Bogdan Stanoevici

Doliu imens: a murit Bogdan Stanoevici!

544
(reînnoit 14:08 12.01.2021)
Renumitul actor Bogdan Stanoevici a decedat acum puțin timp după ce a fost infectat cu COVID-19 – este anunțul trist al zilei

BUCUREȘTI, 12 ian – Sputnik. Acum puțin timp medicii au anunțat că actorul, fostul ministru și politicianul Bogdan Stanoevici a decedat.

Informația a fost confirmată pentru Antena 3 de către medicul Șerban Bubenek. Pe 22 ianuarie, actorul ar fi împlinit 63 de ani.

În vârstă de 62 de ani dar într-o formă fizică de invidiat, artistul a fost internat pe 16 decembrie la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din București, fiind infectat cu SARS-CoV2.

Imediat după internare starea sa s-a agravat, iar după numai 2 zile a fost transferat la Terapie Intensivă în stare gravă.

Se pare că agravarea stării sale s-a datorat unei infecții nosocomiale dobândite în spital, iar după unele surse moartea s-ar datora acestei cauze.

Stanoevici a fost pus în comă indusă și a suferit o intervenție prun care respirația, oxigenarea, se făcea numai prin aparate, extracorporal.

Bogdan Stanoevici
© Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Bogdan Stanoevici

Personalitate marcantă a artei dar implicat și în politică, a absolvit facultatea de Teatru (IATC) într-o promoție de mare valoare – ”Eu, tu, și... Ovidiu (1978), ”Trandafirul galben” (1982), ”Să mori rănit din dragoste de viață” (1984), ”Noi, cei din linia întâi” (1986), ”Secretul lui Nemesis” (1987), ”Villon - Poetul vagabond” (1987), ”Rezervă la start”(1988) și multe alte filme în România și Franța.

A fost numit, în 2014, ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, apoi  Bogdan Stanoevici a mai fost secretar de stat al Ministerului Culturii în 2015. Între 2017-2020 a fost numit director general interimar al Circului Globus din București.

Un capitol care este scos acum în evidență este participarea lui la proteste ale celor care au contestat măsurile anti-pandemie în Piața Victoriei.

A candidat la Primăria Capitalei și a militat ultima dată sub sigla PER, partidul la care au achiesat mai multe personalități anti-sistem.

544
Tagurile:
Bogdan Stanoevic
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1517)
Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé

Președintele Guineea s-a vaccinat cu Sputnik V

35
Președintele Republicii Guineea, din Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat de coronavirus cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina
© Sputnik / Дарья Станиславец

“Vineri, președintele republicii și-a administra o doză a Sputnik V, pentru a îndemna populația la vaccinare”, se menționează în reportajul TV.

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rus Sputnik V la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze a vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 oficiali înalți, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți, infectați cu coronavirus, au decedat.

35
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Mexicul vrea să cumpere 24 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Primii brazilieni se vaccinează împotriva Covid-19 cu vaccinul rusesc Sputnik V
După ce au criticat vaccinul Sputnik V, jurnaliștii străini stau la coadă pentru a-l primi
Moscova și Caracas semnează un acord pentru producerea vaccinului Sputnik V
În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

Загрузка...
Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina

În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

56
În Argentina a aterizat avionul cu cea de-a doua partidă a vaccinului împotriva coronovirusului, Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Avionul companiei Aerolineas Argentinsa, care transportă în Argentina noi doze ale vaccinului „Sputnik V”, a aterizat în Buenos Aires, potrivit imaginilor transmise în direct pe contul Twitter al administrației prezidențiale.

Primele 300 de mii de doze au sosit în Argentina la sfârșitul lunii decembrie. Aceeași navă a adus 300 de mii de doze ale celui de-al doilea component al vaccinului.

Acestea vor fi utilizate pentru vaccinarea medicilor și angajaților secțiilor de terapie intensivă.

56
Tagurile:
Sputnik V, vaccin
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
În Rusia va începe vaccinarea în masă împotriva COVID-19
Sondaj: Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

Загрузка...