Dan Chitic

Șerban Nicolae, Duca, Oana Lovin reacții în cazul Chitic

848
(reînnoit 06:55 23.12.2020)
Abuzul comis împotriva avocatului Dan Chitic a revoltat mai multe personalități, care au reacționat imediat pe internet .

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. Așa cum am anunțat, avocatul Dan Chitic, cel mai consecvent apărător al suveranității românilor, a fost blocat de rețeaua de socializare la câteva minute după ce a ”îndrăznit” să publice un text în care atingea puncte mai multe puncte ”sensibile”!

Mai multe personalități au reacționat – și am selectat aici doar câteva:

Șerban Nicolae: ”LIBERTATE?! OPINIE?!”

”Aflu că exact în ziua în care omagiem sacrificiul tinerilor pentru libertate și drept la opinie necenzurată, lui Dan MV Chitic i-a fost cenzurată opinia”, scrie Șerban Nicolae.

Reputatul jurist conchide ironic: ”Miliția rețelei de socializare a concluzionat că  nu respectă linia adevărului de partid și de stat...”.

Bogdan Duca: ”Comisari ideologici și analfabeți funcțional”

”Dan MV Chitic a fost cenzurat de Facebook pentru comemorarea, în termeni decenți și fermi, a revoluției”, constată Duca.

Apreciatul politolog și teolog consideră că ”Fb (Facebook, n.n.) e o platformă pe care nu o poți evita (căci doar așa vocea ta se mai poate face auzită) dar controlată de comisari ideologici și analfabeți funcțional, incapabili de multe ori să înțeleagă chiar și texte simple”.

”Dacă va mai fi posibilă normalitatea, naționalizarea rețelelor de socializare și reglementarea lor prin legi gândite democratic, cu soluții echitabile de protecție a libertății de expresie, este absolut necesară”, scrie ferm Bogdan Duca.

O idee pe care ar putea să o evalueze și parlamentarii – pentru că este tot mai clară manipularea societății prin aceste rețele.

Oana Lovin: ”Cenzura precede Dictatura”.

Cu acest scurt comentariu, cunoscuta activistă și influencer s-a mulțumit să reproducă textul postat de Dan Chitic – pentru care avocatul a fost blocat. Oana Lovin a postat și mesajele primite de Dan Chitic de la Facebook.

848
Tagurile:
Șerban Nicolae, Oana Lovin, Dan Chitic
Tematic
Dan Chitic anunță un eveniment major, Iohannis - blocat!
Dan Chitic, mesaj fulminant și UNIC, pentru toți românii!
Dan Chitic, fulminant despre… ”Sindromul Iohannis”
Exit-poll Dan Chitic: Iată ”rezultatul alegerilor de duminică”
Dan Chitic a reușit: „E oficial - de azi, Iohannis e “PENAL””
Mircea Lucescu

Lucescu aruncă BOMBA la Euro 2020 - pune pe jar România!

91
Cel mai mare antrenor român din toate timpurile, Mircea Lucescu, face o declarație bombă, care țintește direct către marea supărare a microbiștilor români

BUCUREȘTI, 22 iun – Sputnik. Imediat după încheierea meciului Ucraina - Austria (0-1), marele antrenor Mircea Lucescu, care conduce acum Dinamo Kiev, a făcut o declarație șoc: speră ca italianul Marco Rossi, actual selecționer al Ungariei… să ajungă antrenorul naţionalei României!

”Marco Rossi este un fost jucător de-al meu, un băiat foarte inteligent cu care eu am avut o relaţie mai specială, un jucător profesionist sută la sută, este un tip preocupat pentru fotbal - sper ca într-o zi să îl văd antrenor la echipa naţională a României, pentru că este un tip foarte bine pregătit, un tip serios şi care merită să preia şi o altă naţională”, a declarat Lucescu la Arena Naţională, transmite Agerpres.

Desigur această afirmație răsucește cuțitul în inima microbiștilor români, supărați pe necalificarea naționalei – dar și pe menținerea lui Rădoi, în ciuda rezultatelor slabe. De asemenea, este și o săgeată către FRF – a cărei conducere, acuzată că a fost numită politic, nu găsește soluții pentru a ridica nivelul fotbalului românesc.

***

Precizăm că Ungaria condusă de italianul Marco Rossi a obţinut un egal cu Franţa, scor 1-1, şi a fost învinsă de Portugalia cu 3-0. Mâine juca împotriva Germaniei, încheind astfel parcursul din cea mai grea grupă de la EURO 2020.

91
Tagurile:
Naționala României, Antrenor, Selecționata naționala, Mircea Lucescu

Загрузка...
TV-пульт

Un celebru serialul rus va fi difuzat și la Televiziunea Română

204
(reînnoit 18:26 21.06.2021)
Un serial rus de excepție, „Godunov”, lansat în 2019, va putea fi urmărit la postul TVR 1 începând cu 23 iunie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 23:00

BUCUREȘTI,  21 iun – Sputnik. Producția „Godunov”, regizată de Timur Alpatov şi Alexei Andrianov, a fost cel mai popular serial al anului 2019 la televiziunea rusă și va putea fi urmărit la postul TVR 1 începând cu 23 iunie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 23:00.

Considerată una dintre cele mai bune miniserii istorice realizate vreodată, „Godunov” a fost filmată în locurile în care au avut loc evenimentele, cu decoruri şi costume autentice.

Rolul principal este interpretat de Serghei Bezrukov, fost director artistic al Teatrului Dramatic din Moscova. Alături de el, din distribuţie fac parte Aleksandra Nikiforova, Svetlana Hodcenkova şi Andrei Merzlikin.

Drama istorică îl are în centru pe ţarul rus Boris Fiodorovici Godunov şi are la bază romanul „Naufragiu pe insula speranţei” al lui Konstantin Badigin din 1978.

Acţiunea are loc în secolul al XVI-lea. Rusia condusă de Ivan cel Groaznic, ai cărui ani de glorie au trecut, trăieşte vremuri tulburi, conspiraţii, răscoale şi invazii ale tătarilor. Moartea ţarului duce la instalarea pe tron a fiului său, care, fiind bolnav mintal, are nevoie de un regent. Aşa începe ascensiunea ambiţiosului Boris Godunov, fost membru al gărzii personale a lui Ivan şi căsătorit cu fiica acestuia. Întâi regent, apoi ţar încoronat de Adunarea Naţională, Godunov a fost cel care a pus capăt îndelungatei domnii a dinastiei Rurik, rămânând în istorie drept una dintre cele mai misterioase figuri politice ale Ţaratului Rusiei.

204
Tagurile:
Televiziune

Загрузка...

Cum a început Marele Război pentru Apărarea Patriei