmea… sau ce? După ce au afundat țara în cele mai mari datorii și nu au reușit să demonstreze unde și cât au investit – guvernarea liberal-useristă promite acum ”fapt, nu vorbe!”.

Desigur, atitudinea lui Vlad Voiculescu a enervat multă lume, dar cea care i-a răspuns cel mai curajos și la obiect a fost Oana Lovin.

Cunoscuta activistă și influencer a postat chiar pe pagina lui Vlad Voiculescu, în mijlocul fanilor acestuia un comentariu care îl face praf pe ministru.

”Puiuț tu ai cam mult timp liber se pare”, începe Oana Lovin în stilul său, trecând apoi direct la subiect: ”Lasă cu “vom”, că mor oamenii între timp. Ce faci acum, în afară de a scrie pe Facebook?”

Și urmează cea mai potrivită suită de întrebări în situația de față:

- ”Ai cerut situația din spitale?”

- ”Ai aflat câte spitale au nevoie de generatoare?”

- ”Ai trimis o echipă de electricieni să verifice toate instalațiile?”

- ”Ai trimis măcar niște amărâte de pături pe la spitale?”

Ironică, Oana Lovin îl pune la colț pe Voiculescu: ”Ce dracu mă chiar trebuie să le știe și facă videochatista pe toate?”.

Și, da, Oana Lovin nu uită și de premierul care are la activ monumentala declarație despre Sănătate și Educație: ”Aaa, poate ai uitat că iubi Cîțu a zis că sănătatea și educația nu sunt o prioritate, așa că mai ușor cu gargara asta ieftină...nu mai ține”, a scris Oana Lovin.

Cert este că, după acest comentariu, nu prea s-au găsit replici potrivite – doar câteva tentative de insulte, anihilate repede de frumoasa și spirituala internaută. Pe scurt, Oana Lovin l-a făcut praf pe ministru chiar la el acasă, în mijlocul susținătorilor săi – evident descumpăniți de justețea argumentelor.

2287
Tagurile:
Oana Lovin, Vlad Voiculescu, Spitalul Matei Balș
Тема:
Incendiul de la Institutul "Matei Balș" (42)
Офис

Adeverințe de vechime 2021: schimbări importante

26
(reînnoit 11:49 15.04.2021)
Un proiect de lege adoptat de Parlament prin vot final prevede că, dacă un angajator este în insolvență, faliment ori lichidare, administratorul sau lichidatorul judiciar preiau de la el anumite activități de resurse umane.

BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. Schimbări pentru salariați și pentru angajatori: un proiect de lege pentru modificarea Codului Muncii prevede că, dacă un angajator este în insolvență, faliment sau lichidare, administratorul ori lichidatorul judiciar vor prelua de la el anumite activități de resurse umane.

Șantier de construcție
© Sputnik / Кирилл Каллиников

Senatul adoptase acest proiect în luna septembrie a anului 2019, iar acum merge la promulgare.

Mai exact, specialiștii vor elibera adeverințe de vechime pentru salariați, dar se vor ocupa și de încetarea contractelor individuale de muncă și raportarea încetărilor în REVISAL. Vorbim, astfel, despre documente care să atenste activitatea desfășurată, durata activității, salariul, vechimea în muncă, în meserie și în specialitate.

În expunerea de motive a propunerii legislative, inițiatorii scriu că eliberarea adeverinței de vechime de către administratorul sau lichidatorul judiciar este o măsură necesară în contextul în care dispariția unui angajator poate dă mari bătăi de cap salariaților care vor să obțină documentul, scrie dcbusiness.ro.

Pentru celelalte activități ce țin de resurse umane, pe care ar urma să le îndeplinească administratorul sau lichidatorul judiciar. nu există nici o justificare a parlamentarilor.

Codul Muncii prevede că înființarea unui registru oficial de evidență a salariaților reprezintă o obligație pe care orice angajator o are.

Când activitatea angajatorului încetează, registrul trebuie depus la autoritatea publică competentă în raza căreia se află sediul angajatorului.

26
Tagurile:
Adeverință de muncă, Schimbări

Загрузка...
Пасхальная ярмарка в центре Кишинева

Masa de Paște 2021: cât vor costa bunătățile

21
(reînnoit 11:49 15.04.2021)
Un studiu recent arată că, în 2021, românii vor scoate din buzunar, sume cuprinse între 200 și 500 de lei pentru carne de pe masa de Paște. Cei mai mulți spun că vor cumpăra carne de miel și de ied.

BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. A mai rămas puțin timp până când românii își vor ura ”Paște fericit!”. Chiar dacă este un an mai special, din pricina restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, românii nu renunță la masa de Paște, pe care vor pune, ca în fiecare an, bunătăți tradiționale, pască și carne de miel.

Un studiu realizat, la nivelul întregii Românii, în perioada 22-25 martie 2021, pe un eșantion de 992 de persoane, 60% femei și 40% bărbați.

Majoritatea respondenților – 80% - se orientează în luna aprilie spre produsele de miel și ied, având o comandă medie de 310 lei.

Românii încep să se obișnuiască să îi facă online cunpărăturile. Trendul ascendent al acestui mod de a face comerț continuă.
Pentru 40% dintre români, Paștele este asociat cu masa în familie.

Câți bani spun românii că vor aloca pentru carnea de pe masa de Paște? Ei bine, un procent semnificativ dintre participanții la sondaj – 55% dintre ei, mai exact – spun că vor aloca sume cuprinse între 200-300 de lei, 29% dintre români vor cheltui sub 200 de lei.

Majoritatea vor cumpăra carne de miel și ied, pentru care sunt dispuși să plătească 310 lei.

Care este criteriul luat în calcul de români atunci când își fac cumpărăturile? Aproape jumătate dintre participanții la sondaj spun că ei cumpără produse din carne pe baza recomandărilor.

De asemenea, aproape 51% dintre români sunt interesați de proveniența cărnii cumpărate, scrie antena3.ro.

21
Tagurile:
Masă, Paște
Tematic
Germania, întorsătură de situaţie: Merkel anulează lockdown-ul draconic de Paște
Arhiepiscopul Tomisului atacă Guvernul pe tema restricțiilor de Paște
Suricați și saimiri, distracție cu ouăle de Paște

Загрузка...