Dan Chitic

Scandal monstru: Dan Chitic, blocat după o postare fulminantă!

632
(reînnoit 11:56 23.12.2020)
Cunoscutul avocat și apărător al suveranității românilor a postat un text fulminant - iar imediat Facebook a reacționat, blocându-i contul! Mai multe personalități au reacționat .

BUCUREȘTI, 22 dec – Sputnik. Un informație a revoltat aseară mulți internauți – avocatul Dan Chitic, cel mai consecvent apărător al suveranității românilor, a fost blocat imediat ce a ”îndrăznit” să publice un text în care atingea puncte mai multe puncte ”sensibile”!

În textul ”Un 22 Decembrie trist”, Chitic scris de răsturnarea de la puterea a lui Ceaușescu, despre care spune că ”un dictator egolatru, rudimentar și brutal”, dar recunoaște că a fost ”patriot” și ”a construit, a industrializat țara, exploatând propriile resurse și a lăsat-o fără datorii externe, bașca a lăsat câteva miliarde de dolari in bănci”.

În schimb acum, după 31 de ani ”sute de mini-ceaușești, egolatri, rudimentari și brutali, dar trădători și antinaționali, au revenit la putere, împărțindu-și puterea in lupte intestine”.

Iar Dan Chitic continuă, acuzând situația de azi – spunând, de fapt, adevărul dur: ”Și azi populația e terorizată, înfometată și sărăcită, trăiește in frig și întuneric, SEcuritatea își spionează și controlează populația la un nivel inimaginabil in ‘89, controlând autoritar justiția, bisericile sunt închise, cultura e ideologizată, iar presa e cenzurată și controlată de stat”.

Ce s-a schimbat? – întreabă retoric Dan Chitic: ”După 31 de ani, Țara e dezindustrializată, a cedat toate resursele sale, are 110 miliarde euro datorie externă și se împrumuta cu 1000 de euro pe minut”.

Și, atenție – pentru că urmează fraza care, probabil, i-a adus represaliile Facebook:

”În plus, decizia politica e externalizata - ambasadele devenind adevăratele centre de putere ale țării, Finanțele și economia sunt controlate de entități străine, familia a devenit un concept retrograd, tineretul e ros de vicii și de consumul de droguri, iar genul a devenit “fluid””.

Dan Chitic crede că în 31 de ani s-a schimbat și poporul! ”Poporul a devenit o masa amorfă îndobitocită de propaganda culturală progresistă și de “confort”, temător, obedient și colaboraționist cu satrapii care ii guvernează in interesul altora”.

”Azi o revoltă populară precum cea din ‘89 a devenit imposibilă! Azi revolta populară din ‘89 a fost înfrântă!”, conchide Chitic, sfârșind cu un pios ”Dumnezeu și eroii din ‘89 să ne ierte!”.

Ei bine – la 3 minute după publicarea textului, Facebook i-a blocat contul! I se spune lui Chitic că postarea sa ”încalcă standardele comunității”, incită la ”ură și inducerea unor sentimente de inferioritate”.

Ce anume ”încalcă standardele comunității”? ADEVĂRUL?! Da, cu siguranță! Pentru că Dan Chitic are dreptate – tot ceea ce acuză că s-a petrecut în cei 31 de ani estaz adevărat… și chiar sunt mult mai multe nenorociri și fapte de trădare națională decât a scris Dan Chitic în scurtul său text!

Iar despre toate astea NU trebuie să se scrie sau să se vorbească! Aceasta e concluzia!

Iar fapte ca ale lui Dan Chitic trebuie pedepsite, spune „comunitatea” – de fapt, cei care teleghidează populația, prin sisteme de manipulare perfecționate, aflate în spatele ”socializării”.

De fapt, este metoda folosită de secte, în care ”comunitatea” - căreia i se spune că este ”eliberată”, ”purificată” – este, de fapt, spălată pe creier! Iar tot ceea ce ar putea opri ”mașina de spălat” trebuie extras, oprit, blocat – sau chiar dezactivat, ca și cum NU ar fi existat niciodată.

Este cazul meu, care am fost „dezactivat” acum mai mult de 1 an, fără vreun mesaj, fără vreo penalizare – ci pur și simplu am ”dispărut”, cu toți cei 9 ani de postări, cu profil, pagini, grupuri care erau pe numele meu. Nume corect, cu toate datele, cu biografie perfect corectă!  De atunci, cum încerc să îmi fac o pagină – cu numele meu sau cu poza mea – imediat este ștearsă!

Deci, sunt un fel de ”inamic al comunității”, deși nimeni nu mi-a spus în față așa ceva!  Culmea, deși în biografia mea scrie că sunt ziarist, deci e vorba de libertatea presei, că sunt fost parlamentar, că am avut sau am funcții în stat sau în ONG-uri, inclusiv de drepturi ale omului. Ei bine, puțin la pasă celor de la ”secta” de socializare, de la ”mașina de spălat creiere”!

Sunt un fel de paria în propria mea țară – și la fel devine și Dan Chitic sau cel care, ca și el, îndrăznesc să spună ADEVĂRUL!

De menționat un fapt îmbucurător: mai multe personalități au reacționat la demersul samavolnic al Facebook - voi reproduce în alt articol aceste reacții.

Acum public integral postare lui Dan Chitic, cea pentru care a fost blocat:

”Un 22 Decembrie trist

Acum 31 de ani Ceaușescu, un dictator egolatru, rudimentar și brutal, dar patriot, a fugit și 3 zile mai târziu a fost împușcat.

Ceaușescu a fost răsturnat de la putere (și) pentru ca romanii erau terorizați, înfometați și sărăciți, trăiau in frig și întuneric, Securitatea își spiona și controla  cetățenii atât cât putea și controla justiția, bisericile erau demolate, cultura era ideologizată, presa era cenzurată și controlată de stat.

Dar Ceaușescu a și construit, a industrializat țara, exploatând propriile resurse și a lăsat-o fără datorii externe, bașca a lăsat câteva miliarde de dolari in bănci.

Acum, de 22 Decembrie, 31 de ani mai târziu, sute de mini-ceaușești, egolatri, rudimentari și brutali, dar trădători și antinaționali, au revenit la putere, împărțindu-și puterea in lupte intestine.

Și azi populația e terorizată, înfometată și sărăcită, trăiește in frig și întuneric, SEcuritatea își spionează și controlează populația la un nivel inimaginabil in ‘89, controlând autoritar justiția, bisericile sunt închise, cultura e ideologizată, iar presa e cenzurată și controlată de stat.

Ce s-a schimbat? După 31 de ani, Țara e dezindustrializată, a cedat toate resursele sale, are 110 miliarde euro datorie externă și se împrumuta cu 1000 de euro pe minut. In plus, decizia politica e externalizata - ambasadele devenind adevăratele centre de putere ale țării, Finanțele și economia sunt controlate de entități străine, familia a devenit un concept retrograd, tineretul e ros de vicii și de consumul de droguri, iar genul a devenit “fluid”.

Ce s-a mai schimbat in 31 de ani?

Poporul! Poporul a devenit o masa amorfă îndobitocită de propaganda culturală progresistă și de “confort”, temător, obedient și colaboraționist cu satrapii care ii guvernează in interesul altora.

Azi o revoltă populară precum cea din ‘89 a devenit imposibilă!

Azi revolta populară din ‘89 a fost înfrântă!

Dumnezeu și eroii din ‘89 să ne ierte!

Mesaj primit de Dan Chitic de la Facebook
© Screenshot / Facebook / Dan MV Chitic
Mesaj primit de Dan Chitic de la Facebook
632
Tagurile:
Dan Chitic
Tematic
Dan Chitic, fulminant despre… ”Sindromul Iohannis”
Dan Chitic, mesaj fulminant și UNIC, pentru toți românii!
Exit-poll Dan Chitic: Iată ”rezultatul alegerilor de duminică”
Parlamentul României

Video: Incident mortal în fața Parlamentului Polițist decedat!

306
(reînnoit 20:28 25.02.2021)
Un accident foarte grav a fost provocat în fața Parlamentului – un teribilism stupida avut consecințe fatale.

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Cea mai frumoasă zi a anului 2021 a adus un incident deosebit de grav – un accident chiar în fața clădirii Parlamentului!

Accidentul a fost provocat de un motociclist de numai 30 de ani, care a făcut un gest teribilist – și fatal – rulând pe o roată și intrând în coliziune cu un autovehicul.

Conform unor martori, citați de „Știri pe surse”, motociclistul ”s-a ridicat pe o roată și a circulat așa timp de câteva secunde”. Teribilistul a ajuns la limită la semaforul aflat pe culoarea roșie, a încercat să frâneze, dar a intrat într-o mașină care circula regulamentar.

Din păcate motociclistul teribilist a intrat imediat în stop cardiorespirator și, conform ultimelor informații,  nu a mai putut fi salvat.

De asemenea, martorii spun că în mașina care a fost lovită de motocicletă se afla și un copil, care a fost rănit.

Update

Bomba vine abia la final – teribilistul era… polițist la Rutieră! Agentul era aflat în afara serviciului și folosea motocicleta proprietate personală pe o roată, a făcut ”manevre nepermise pe un drum public” și, neputând să se mai oprească, a intrat violent în mașina care venea pe sens opus.

S-a constat că polițistul NU consumase alcool, a fost doar un gest de teribilism fatal al unui motociclist pasionat. O pasiune fatală, din păcate…

306
Tagurile:
Parlament

Загрузка...
Sputnik V

În Muntenegru a ajuns prima partidă Sputnik V din Rusia

38
În Muntenegru a ajuns prima partidă a vaccinului rusesc Sputnik V. Mai devreme, republica obținuse preparatul rusesc din Serbia.

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Prima partidă a vaccinului rusesc Sputnik V a ajuns joi din Rusia în Muntenegru, anunță guvernul țării.

Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа
РФПИ и Центр имени Гамалеи

Din Rusia, în Muntenegru a sosit o partidă de cinci mii de doze ale vaccinului Sputnik V, a anunțat cabinetul de miniștri într-o postare pe Twitter, specificând că e prima partidă primită în urma unei înțelegeri cu partea rusă. Pe 23 februarie, ministrul Sănătății al Muntenegrului, Jelena Borovinić Bojović, și-a administrat primul component al vaccinului de producție rusească, oferit de către autoritățile din Serbia. Joi, ministrul Sănătății a întâmpinat aeroport preparatul de imunizare din Rusia.

În mesajul guvernului Muntenegrului se menționează că în următoarele zile din Beijing în Podgorica vor pleca 30 mii de doze ale vaccinului chinez Sinopharm.

Pe 20 februarie, în Muntenegru a demarat campania de vaccinare cu preparatul Sputnik V, obținut din Serbia, după ce premierul Serbiei, Ana Brnabić, a transmis personal autorităților muntenegrene 2 mii de doze ale preparatului de producție rusească.

Reprezentanții Ministerului Sănătății din Muntenegru au declarat agenției RIA Novosti că poartă negocieri cu reprezentanții guvernului rus și Centrul Gamaleia cu privire la livrările Sputnik V din Rusia. Mai devreme, autoritatea de reglementare a medicamentelor a aprobat importul vaccinului rusesc.

38
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Ce cantitate a vaccinului „Sputnik V” vor produce în comun Rusia și Iran
În San Marino a ajuns prima partidă a vaccinului Sputnik V
O altă țară din America de Sud aprobă vaccinul rusesc Sputnik V
O partidă a vaccinului Sputnik V a ajuns în Ungaria
Vaccinul ”Sputnik V”, și mai accesibil: Cât costă acum

Загрузка...
В России сегодня презентовали международный проект Бессмертная память

“Memoria nemuritoare”: În Rusia a fost prezentat un nou proiect

89
(reînnoit 19:50 25.02.2021)
În centrul de presă al grupului media „Rossiya Segodnya” de la Moscova s-a desfășurat o masă rotundă în format de videoconferință, dedicată prezentării unui nou proiect.

CHIȘINĂU, 25 feb – Sputnik. Conferința video “Genocidul nazist: noi documente și materiale” a reunit participanți din Rusia, Letonia, Kazahstan și Tadjikistan, raportori ai Adunării popoarelor din Eurasia și experți ai proiectului multimedia al agenției RIA Novosti “Nürnberg. Începutul păcii”.

Subiectul central al discuțiilor a constituit prezentarea proiectului internațional al adunării – “Memoria nemuritoare”, sarcina căreia este identificarea și digitalizarea unei cantități mari de date din arhivele străine, care arată proporțiile crimelor naziștilor împotriva cetățenilor sovietici. De asemenea, proiectul va include și materialele făcute publice după încheierea Tribunalului de la Nürnberg, primul din istorie care a recunoscut agresiunea drept cea mai gravă crimă și a prezentat opiniei publice crimele naziștilor împotriva păcii și umanității, transmite RIA Novosti.

Andrei Beliyaninov, secretarul general al Adunării popoarelor Eurasiei: “Societatea civilă din Rusia și restul lumii se alătură tot mai activ păstrării memoriei istorice. Activitatea Comitetului organizatoric internațional a proiectului “Memoria nemuritoare” de păstrare a patrimoniului istoric al Marelui Război pentru Apărarea Patriei și al Celui De-Al Doilea Război Mondial răspunde în același timp intereselor Rusiei și tuturor statelor – învingătoare și aliate. Existența unei cereri pentru o astfel de structură civică devine tot mai evidentă, dacă luăm în considerație campania propagandistică antirusă fără precedent, declanșată în ultimii ani. În toată lumea devine tot mai dificilă să organizăm și să desfășurăm evenimente legate de comemorarea chiar și a unor evenimente care sunt lipsite de orice ambiguitate în conținutul lor ideologic, cum ar fi înfrângerea fascismului de către Uniunea Sovietică și țările din coaliția antihitleristă. O sarcină importantă a comitetului internațional organizator al proiectului “Memoria nemuritoare” este crearea unei bănci digitale comune a documentelor cu privire la crimele naziste, precum și crearea unor dosare ale naziștilor și complicilor lor, care au comis crime împotriva păcii și umanității. Această sarcină științifică și organizatorică onorabilă cade pe umerii generației actuale. Îndeplinirea ei va contribui la restabilirea dreptății istorice și va deveni o barieră sigură în fața celor care încearcă să rescrie istoria, să reabiliteze nazismul și să ponegrească marea victorie a poporului sovietic și a tuturor țărilor și popoarelor, a învingătorilor nazismului”.

De asemenea, în cadrul mesei rotunde au fost prezentat și proiectul transmedia istoric al RIA Novosti – “Nürnberg. Începutul păcii”, lansat în anul aniversării a 75-a de la principalul proces de judecată al secolului XX. În cadrul acestui proiect, pe portalul nuremberg.media și în rețele de socializare sunt publicate materiale dedicate Tribunalului de la Nürnberg, în limba rusă, germană, franceză și engleză.

Proiectul oferă cititorilor mărturii de arhivă și muzeistice unice, fotografii, desene, cronici video, care oferă un prilej de a simți acest proiect zi de zi. La baza proiectului se află mărturiile de la persoana întâi, obținute de autori din arhivele rusești și străine. Acestea vor fi suplimentate e expoziții, podcasturi, discuții publice, spectacole. O parte indispensabilă a proiectului va deveni și o reconstrucție VR unică a istoriilor principalilor inculpați ai tribunalului.

“Problema documentelor care dezvăluie crimele nazismului este una centrală în cadrul proiectului. Petrecem mult timp în arhive, lucrăm cu materialele publicate – foto, video, sunet, manuscrise dactilografiate. În centrul materialelor noastre se află întotdeauna un document. Sunt niște mărturii atât de puternice, încât uneori chiar și cei mai căliți colegi simt niște dificultăți emoționale în timp ce lucrează cu tema dată. Iată de ce acordăm o mare atenție acestei activități importante de căutare și digitalizare a documentelor, legate de crimele împotriva populației civile a URSS, - abia urmează să studiem acest strat al memoriei istorice”, a menționat coordonatorul proiectului, jurnalistul și scriitorul Natalia Osipova.

Participanții la masa rotunda au convenit asupra publicării unei selecții de material a proiectului “Memoria nemuritoare” despre crimele naziștilor împotriva cetățenilor sovietici pe portalul nuremberg.media.

Adunarea popoarelor Eurasiai este o organizație neguvernamentală internațională, ai cărui scop este formarea unui model civic integrationist în numele consolidării păcii și armoniei prin dezvoltarea cooperării multilaterale și a diplomației civice (populare) în spațiul eurasiatic. În prezent, aceasta cuprinde reprezentanți ai peste 43 de state. Adunarea a încheiat 107 de acorduri de parteneriat în domeniul culturii, antreprenoriatului, dezvoltării relațiilor integraționiste între popoarelor Eurasiei și a diplomației populare.

Proiectul “Nürnberg. Începutul păcii” se desfășoară cu sprijinul partenerilor generali media: posturile de televiziune Rossiya 24 și Moskva 24, portalul de știri Vesti.ru, postul de radio Vesti FM, site-ul Komsomolskaia Pravda. Parteneri media a proiectului sunt postul de radio Mayak, postul de radio Radio Rossiya, cinematograful online tvzavr, Muzeul de Stat de Istorie, Muzeul Evreiesc și centrul de toleranță.

89
Tagurile:
Rossiya Segodnya

Загрузка...