Dan Chitic

Dan Chitic, declarație superbă în Piața Victoriei!

1393
Situația lui Trump, activitatea controversată a lui Donald Trump, purtatul măștii, Educația, dar și un slogan extrem de potrivit în aceste momente

BUCUREȘTI, 8 nov – Sputnik. Manifestație în mai multe etape în Piața Victoriei contra restricțiilor impuse de Guvern - inclusiv în privința celor vizând circulația sau  închiderea pieţelor - care intră în vigoare de mâine.

Manifestația a început cu discursuri vibrante, între care s-a remarcat cel al avocatului Dan Chitic – plin de substanță. Cunoscutul apărător al suveranității României a vorbit de furtul identității naționale, de asaltul asupra credinței și tradițiilor.

În același timp, Chitic a deplâns și faptul că Donald Trump a fost învins de Sistem.

”Unul dintre noi, infinit mai puternic, a pierdut lupta cu Sistemul”, a spus Chitic. ”Trebuie să ne rugăm pentru acest om, care României nu a adus multe, din păcate”.

Pe de altă parte, Dan Chitic l-a criticat pe ambasadorul ”Zaharescu” – huiduieli intense din public la auzirea numelui – care, spune avocatul ”se poate aici ca un guvernator și care ne-a spus că trebuie să vindem și puținul care-l mai avem, un ambasador care se implică să încline balanța alegerilor”.  

Dan Chitic a lansat un mesaj puternic și a cerut celor prezenți să îi ajute pe comercianții români „împinși în faliment” de guvernanți. ”Cumpărați românește”, a spus Dan Chitic.

”Vorbiți românește, nu vă mai stâlciți limba! Educați-vă mai bine copii, pentru că educația online este o prostie! Lăsați televizorul, renunțați la mijloacele de îndoctrinare în massă!”.

În privința alegerilor, Dan Chitic le-a spus celor prezenți și a lansat mesajul: ”Alegeți omul, nu sigla, nu ideologia!”.

”Ideologiile au murit, partidele spun toate același lucru – așa că sfătuiesc ca pe frații mei: uitați-vă pe liste, nu la sigle, și votați omul care vă dă încredere”, a declarat Dan Chitic.

De asemenea, Dan Chitic le-a cerut celor care vor să continue lupta pentru ideile suverane să nu cadă în capcane inutile – ”Purtați mască, nu pentru că ajută în vreun fel, dar să nu dați prilejul să vă martirizeze aiurea. Nu masca e importantă, ci ce aveți de spus!”.

Dan Chitic a plecat înainte de căderea serii. Ulterior s-au strâns mai mulți manifestanți, iar din relatările presei, lucrurile au degenerat, fiind înregistrate și violente centra presei și a protestatarelor Oana Lovin și Codruța Cerva.

 

 

1393
Tagurile:
Dan Chitic
Restricții de circulație din cauza COVID - 19, poliția română

Atac în plină stradă lângă Capitală sumă uriașă tâlhărită!

123
(reînnoit 19:46 24.11.2020)
Atac ca în filme între clanuri rivale – chiar după ce s-a scos o sumă uriașă din bancă, a fost organizat un accident auto după care s-au furat banii.

BUCUREȘTI, 24 nov – Sputnik. Un jaf ca în filme s-a petrecut la mică distanță de Capitală – în comuna Jilava. Din primele informații protagoniste sunt două clanuri rivale de romi.

Conforma Antena 3, un clan de romi a fost urmărit și atacat după ce a scos aproape 700.000 de RON din bancă – și asta chiar în faţa primăriei Jilava.

Clanurile s-au urmărit cu maşinile, iar  în dreptul primăriei Jilava s-a provocat un accident, autoturismele s-au ciocnit, avariind şi alte maşini din trafic sau parcate, anunță Antena 3.

Banii scoși din bancă au fost tâlhăriți în plină stradă, chiar dacă erau agenți de pază la primărie.

Conform sursei citate, ar fi vorba de două clanuri de romi din Sinteşti, localitate cunoscută pentru aceste grupări infracționale.

”Zona este acum înconjurată de poliţişti, iar peste tot în Jilava şi la intrarea în Bucureşti au fost instituite filtre de poliţie”, transmite Antena 3
123
Tagurile:
capitală

Загрузка...
Новогодняя елка

Crăciun 2020: Vacanța de iarnă - cât stau elevii acasă

55
(reînnoit 13:54 24.11.2020)
Potrivit structurii anului școlar 2020-2021, care a debutat în data de 14 septembrie, elevii și preșcolarii vor intra în vacanța de iarnă peste numai câteva săptămâni. Cât durează vacanța de iarnă.

BUCUREȘTI, 24 nov – Sputnik. Preșcolarii și elevii din România se pregătesc deja pentru vacanța de Crăciun, de care îi mai despart numai o lună.

Potrivit structurii anului școlar 2020-2021, în data de 23 decembrie este programată vacanța de Crăciun, care durează două săptămâni și jumătate.

Astfel, în data de 10 ianuarie 2021, copiii reiau cursurile.

Trebuie făcută precizarea că elevii stau acasă și înainte de vacanță, pentru că, din pricina pandemiei de coronavirus, cursurile se desfășoară în regim online.

După vacanța de iarnă semestrul întâi continuă. Cursurile vor reîncepe în data de 11 ianuarie 2021.

Vacanța intersemestrială, care urmează vacanței de iarnă, este de o săptămână și va începe pe 30 ianuarie 2021. Aceasta se va încheia pe 7 februarie 2021.

Semestrul al doilea va începe în data de 8 februarie 2021 și se încheie joi, 1 aprilie 2021.

Vacanța de primăvară este programată în intervalul 2 aprilie – 11 aprilie 2021.

Familie
© Sputnik / Дмитрий Коробейников

Anul viitor, Paștele Catolic va fi în data de 4 aprilie.

Cursurile se reiau luni, 12 aprilie 2021 și se încheie joi, 29 aprilie.

Copiii intră în vacanța de primăvară vineri, 30 aprilie 2021 până pe 9 mai.

Paștele Ortodox este pe 2 mai 2021.

Elevii revin la cursuri pe 10 mai și termină școala pe 18 iunie 2021.

Vacanța de vară debutează sâmbătă, 19 iunie 2021 până la data din septembrie când încep cursurile anului școlar 2021-2022.

Elevii de clasa a XII-a vor avea doar 32 de săptămâni de școală. Ei încheie cursurile pe 4 iunie 2021. La clasa a VIII-a, numărul de zile de școală este 165 din cauza Evaluării Naționale: vor face 33 de săptămâni de școală, care se încheie pe 11 iunie 2021.

55
Tagurile:
Crăciun, Vacanța
Tematic
Vacanță de Paște 2020 învățământ: schimbări importante
Regiune italiană superbă găzduieşte gratuit turişti veniţi în vacanță - VIDEO
Vouchere de vacanță: schimbări importante, ce valabilitate au

Загрузка...

Agenție de turism din UK condamnă impunerea obligativităţii vaccinării

0
(reînnoit 20:01 24.11.2020)
O firmă de turism din Marea Britanie a stârnit discuţii aprinse pe rețelele sociale după ce a anunțat că nu va mai face afaceri cu Qantas Airways din cauza deciziei acestei companii aeriene de a cere ca toți pasagerii internaționali să fie vaccinaţi împotriva Covid-19.

BUCUREŞTI, 24 nov – Sputnik. Tradewinds Travel, un operator de turism independent, a postat o declarație pe site-ul său web, în care spune că nu va lucra cu clienți care doresc să rezerve un zbor cu Qantas, referindu-se la afirmaţiile CEO-ul companiei aeriene din Australia. Potrivit acestuia, compania australiană vrea să solicite călătorilor internaționali să prezinte dovada că s-au vaccinat împotriva coronavirusului.

„Considerăm că autonomia corporală în ceea ce privește intervenția medicală constituie o alegere personală și nu poate fi ceva impus cu forța de către companii. Nu suntem anti-vaccinuri, dar suntem pro-alegere. Există o diferență uriașă între constrângere și alegerea liberă”, a scris compania, citată de RT

Agenția de turism a mai scris că „niciodată în istoria aviației” o companie aeriană nu a cerut pasagerilor să facă o injecție înainte de a urca în avion. Ea mai spune în declaraţie că Australia, ca stat, are dreptul de a refuza intrarea persoanelor care nu sunt vaccinate, dar că „nu este în atribuţiile unei companii aeriene să impună acest lucru forţat clienților”.

Atitudinea a primit aplauze din partea criticilor politicii vaccinării obligatorii propuse. Un comentator a apreciat agenția pentru că a luat atitudine împotriva „fascismului medical”.

Alții și-au exprimat recunoștința, lăudând compania pentru că se opune „tiraniei” și și-au exprimat speranța că nu va fi zdrobită de „dictatura Covid”.

​De asemenea, mai mulţi utilizatori de Twitter şi-au manifestat sprijinul pentru Tradewinds, spunând că îşi vor rezerva la această agenţie viitoarele sărbători.

​Au existat însă şi comentarii dezaprobatoare. Un internaut a salutat în mod ironic știrea, spunând că astfel nu va fi nevoit să stea lângă un „anti-vaccinist” atunci când va zbura.

​Agenția de turism a promis că va boicota orice companie aeriană care urmează exemplul Qantas. CEO-ul Qantas, Alan Joyce, a susținut că vaccinările obligatorii pentru călătorii internaționali vor deveni o normă la nivel mondial.

Asociația Internațională a Transportului Aerian (IATA), un grup de lobby care reprezintă companiile aeriene din întreaga lume, dezvoltă deja o aplicație mobilă care va servi drept „pașaport” Covid-19 pentru călători. Un program pilot pentru aplicație este programat să fie lansat luna viitoare.

0
Tagurile:
Vaccinare, UK
Tematic
Brexit aduce noi oportunități pentru UK pe piaţa rusească
UK, avertizări meteo în weekend: ploi torenţiale, inundaţii
UK: lockdown în toată ţara – fără Crăciun şi Anul Nou?
UK: Mai mulţi morţi din cauza lockdown-ului decât a Covid
UK: VIZĂ pentru români de la 1 ianuarie – cum o obţineţi

Загрузка...