Autocar ars

VIDEO: Un autocar a ars în România pe o autostradă - transporta 44 de pasageri

181
(reînnoit 09:36 26.01.2021)
În dimineața zilei de astăzi, 26 ianuarie 2021, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu, un autocar a luat foc . Din fericire, călătorii au coborît la timp și nici o persoană nu este rănită.

BUCUREȘTI, 26 ian – Sputnik. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că în această dimineață pompierii militari din cadrul Stației Miercurea Sibiului și Punctului de lucru Săliște au fost solicitați să intervină de urgență pe Autostrada A1, la kilometrul 276 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta cam 44 de pasageri.

La fața locului s-au mobilizat prompt 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă precum și 1 echipaj SMURD.

Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.

La fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul.

Autocarul a ar complet, iar motivul izbucnirii flăcărilor îl constituie, cel mai probabil, un scurtcircuit electric.

Pasagerii au fost norocoși de două ori: o dată pentru că sunt teferi și a doua oară pentru că a fost salvată remorca acestuia care conținea bagajele lor.

Din informațiile primite de la fața locului autocarul se întorcea din Franța, informează ISU Sibiu.

Timp de aproximativ o oră traficul de pe autostrada A1, a fost blocat pe un sens de mers.

181
Tagurile:
incendiu, Autocar
Ministerul Sănătății, România

Știrea nopții: posibilul nou ministru al Sănătății o valoare!

141
(reînnoit 06:49 19.04.2021)
Un medic decorat de preşedintele Franţei pentru implicarea în lupta cu pandemia de Covid-19 ar putea deveni noul ministru al Sănătăţii

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. Este român, dar lucrează în Franța – și nu oricum, ci la un nivel apreciat de însuși Emmanuel Macron, președintele din Hexagon.

Medicul anestezist Radu Lupescu, decorat de Emmanuel Macron cu ”Ordinului Naţional al Meritului”, pentru ”implicarea în lupta cu pandemia de Covid-19”, ar putea fi propunerea USR PLUS pentru Ministerul Sănătăţii.

Știrea a fost transmisă de News.ro pe baza informațiilor unor ”surse politice” – și NU a fost infirmată de Radu Lupescu.

”O astfel de propunere mă onorează, însă mai multe nu pot comenta în acest moment”, a declarat Radu Lupescu.

Sursa citată arată că preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat Ministerul Sănătăţii ”este normal să fie condus de un membru PLUS”. Asta nu ar exclude ca noul ministru să fie numai propus de PLUS – nu și membru.

De asemenea, News.ro menționează o altă variantă luată în calcul de PLUS ”este Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătăţii”.

141
Tagurile:
Ministrul Sănătății, Ministru

Загрузка...
Poliția română face verificări în București, privind restricțiile de circulație COVID

Știrea serii: polițiști reținuți după omorul de la Pitești

569
(reînnoit 18:19 18.04.2021)
Procurorii au schimbat încadrarea în cazul omorului de la Pitești – doi polițiști au fost reținuți de procurori – riscă 12 ani de închisoare.

BUCUREȘTI, 18 apr – Sputnik. Acum puțin timp, procurorii argeșeni au anunțat schimbarea încadrării pentru cei doi polițiști acuzați că ar fi vinovați de moartea bărbatului din Pitești.

Procurorii au schimbat încadrarea în comportament abuziv și lovituri cauzatoarea de moarte – și au anunțat reținere celor doi polițiști.

Cei doi polițiști riscă pedepse între 6 și 12 ani de închisoare.

Reamintim că azi, premierul Florin Cîţu i-a solicitat ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, o ”anchetă foarte rapidă”.

”Am avut o discuţie cu domnul Bode şi am cerut o anchetă foarte rapidă şi i-am spus că vinovaţii trebuie să răspundă - deja înţeleg că se ocupă de situaţie”, a declarat Florin Cîţu.

Tot azi, medicul șef legist din Argeș, Dan Manu, a precizat că bărbatul de 63 de ani a suferit o moarte violentă, în urma asfixiei mecanice, după comprimarea gâtului și toracelui în timpul intervenției polițiștilor.

***


Vineri, opinia publică a fost șocată de moartea unui bărbat de 63 de ani în umra intervenției unor polițiștii care au încercat să-l îndepărteze de pe terasă din Pitești, unde izbucnise un incendiu. Bărbatul ”ar fi fost recalcitrant”, spun unii martori, dar nimic nu justifică intervenţia în forţă a poliţiştilor, ca la un meci de rugby sau ca la lupte.

”Sunt martori care spun că omul ar fi fost imobilizat, pus la pământ şi i s-ar fi pus piciorul pe gât, alţi martori spun că bărbatul ar fi fost cumva împins şi ar fi căzut singur”, au transmis mass media.

569
Tagurile:
Pitești
Tematic
Nerușinare totală la înmormântarea lui George Floyd!
Joe Biden oferă dovada că uciderea lui George Floyd e folosită politic! Legătura cu Soros
Sicriu de aur și un catafalc tras de cai: cum a fost înmormântat Floyd

Загрузка...
Iosefina Pascal

Dezvăluirea NUCLEARĂ a Iosefinei Pascal la care autoritățile NU vor reacționeze!

0
(reînnoit 07:23 19.04.2021)
Jurnalista independentă a continuat ”săpăturile” în datele care dezvăluie confirmă o realitate șocantă, față de care autoritățile NU vor – sau le este teamă! – să reacționeze

BUCUREȘTI, 19 apr – Sputnik. În urmă cu câteva zile, am publicat o anchetă realizată de jurnalista independentă Iosefina Pascal din care rezulta un fapt extrem de grav – o acuzație NUCLEARĂ la adresa lui Iohannis și a celor din jurul său:  

”Iohannis, în dorința de a avea ”Parlamentul său”, are de dat socoteală pentru creșterea mediei de la 4000-5000 de decese pe săptămână în 2019 (când nu era pandemie), la 7000-8000 de decese în 2020, în pandemie”, atrăgea atenția – cu cifre oficiale! – jurnalista.

Și, atenție la aspectul esențial – ”oamenii care au murit în 2020 în luna de campanie electorala NU SUNT SARS-COV-2, SUNT BOLNAVI CRONICI”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că în plină campanie electorală ”oamenii mureau pe capete pentru că nu primiseră MEDICAMENTE (au scos medicamentele pentru diabetici, cancer și pentru boli endocrine) și NICI NU MAI AVUSESERĂ ACCES în spitale de aproape un an”.

Și, evident, urmau întrebările, în primul rând ”CINE RĂSPUNDE pentru aceste DECESE?” și ”CUM le EXPLICĂ acești așa-ziși politicieni?”, mai exact cei care au susținut și beneficiat de derularea alegerilor atunci?

În ancheta de săptămâna trecută, jurnalista arăta că la compararea datelor din alte câteva săptămâni ”atât din anul 2020, cât și din aceeași perioadă din 2019”, numărul de decese pe săptămână era ”foarte SIMILAR în ambii ani, nu se vede o creștere MASIVĂ în anul 2020”.

Ei bine, Iosefina Pascal a mers mai departe cu analiza cifrelor deceselor săptămânale în România și a comparat ”decesele (peste 8000 săptămânal) din perioada alegerilor parlamentare din 2020, adică noiembrie - decembrie, cu aceeași perioada din anii 2017, 2018 și 2019”.

Într-adevăr, în anii trecuți – 2017, 2018, 2019 (an cu alegeri!)  - cifrele pentru aceleași săptămâni ale anului sunt între 4000 și 5000 de persoane decedate – vezi tabelele anexate – față de o medie de 8000 în anul în care Iohannis a vrut alegeri în pandemia care a dus la blocarea spitalelor și imposibilitatea intervenției în cazuri acute ale unor afecțiuni grave – sau chiar tratarea unor bolnavi cronici!

”Este ABSOLUT cutremurătoare diferența”, arată cifrele expuse – mai exact în anul de grație al alegerilor,  ”Campania, precampania și perioada post-campanie, au ucis peste TREIZECI DE MII DE ROMÂNI”.

Repet cifra șocantă – 30.000 de români decedați în plus față de anii trecuți!

”CE A CAUZAT ACESTE ZECI DE MII DE DECESE ÎN PLUS FAȚA DE ANII TRECUȚI?”, este întrebarea firească după această NUCLEARĂ!

Mai mult, Iosefina atrage atenția unui aspect colateral – ”nu vi se pare strigător la cer că România este țara cu cele mai multe decese din Uniunea Europeană, conform datelor oficiale?? Și asta nu de azi de ieri. Cât mai dormiți, dragi români?”

0
Tagurile:
Iosefina Pascal

Загрузка...