Dan Chitic

Dan Chitic dezvăluie ”Marea Revoluție Globală din 2020”

1303
(reînnoit 20:16 02.01.2021)
O analiză – dezvăluire de excepție, un fel de contra-program al unei resetări mondiale, o revoluție care a produs până schimbări majore în societăți, dar și la nivelul omului. Un text de referință, care ar putea marca perioada următoare.

BUCUREȘTI, 2 ian – Sputnik. Avocatul Dan Chitic, desemnat de analiza Sputnik „Omul de atitudine al anului 2020”, a publicat o analiză de excepție, în care dezvăluie ce se petrece sub ochii noștri – o uriașă resetare, care continuă implacabil, din păcate, și anul acesta.

Parte orbiți și fanatizați, parte înșelați, parte dornici să profite, parte dezamăgiți – oamenii par învinși de noua Revoluție – făcută nu pentru oameni, ci pentru un mecanism mondial care vrea să-i reseteze, atât spiritual, cât și fiziologic.

Dan Chitic face parte dintr-o prea micuță categorie de creștini, români și cetățeni care înțeleg uriașa punere în scenă – și încearcă să reziste. O acțiune de Don Quijote, pentru că știe că șansele de a rezista sunt foarte mici. ”Mă aștept la ce e mai rău” – pentru el și cei considerați ”antirevoluționari, reacționari și subversivi.

Dar e o bătălie pentru Adevăr, consideră Dan Chitic, opunând legiunii Lumina credinței. Va reuși? Greu de apreciat!

Cert este că încearcă, iar credința și curajul au fost mereu cei doi aliați ai imposibilelor mari victorii.

Iată analiza lui Dan Chitic, pe care o prezentăm integral, intervenind doar cu câteva intertitluri, pentru ușurința citirii acestui text amplu.

”Marea Revoluție Globală din 2020

Trăim vremuri Revoluționare. Revoluționare fără ghilimele, revoluționare în sensul strict al cuvântului, o Revoluție care a dat deja naștere unei “Noi Normalități” și a unui “om nou”.

Căci dacă vă veți uita in Dicționar veți constata ca prima definiție a cuvântului “REVOLÚȚIE, revoluții, s. f. I. 1.” este “Schimbare fundamentală a valorilor, a instituțiilor politice, a structurii sociale, a conducătorilor și ideologiilor unei societăți.” si abia al doilea sens e ăla uzual - popular, cum îl considera și DEX-unul, cu care ne-am obișnuit noi, și anume acela de “2. (Pop.) Răscoală, revoltă.”

Deci, pentru a sintetiza și clarifica sfera noțională a cuvântului Revoluție trebuie sa ajungem sa înțelegem ca aceasta nu este definita și nu are ca principala caracteristica nici autorul sau actorul principal al acesteia cum ar fi o anumită grupare politica sau chiar poporul in ansamblul sau și cu atât mai puțin modul de manifestare al actorilor: violent, sângeros sau de catifea.

Singurul lucru care definește o revoluție este schimbarea radicală pe care o aduce în societate. Nimic altceva.

Or, ceea ce am trăit în 2020 a fost, fără doar și poate, o Revoluție în adevăratul sens al cuvântului, iar vremurile pe care le trăim le putem eticheta, fără să ne temem ca greșim, ca fiind unele cu adevărat Revoluționare”.

”Lumea ante Revoluționară pare acum utopică, desprinsă dintr-o poveste”

”Niciodată într-un interval atât de scurt nu s-au întâmplat atâtea schimbări radicale la nivel global. Niciodată limitările de drepturi și libertăți fundamentale nu au fost atât de radicale și evidente de la limitarea libertății religioase și de conștiință, la limitarea dreptului la LIBERA exprimare, la libertatea de mișcare, de întrunire, de asociere! Și mai ales limitarea dreptului de a gândi! Niciodată pana acum populația întregii lumi nu a “achiesat” atât de repede și de deplin la măsurile de coerciție la care a fost supusă.

Într-un singur an, de fapt doar în vreo 10 luni, lumea s-a schimbat dramatic, astfel că lumea ante Revoluționară pare acum utopică, desprinsă dintr-o poveste. Dar cel mai important e că omul s-a schimbat radical și brusc, aceasta fiind o reușită pe care nicio alta Revoluție anterioară nu a reușit-o atât de bine.

De ce? Pentru că Marea Revoluție Globală are ceva ce nu au avut celelalte revoluții anterioare, și anume un centru unic de comandă la nivel global și o armă de exterminare ideologică și informațională în masă a oponenților, a contrarevoluționarilor: Mass-media și Internetul!

Afirmația de mai sus în ceea ce privește “armele” Marii Revoluții Globale este probată irefutabil de propria voastră experiență și interacțiune cu Mass-media și rețele de “socializare” în care ați putut constata nu doar că diversitatea de opinii pare să fi dispărut, ci și că orice opinie contrară intereselor Revoluției este înfierată și combătută cu mânie revoluționară și exterminată, executată public pe eșafod în uralele mulțimilor fanatizate”.

Forumul Economic Mondial și inițiativa Marea Resetare

”Cât despre comanda unică a Marii Revoluții Globale, aceasta este asumată transparent de Forumul Economic Mondial, iar Revoluția condusă de acest Forum Revoluționar are și un nume:

THE GREAT RESET!

Totul este aparent transparent, la vedere, fiind expuse fără ocolișuri țelurile și mijloacele acestei Revoluții chiar pe site-ul Forumului (https://www.weforum.org/great-reset/):

“Este urgent ca părțile interesate la nivel mondial să coopereze în gestionarea simultană a consecințelor directe ale crizei COVID-19. Pentru a îmbunătăți starea lumii, Forumul Economic Mondial începe inițiativa Marea Resetare.

CONTEXTUL

Criza Covid-19 și perturbările politice, economice și sociale pe care le-a provocat schimbă fundamental contextul tradițional pentru luarea deciziilor. Inconsecvențele, inadecvările și contradicțiile mai multor sisteme - de la sănătate și financiar, la energie și educație - sunt mai expuse ca niciodată în mijlocul unui context global de preocupare pentru vieți, mijloace de trai și planetă. Liderii se află la o răscruce istorică, gestionând presiunile pe termen scurt împotriva incertitudinilor pe termen mediu și lung.

OPORTUNITATEA

Pe măsură ce intrăm într-o fereastră unică de oportunitate pentru a modela redresarea, această inițiativă va oferi informații care să ajute la informarea tuturor celor care determină starea viitoare a relațiilor globale, direcția economiilor naționale, prioritățile societăților, natura modelelor de afaceri și managementul a unui bun comun global”.

“Adio” normalității pe care o știați

”Pornind de la viziunea și vasta expertiză a liderilor angajați în comunitățile forumului, inițiativa Great Reset are un set de dimensiuni pentru a construi un nou contract social care să onoreze demnitatea fiecărei ființe umane.”

Trăim deja în plină “Nouă Normalitate”!

Spuneți “Adio” normalității pe care o știați.

Da! Lumea s-a schimbat deja. Și o sa se mai schimbe, asta e clar! Ceea ce e normal, îmi veți spune, că doar asta se întâmplă “de când lumea”...

Da, doar că ceea ce particularizează Marea Revoluție Globală numită “The GREAT RESET” este viteza schimbărilor și DIRECTIA dezvoltărilor ulterioare.

Limitarea drepturilor și libertăților? Cenzura? Ideologia unică de stat? Controlul populației? Ura anti tradițională și anti religioasă? Controlul economiei de către multinaționale?

Clar, toate astea sunt deja cunoscute, le trăim deja! Astea erau previzibile și predictibile înaintea declanșării revoluției, doar că nu știam cum vor proceda pentru a strânge și mai tare șurubul”.

Concluzii… în Valul 2 de revoluție

”Acum știm. Dar nu știm și nici nu cred că vrem să știm ce ni se pregătește în valul 2 de revoluție. Căci întotdeauna implementarea și consolidarea “valorilor revoluționare” are costuri mult mai mari decât revoluția însăși. Istoria confirmă de fiecare dată acest lucru.

Ce se va întâmpla cu noi, cu toți? Nu știu. Foarte probabil ce vor ei. Ce se va întâmpla cu noi antirevoluționarii, reacționarii și subversivii care atentăm la idealurile nobile ale Revoluției Globale? Nu știu nici asta. Mă aștept la ce e mai rău. Și asta în primul rând din partea populației cuprinse de elanul revoluționar...

Cum nu vreau să va stric începutul acestui al doilea An Revoluționar, sau anul 1 După Marea Resetare, vă voi îndemna la un singur lucru: NU VĂ TEMEȚI!

Indiferent cât de putini și de slabi suntem, cert e că suntem de partea bună a baricadei! Poate nu și a istoriei... dar,

#NuVăTemeți!

”Pentru că n-aţi primit un duh al robiei, pentru a trăi în temere din nou, ci aţi primit Spiritul înfierii, prin care strigăm: Avva! Părinte!” (Romani 8, 15)”.

1303
Tagurile:
Dan Chitic
Tematic
Dan Chitic revine în luptă, acțiune radicală contra Facebook!
Scandal monstru: Dan Chitic, blocat după o postare fulminantă!
Șerban Nicolae, Duca, Oana Lovin – reacții în cazul Chitic
Anti fumat

Alimentele care te ajută scapi de fumat

116
(reînnoit 13:12 23.01.2021)
Cei care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

BUCUREȘTI, 23 ian— Sputnik. Persoanele care dorec să scape cât mai rapid de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Potrivit specialiştilor, poftele pe care le resimt persoanele care renunţă la fumat se împart în două categorii: pofte fizice şi pofte psihologice.

Poftele fizice sunt reacţii ale organismului ca urmare a lipsei de nicotină, care se pot manifesta prin anxietate şi o uşoară tensiune la nivelul gâtului sau stomacului.

Poftele psihologice sunt declanşate de evenimentele de zi cu zi, cum ar fi o sarcină dificilă la job, o ceartă cu iubitul sau traficul blocat. Activităţile precum şofatul, mâncatul şi băutul de cafea sau alcool pot, la rândul lor, să dea naştere unei reacţii de „poftă de ţigară”, deoarece sunt percepute ca activităţi relaxante.

De aceea, persoanele care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Iar pentru a scăpa mai rapid de această dependență, specialiștii vin cu o listă de alimente care vor ajuta la restabilirea organismului într-o perioadă mai scurtă de timp.

Broccoli

Bogat în vitaminele C şi B5, broccoli elimină nicotina din organism. 

Portocale 

Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism iar consumul de portocale va readuce această vitamină în corpul tău. 

Suc de morcovi 

Dacă fumezi o ţigară, nicotina va rămâne în organismul tău preţ de 3 zile. Vitaminele A, C, K şi B din sucul de morcovi elimină nicotina. 

Spanac 

Conţine acid folic, iar despre nicotină se ştie că duce la crearea unui deficit de acid folic. 

Kiwi 

Te vitaminizează şi ajută la eliminarea nicotinei.

Apă 

Fumatul deshidratează organismul. Studiile dovedesc că este mai uşor să renunţi la fumat dacă începi să consumi mai multă apă.

116
Tagurile:
alimente, Fumat

Загрузка...
Covid

Bilanțul Covid 19: cifra infectărilor rămâne sub 3.000

27
GCS a anunțat astăzi că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.719 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik.  Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 709.194 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), iar 650.189 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.719 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, se mai arată în blianțul zilnic.

Până astăzi, 17.722 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, iar în intervalul 22.01.2021 (10:00) – 23.01.2021 (10:00) au fost raportate 94 decese (53 bărbați și 41 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 19 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 33 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 29 decese la categoria de peste 80 de ani, se mai arată în buletinul GCS.

Potrivit datelor oficiale, 92 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.736, iar dintre acestea, 1.016 sunt internate la ATI

GCS ma anunță că, până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 5.289.874 de teste RT-PCR și 74.341 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 21.410 teste RT-PCR (12.385 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 9.052 la cerere) și 5.334 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 47.762 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 10.841 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 73.210 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 145 de persoane.

GCS mai anunță că polițiștii și jandarmii au aplicat, în ziua de 22 ianuarie, 4.978 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 918.780 de lei și au fost întocmite 3 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

27
Tagurile:
România, COVID-19
Tematic
Putin și șeful Consiliului UE au discutat despre lupta comună împotriva COVID-19
Avertisment de la Casa Albă despre vaccinurile anti-Covid
Bilanțul Covid 19: cifrele momentului

Загрузка...