Dr. Monica Pop

Monica Pop, fulminant: ”Clar, se INDUCE PANICĂ INTENȚIONAT!”

2832
(reînnoit 06:33 04.01.2021)
Celebrul medic și manager de spital se revoltă contra unei proceduri pe care și noi am criticat-o: panicarea fără sens a populației.

BUCUREȘTI, 4 ian – Sputnik. Așa cum am arătat în repetate rânduri, românii s-au dovedit printre cei mai disciplinați și ascultători cetățeni UE în privința restricțiilor din pandemie.

În schimb, în mod nefiresc, autoritățile, în frunte cu Iohannis, au folosit exprimări dure, menite parcă să inducă spaima; vă amintiți de celebra alternativă la ”stați acasă de Paști” spusă de președinte, cu referire directă la cimitir!

Ei bine, realizatori TV și-au făcut o adevărată strategia din a da știri alarmiste – și, culmea, având lângă ei medici care fac parte din ansamblul operațiunilor de combatere a pandemiei!

Mai mult, pe TV sunt difuzate clipuri în care se fac anunțuri ciudate, care induc de asemenea panică! Un asemenea anunț a revoltat-o pe celebra doctoriță Monica Pop!

”Un anunț de pe TV,  difuzat de câteva ori pe zi spune: VIRUSUL UCIDE! NU VIRUSUL POATE UCIDE - cum e corect!”, atrage atenția Monica Pop.

Reputatul medic și manager de spital le transmite ferm autorităților: ”DAȚI SPERANȚE, NU LE LUAȚI!”

Iar doctorul are argumente: ”Când se știe bine ca mortalitatea e de 1%, cum e posibil să se permită și să se difuzeze așa ceva??!!”.

”Ce vreți să mai faceți cu sufletul românilor??!!”, izbucnește revoltată dr. Pop. ”Nu sunt destul de necăjiți, de amenințați, de oprimați??!!”.

Monica Pop atrage atenția, așa cum am făcut-o și noi: ”Conform acestei  reclame sau anunț, venit de la autorități, cei infectați înțeleg că vor muri, sigur, toți!!!”.

Rezultatul? ”Depresii,  bolnavi ajunși în extremis la spital, aproape fără șanse, auzind "oficial" că nu au scăpare, oameni și familii distruse, sinucideri!!!!”.

”Asta se dorește??!! Așa îi determinam pe oameni să respecte, cum ar fi bine, metodele de protecție??!!”, întreabă Monica Pop revoltată!

Răspunsul celebrului medic e ferm: ”NU, NU AȘA!”

Iar în finalul mesajului, Monica Pop pune problema la nivelul altor… autorități, care ar trebuie să se sesizeze pentru a lămuri situația: ” EXPLICAȚII??!! CNA??!! PARCHETUL GENERAL??!! SINDICATE ETC”.

 

2832
Tagurile:
Adina Monica Popescu
Tematic
COVID-19: Tăriceanu denunță isteria creată de Guvern, ”să înceteze să folosească panica”
Monica Pop: ”E campanie de amenințare, mai puțin de vaccinare”
Monica Pop, mesajul zilei: ”Strategie GREȘITĂ, neinspirată!”. Propune soluția salvatoare
Meditație

Savanții au aflat ce obicei îți poate prelungi viața

8
(reînnoit 02:28 17.01.2021)
Specialiștii au studiat care dintre ocupațiile preferate ale oamenilor pot contribui la prelungirea vieții și au ajuns la concluzii curioase.

CHIȘINĂU, 16 ian – Sputnik. Meditația zilnică ar putea influența considerabil și benefic durata vieții omului. Despre aceste concluzii comunică Express, cu referire la savanții americani, scrie RIA Novosti.

Россия вводит запрет на турецкие продукты. Fructe, mere, export, magazin
© Sputnik / Алексей Мальгавко

Pentru studii, cercetătorii au selectat 200 de voluntari cu vârsta de la 66 până la 81 de ani. Jumătate dintre aceștia au trebuit să se instaleze zilnic într-o poziție comodă și să se concentreze asupra gândurilor și respirației lor timp de 15-20 de minute.

După o lună, participanții care au practicat meditația au anunțat despre o scădere considerabilă a indicatorilor medii ai tensiunii arteriale. În celălalt grup nu a fost atestat un efect similar.

În afară de aceasta, în cazul participanților din primul grup, a fost stabilită în perioada studiului o probabilitate mai redusă a decesului din cauza bolilor cardiovasculare.

Savanții consideră că meditația zilnică poate reduce în realitate starea de stres și sentimentul de neliniște, oferind astfel oamenilor longevitate.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

8
Tematic
Cele zece alimente care întăresc imunitatea
Masa de Revelion: ce aliment nu se consumă în noaptea dintre ani
Șase alimente pentru o imunitate mai puternică

Загрузка...
Mihai Trăistariu

Trăistariu încurajează vaccinarea ca nu moară artiștii de foame

109
Cunoscutul cântăreț a declarat că este nerăbdător să se imunizeze împotriva noului coronavirus și a explicat, într-o postare pe Facebook, motivele care îl determină să facă un asemenea gest. Solidaritate cu colegii de breaslă?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Cântărețul Mihai Trăistariu le-a spus fanilor că el dorește mult să se vaccineze, fiindcă, dacă virusul nu dispare, artiștii trebuie să se reprofileze.

Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé
© Sputnik / Алексей Никольский

De aceea, artistul lansează un îndemn către toți fanii și către toți colegii de breaslă să se imunizeze împotriva COVID-19, în cel mai scurt timp. El aduce ca argument și părerea specialiștilor care spun că dacă nu se vaccinează măcar 70% din populația globului, atunci vaccinarea în masă este inutilă și niciodată nu vom mai scăpa de virus.

În opinia sa, matematic vorbind, mai rămân două opțiuni: fie se vaccinează și speră ca acest gest va fi făcut de toată planeta, iar pandemia se stinge în doi-trei ani, după care vor putea fi reluate concertele, fie se mută în Dubai sau într-una din cele 4 țări care nu au restricții și trăiește liber.

Trăistariu arată și o altă față a crizei generate de pandemiei: artiștii au început să fie tot mai afectați din punct de vedere financiar, ei ajungând să facă diverse lucruri pentru a câștiga bani.

Este vorba despre sunetiști, impresari, actori, dansatori, precum și de miile de persoane din spatele scenei care trebuie să renunțe la meseria de o viață pentru că nu mai au ce mânca.

Potrivit lui Trăistariu, 90% dintre artiști sunt la pământ.

”Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a scris Trăistariu.
109
Тема:
Vaccinul Sputnik V

Загрузка...