Dan Chitic

Șerban Nicolae, Duca, Oana Lovin reacții în cazul Chitic

775
(reînnoit 06:55 23.12.2020)
Abuzul comis împotriva avocatului Dan Chitic a revoltat mai multe personalități, care au reacționat imediat pe internet .

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. Așa cum am anunțat, avocatul Dan Chitic, cel mai consecvent apărător al suveranității românilor, a fost blocat de rețeaua de socializare la câteva minute după ce a ”îndrăznit” să publice un text în care atingea puncte mai multe puncte ”sensibile”!

Mai multe personalități au reacționat – și am selectat aici doar câteva:

Șerban Nicolae: ”LIBERTATE?! OPINIE?!”

”Aflu că exact în ziua în care omagiem sacrificiul tinerilor pentru libertate și drept la opinie necenzurată, lui Dan MV Chitic i-a fost cenzurată opinia”, scrie Șerban Nicolae.

Reputatul jurist conchide ironic: ”Miliția rețelei de socializare a concluzionat că  nu respectă linia adevărului de partid și de stat...”.

Bogdan Duca: ”Comisari ideologici și analfabeți funcțional”

”Dan MV Chitic a fost cenzurat de Facebook pentru comemorarea, în termeni decenți și fermi, a revoluției”, constată Duca.

Apreciatul politolog și teolog consideră că ”Fb (Facebook, n.n.) e o platformă pe care nu o poți evita (căci doar așa vocea ta se mai poate face auzită) dar controlată de comisari ideologici și analfabeți funcțional, incapabili de multe ori să înțeleagă chiar și texte simple”.

”Dacă va mai fi posibilă normalitatea, naționalizarea rețelelor de socializare și reglementarea lor prin legi gândite democratic, cu soluții echitabile de protecție a libertății de expresie, este absolut necesară”, scrie ferm Bogdan Duca.

O idee pe care ar putea să o evalueze și parlamentarii – pentru că este tot mai clară manipularea societății prin aceste rețele.

Oana Lovin: ”Cenzura precede Dictatura”.

Cu acest scurt comentariu, cunoscuta activistă și influencer s-a mulțumit să reproducă textul postat de Dan Chitic – pentru care avocatul a fost blocat. Oana Lovin a postat și mesajele primite de Dan Chitic de la Facebook.

775
Tagurile:
Șerban Nicolae, Oana Lovin, Dan Chitic
Tematic
Dan Chitic anunță un eveniment major, Iohannis - blocat!
Dan Chitic, mesaj fulminant și UNIC, pentru toți românii!
Dan Chitic, fulminant despre… ”Sindromul Iohannis”
Exit-poll Dan Chitic: Iată ”rezultatul alegerilor de duminică”
Dan Chitic a reușit: „E oficial - de azi, Iohannis e “PENAL””
Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé

Președintele Guineea s-a vaccinat cu Sputnik V

31
Președintele Republicii Guineea, din Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat de coronavirus cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina
© Sputnik / Дарья Станиславец

“Vineri, președintele republicii și-a administra o doză a Sputnik V, pentru a îndemna populația la vaccinare”, se menționează în reportajul TV.

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rus Sputnik V la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze a vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 oficiali înalți, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți, infectați cu coronavirus, au decedat.

31
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Mexicul vrea să cumpere 24 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Primii brazilieni se vaccinează împotriva Covid-19 cu vaccinul rusesc Sputnik V
După ce au criticat vaccinul Sputnik V, jurnaliștii străini stau la coadă pentru a-l primi
Moscova și Caracas semnează un acord pentru producerea vaccinului Sputnik V
În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

Загрузка...
Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina

În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

54
În Argentina a aterizat avionul cu cea de-a doua partidă a vaccinului împotriva coronovirusului, Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Avionul companiei Aerolineas Argentinsa, care transportă în Argentina noi doze ale vaccinului „Sputnik V”, a aterizat în Buenos Aires, potrivit imaginilor transmise în direct pe contul Twitter al administrației prezidențiale.

Primele 300 de mii de doze au sosit în Argentina la sfârșitul lunii decembrie. Aceeași navă a adus 300 de mii de doze ale celui de-al doilea component al vaccinului.

Acestea vor fi utilizate pentru vaccinarea medicilor și angajaților secțiilor de terapie intensivă.

54
Tagurile:
Sputnik V, vaccin
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
În Rusia va începe vaccinarea în masă împotriva COVID-19
Sondaj: Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

Загрузка...