Andrei Caramitru

Obsedat de AUR, Caramitru jignește GRAV Biserica - REVOLTĂTOR!

1249
(reînnoit 20:59 13.12.2020)
Andrei Caramitru, fiul marelui actor Ion Caramitru, pare obsedat de succesul AUR și acuză pentru asta BOR, proferând jigniri teribile către Biserică, menționând și un mare duhovnic.

BUCUREȘTI, 11 dec – Sputnik.A încercat să aducă în România o formă de radicalism politic, anti-naționalistă, dar a sfârșit prin a fi îndepărtat chiar de gruparea din fruntea USR. 

Acum, Andrei Caramitru vede neputincios cum a renăscut o formă de naționalism creștin, AUR și pare a-și fi ieșit din minți văzând succesul de public pe care aceasta în are.

Reacția lui este șocantă – și se cere a i se acorda atenție, fie din partea autorităților judiciare, fie a celor medicale.

Andrei Caramitru s-a năpustit asupra Bisericii Ortodoxe Române, acuzând că este ”o sectă extremistă și un pericol pentru România”!

”Când eu am spus că BOR este o sectă extremistă și un pericol pentru România - mulți au zis că exagerez, cum îmi permit”, a scris Caramitru, acuzând BOR că a ”susținut direct AUR, masiv și pe față. De asta a și luat 9%”.

Andrei Caramitru spune despre cei din AUR că sunt ”interlopi și dezaxați”!

”Când îi vedeți pe ăia noi din parlament, pe interlopi și dezaxați, rânjind - de fapt vedeți rânjetul BOR”, scrie Caramitru.

Și, ca totul să fir complet, Caramitru lansează acuzații și insulte incalificabile la adresa Bisericii – pentru care punem serios întrebarea: ar trebui internat și tratat – sau organele statului ar trebui să intervină serios, pentru ca individul să nu își ducă la capăt intenția evidentă de a provoca discordie și reacții?

Citiți cele scrise de el:

”Mai mare ticăloșie decât organizația asta numită BOR nu există. Vor să murim cât mai mulți de virus, vor să distrugă democrația, să elimine libertățile oamenilor, să ne scoată din UE și din NATO. Vor un califat brutal medieval. Să fim toți în genunchi pupând moaște și poalele lor. Și cine va refuza va fi dat pe mâinile hoardelor AUR, care vor fi “binecuvântați” să ne terorizeze. Dacă nu înțelegem și nu facem nimic fix acolo o sa ne aducă”.

Ați mai pomenit așa ceva? Fără îndoială, este și o provocare la adresa credincioșilor, pe care are grijă să-i liniștească: ”Atenție - vorbesc despre un ONG o organizație de oameni nu despre religie sau despre enoriași. Despre sutanele de la vârf vorbesc, atât”, menționează Caramitru.

Puțin mai târziu, Andrei Caramitru a revenit cu un nou atac, semn al unei adevărate obsesii!

”Cum a crescut AUR? Pe lângă IPS Make (ÎPS Teodosie, n.n.), membru al sinodului, care s-a aliat cu ei pe față - s-au implicat direct și Frățiile Ortodoxe - organizații neo-legionare extrem de dure, care îndeamnă public la “luptă radicală, până la capăt” împotriva tuturor celor care nu sunt ortodocși fanatici ca ei”, scrie Caramitru, arătând că acestea ”Sunt organizate și chiar numite la fel ca Frățiile de Cruce din timpul legionarilor, brațul lor armat atunci”.

Și, scrie Caramitru, ”Ca și atunci - și acum organizează tabere de antrenament de luptă și tot tacâmul”.

În final, Caramitru se referă la o organizație despre care spune că ”au vreo 60 de mii de urmăritori pe Facebook (au fost binecuvântați de Iustin Pârvu - cunoscut preot legionar - de ziua lui cei din mănăstiri îi cântau imnul legionar acum doar câțiva ani)”.

”Practic postează doar propaganda AUR. BOR îi tolerează și nu se dezice de ei, din contră”, încheie (deocamdată) Caramitru.

Desigur, afirmațiile sale conțin o mistificări, date false, multe combătute sau explicate de Biserică.

Deci, repet întrebarea – un individ care se ocupă cu asemenea incitări ale populației și jigniri la adresa Bisericii, un individ care pare a avea o obsesie din atacurile și insultele la instituția fundamentală a spiritualității românești, un asemenea individ ar trebui tratat medical – sau statul să acționeze profilactic în cazul său?

1249
Tagurile:
Andrei Caramitru
Tematic
Andrei Caramitru, amendat pentru că a jignit Biserica
Rareș Bogdan și Andrei Caramitru o vor pe Ana Birchall… care e deja luată!
Caramitru, ridiculizat și apostrofat pentru atacul său imund la adresa BOR
Polițist. Poliția română

Polițistul care coordonează activitatea anti-Covid, prins la chef în Centrul Capitalei

51
Ofițerul care coordonează activitățile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei la nivelul Poliției Capitalei a ajuns cercetat de Poliție după ce a fost prins la o petrece în Centrul Vechi.

BUCUREȘTI, 23 ian - Sputnik. Un comunicatul IGPR de astăzi anunță că polițiștii din cadrul Poliției Capitalei au depistat ieri seară, la un restaurant din Centrul Vechi, în interior, 27 de persoane, printre care și un ofițer de poliție cu funcție de conducere din cadrul Direcției Generale de Poliției a Municipiului București.

„Urmare a datelor avute la dispoziție, s-a dispus declanșarea cercetării prealabile față de ofițerul respectiv, pentru a se stabili existența sau inexistența unei abateri disciplinare și a vinovăției, sub aspectul încălcării îndatoririlor care revin profesiei de polițist, prevăzute de Legea nr. 360/2002, având în vedere că acesta este și desemnat, la nivelul Poliției Capitalei, să coordoneze activitățile specifice de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19”, se precizează în comunicat.

Mai mult, una dintre persoanele depistate la petrecere figura carantinată în județul Călărași, din data de 16 ianuarie, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Oamenii legii au amendat 25 de clienți cu 17.500 de lei și au aplicat o sancțiune 5.000 de lei operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele.

Dincolo de tonul sec al comunicatului, faptele sunt mai grave. Astfel, polițiștii Sectorului 3 au descins aseară la Hanul lui Manuc surprinzând o petrecere în interior, interzisă în această perioadă, la care participau șefi din Poliția Capitalei și procurori.

Oamenii legii au numărat 27 de persoane care consumau alcool în interior, iar printre aceștia se aflau comisar-șef Radu Gavriș, director general adjunct al Poliției Capitalei, împreună cu Ioan Costel, Alexandru Solatan și procurorii Florin Baran Florin și Codruț Popoiu de la Parchetul Tribunalului București.

51
Tagurile:
COVID-19, polițist
Tematic
Covid 19 a ucis mai mulți americani decât al doilea război mondial
Putin și șeful Consiliului UE au discutat despre lupta comună împotriva COVID-19
UE cere evitarea călătoriilor între țările membre din cauza noilor mutații ale Covid 19

Загрузка...
Anti fumat

Alimentele care te ajută scapi de fumat

143
(reînnoit 13:12 23.01.2021)
Cei care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

BUCUREȘTI, 23 ian— Sputnik. Persoanele care dorec să scape cât mai rapid de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Potrivit specialiştilor, poftele pe care le resimt persoanele care renunţă la fumat se împart în două categorii: pofte fizice şi pofte psihologice.

Poftele fizice sunt reacţii ale organismului ca urmare a lipsei de nicotină, care se pot manifesta prin anxietate şi o uşoară tensiune la nivelul gâtului sau stomacului.

Poftele psihologice sunt declanşate de evenimentele de zi cu zi, cum ar fi o sarcină dificilă la job, o ceartă cu iubitul sau traficul blocat. Activităţile precum şofatul, mâncatul şi băutul de cafea sau alcool pot, la rândul lor, să dea naştere unei reacţii de „poftă de ţigară”, deoarece sunt percepute ca activităţi relaxante.

De aceea, persoanele care au hotărât să renunțe la fumat trebuie să ia în considerație faptul că pentru a scăpa de dependența de nicotină, trebuie să grăbească procesul de curățire a organismului de toxine.

Iar pentru a scăpa mai rapid de această dependență, specialiștii vin cu o listă de alimente care vor ajuta la restabilirea organismului într-o perioadă mai scurtă de timp.

Broccoli

Bogat în vitaminele C şi B5, broccoli elimină nicotina din organism. 

Portocale 

Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism iar consumul de portocale va readuce această vitamină în corpul tău. 

Suc de morcovi 

Dacă fumezi o ţigară, nicotina va rămâne în organismul tău preţ de 3 zile. Vitaminele A, C, K şi B din sucul de morcovi elimină nicotina. 

Spanac 

Conţine acid folic, iar despre nicotină se ştie că duce la crearea unui deficit de acid folic. 

Kiwi 

Te vitaminizează şi ajută la eliminarea nicotinei.

Apă 

Fumatul deshidratează organismul. Studiile dovedesc că este mai uşor să renunţi la fumat dacă începi să consumi mai multă apă.

143
Tagurile:
alimente, Fumat

Загрузка...

Spania: Furtuna Hortense a făcut ravagii la Madrid - Video

0
(reînnoit 16:30 23.01.2021)
Vineri, furtuna Hortense a cauzat pagube în mai multe părți ale capitalei spaniole Madrid - acoperișul unei case a fost smuls.

În clipul video se poate vedea cum salvatorii îndepărtează acoperișul unei clădiri, care a fost smulsă de vânturile puternice din timpul nopții, în cartierul Vallecas. De asemenea, pot fi observate deteriorări ale zidului din piața Plaza de Cibeles, lucrătorii îndepărtând resturile.

Agenția Meteorologică de Stat (Aemet) a anunțat că s-ar putea ca sâmbătă să lovească o altă furtună, numită Ignacio.

 

0
Tagurile:
Furtună, Spania

Загрузка...