Ilie Năstase

Adevăr sau înscenare: Ilie Năstase și-a agresat soția?

208
(reînnoit 08:36 09.01.2021)
Ioana, soția lui Ilie Năstase a apelat 112 și dat multe declarații în presă că ar fi fost agresată de marele tenismen. Apar multe semne de întrebare

BUCUREȘTI, 9 ian – Sputnik. Cel mai mare tenismen român din toate timpurile, Ilie Năstase, și-a fi agresat soția. Asta rezultă din declarațiile acesteia.

Agresiunea ar fi avut loc vineri seara, când Ioana Năstase (fostă Simion) a sunat la 112, ulterior dând declarații mai multor mass media. Aici apare și primul semn de întrebare cu privire la declarațiile femeii.

”Nu voi da multe detalii, dar vă spun că mă bucur că am ieșit. Mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui (Ilie Năstase). Am vrut să îl fac fericit. Primul lucru pe care l-am cerut a fost să cer apă. Nu vreau să îi fac rău”, a spus  Ioana Năstase la Antena 3.

Nu vrea să îi facă rău dar… a umplut presa de declarații! Ori, Ioana Simion Năstase este o persoană inteligentă, versată, cunoscută în lumea mondenă, deci știa clar cum va umfla presa ”informația” și cum vor suna titlurile!

Adică, majoritatea spun că Ilie Năstase a bătut-o pe Ioana, sugerând o agresiune violentă, de pe urma căreia femeia abia a scăpat cu viață!

Iată ce declara ea pentru principala publicație mondenă, Cancan.ro: ”Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția”.

Ce înțelegeți de aici? Ce au înțeles cititorii popularei agenții ”Știri pe surse”, de exemplu, din titlul: ”Ilie Năstase a rupt-o în bătaie și pe noua soție: Polițiștii au salvat-o, marele tenismen riscă să ajungă în PUȘCĂRIE”.

De fapt, iată ce spune Poliția Capitalei despre incident:

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, transmite Poliția Capitalei.

Primo: poliția spune ”conflict casnic”, nu agresiune; secundo: dacă era vorba de o agresiune fizică, de o femeie pusă în pericol – cu siguranță poliția ar fi reținut agresorul, sau măcar ar fi menționat discuția cu acesta!

Ori, Poliția Capitalei nu spune nimic de acest fel!

Dar ce spune Ilie Năstase? Contactat de ProSport, Ilie Năstase a declarat:

”Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase.

Mai menționăm că Ilie Năstase are 74 de ani, soția sa fiind cu 30 de ani mai tânără. Relația dintre cei doi a fost de la început cu scântei, cu cadouri extrem de scumpe, dar și cu scântei, cu o mult trâmbițată infidelitate a campionului mondial și cu o amenințare cu divorț.

Deci, schema de bază în această căsnicie agitată a fost… apariția în presă. Cumva, noul episod pare să se încadreze în aceeași paradigmă.

Toate astea mă fac să mă întreb dacă e ceva adevărat în agresiune excentricului geniu al tenisului – sau e o punere în scenă? Scopul? Vom vedea… pentru că viața bate filmul, iar filme cu tema mizanscenelor și capcanelor din cupluri celebre sunt multe.

208
Tagurile:
Ilie Năstase
Polițist. Poliția română

Polițistul care coordonează activitatea anti-Covid, prins la chef în Centrul Capitalei

0
Ofițerul care coordonează activitățile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliției Capitalei a ajuns cercetat de Poliție după ce a fost prins la o petrece în Centrul Vechi.

BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik. Un comunicatul IGPR de astăzi anunță că polițiștii din cadrul Poliției Capitalei au depistat ieri seară, la un restaurant din Centrul Vechi, în interior, 27 de persoane, printre care și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București.

„Urmare a datelor avute la dispoziție, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de ofițerul respectiv, pentru a se stabili existența sau inexistența unei abateri disciplinare și a vinovăției, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de polițist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este și desemnat, la nivelul Poliției Capitalei, să coordoneze activitățile specifice de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, se precizează în comunicat.

Mai mult, una dintre persoanele depistate la petrecere figura carantinată în județul Călărași, din data de 16 ianuarie, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Oamenii legii au amendat 25 de clienți cu 17.500 de lei și au aplicat o sancțiune 5.000 de lei operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele.

Dincolo de tonul sec al comunicatului, faptele sunt mai grave. Astfel, polițiștii Sectorului 3 au descins aseară la Hanul lui Manuc surprinzând o petrecere în interior, interzisă în această perioadă, la care participau șefi din Poliția Capitalei și procurori.

Oamenii legii au numărat 27 de persoane care consumau alcool în interior, iar printre aceștia se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București.

0
Tagurile:
COVID-19, polițist
Tematic
Covid 19 a ucis mai mulți americani decât al doilea război mondial
Putin și șeful Consiliului UE au discutat despre lupta comună împotriva COVID-19
UE cere evitarea călătoriilor între țările membre din cauza noilor mutații ale Covid 19

Загрузка...
Anti fumat

Alimentele care te ajută scapi de fumat

119
(reînnoit 13:12 23.01.2021)
Cei care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

BUCUREȘTI, 23 ian— Sputnik. Persoanele care dorec să scape cât mai rapid de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Potrivit specialiştilor, poftele pe care le resimt persoanele care renunţă la fumat se împart în două categorii: pofte fizice şi pofte psihologice.

Poftele fizice sunt reacţii ale organismului ca urmare a lipsei de nicotină, care se pot manifesta prin anxietate şi o uşoară tensiune la nivelul gâtului sau stomacului.

Poftele psihologice sunt declanşate de evenimentele de zi cu zi, cum ar fi o sarcină dificilă la job, o ceartă cu iubitul sau traficul blocat. Activităţile precum şofatul, mâncatul şi băutul de cafea sau alcool pot, la rândul lor, să dea naştere unei reacţii de „poftă de ţigară”, deoarece sunt percepute ca activităţi relaxante.

De aceea, persoanele care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Iar pentru a scăpa mai rapid de această dependență, specialiștii vin cu o listă de alimente care vor ajuta la restabilirea organismului într-o perioadă mai scurtă de timp.

Broccoli

Bogat în vitaminele C şi B5, broccoli elimină nicotina din organism. 

Portocale 

Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism iar consumul de portocale va readuce această vitamină în corpul tău. 

Suc de morcovi 

Dacă fumezi o ţigară, nicotina va rămâne în organismul tău preţ de 3 zile. Vitaminele A, C, K şi B din sucul de morcovi elimină nicotina. 

Spanac 

Conţine acid folic, iar despre nicotină se ştie că duce la crearea unui deficit de acid folic. 

Kiwi 

Te vitaminizează şi ajută la eliminarea nicotinei.

Apă 

Fumatul deshidratează organismul. Studiile dovedesc că este mai uşor să renunţi la fumat dacă începi să consumi mai multă apă.

119
Tagurile:
alimente, Fumat

Загрузка...