Ion Țiriac

Țiriac, fulminant despre vaccinul rusesc și… război civil!

439
Cel mai bogat român și unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din lume, Ion Țiriac avertizează la ce nenorociri se poate ajunge dacă se menține abordarea politizată a pandemiei – și nu se iau în seamă studiile și soluțiile din Rusia.

BUCUREȘTI, 2 nov – Sputnik. Declarații fulminante ale celui mai bogat român, Ion Țiriac. Cu luciditatea-i recunoscută, celebrul om de sport și de afaceri pune clar problema renunțării la politizări stupide în cazul luptei anti-pandemie.

Primul vaccin împotriva coronavirusului
РФПИ и Центр имени Гамалеи

În caz contrar, în situație în care nu se iau măsuri, Țiriac vede posibile crize grave, chiar și conflicte stradale ca în SUA.

”Toată lumea ha, ha, ha, hi, hi, hi, cu vaccinul rusesc”, ironizează Țiriac imbecilitatea rusofobă a unor figuri publice. ”Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau! Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc”.

De reamintit că, în august, Ion Țiriac a susținut că vaccinul rusesc trebuie luat în serios:

„Dacă au lucrat la acel vaccin și există, aș vrea să-l văd pe ăla căruia tatăl i-a murit, iar maică-sa îi e în spital, și nu îl ia”, spunea Țiriac, subliniind – ”Suntem oameni serioși sau vorbim numai prăpăstii?!”.

Nici acum omul de afaceri nu se încurcă în soluții: ”Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul!”.

Trebuie să pornim de la situația concretă în care ne găsim, consideră celebrul om de afaceri. ”Unde suntem? Suntem acum într-o ciorbă cu toții!”.

”Venind înapoi la situația de astăzi, ce facem? După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai”, spune Țiriac.

Și, atenție, care e alternativa? ”Dacă nu ... în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite!...”

”Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a declarat Ion Țiriac pentru GSP.

439
Tagurile:
Ion Țiriac
Tematic
Țiriac s-a decis, pune întrebarea cheie: "Vrei să fiu preşedintele tău?"
Avertismentul lui Țiriac: fără măsuri în sport, România va ajunge de ”râsul lumii”
Ion Țiriac, declarații șoc! Dă cărțile pe față - despre români, Orban și… Putin!
Dr. Monica Pop

Dr. Monica Pop l-a încuiat pe Rafila în privința vaccinului!

555
(reînnoit 06:39 24.11.2020)
Reputatul chirurg oftalmolog Monica Pop l-a prins pe profesorul Alexandru Rafila cu o întrebare cheie care scoate la iveală o mare aberație în cazul COVID și al vaccinării

 

BUCUREȘTI, 24 nov – Sputnik. Chiar dacă vaccinul anti-Covid nu a fost aprobat nici la Bruxelles, nici la București, vaccinarea este tema momentului.

De fapt, declanșarea dezbaterilor pare mai curând o testare a reacției populației – dar și a celor de specialitate, a medicilor. Ori, și în cazul cetățenilor, dar mai ales în cel al medicilor, sunt probleme în acceptarea acestui vaccin încă iluzoriu – și care pare a veni pe căi politice sau ”strategice”. Pentru că, după cum se știe, au fost eliminate din start vaccinuri care nu au o ”origine sănătoasă”, adică UE sau SUA!

Practic, în locul unor instituții estice cu tradiție și realizări impresionante, sunt preferate entități fără trecut în producția de vaccinuri. Dar, asta e o altă problemă față de cea ce se desfășoară acum în România – confruntarea autorităților anti-Covid cu mediul medical.

La ”Sinteza zilei” a avut loc o excelentă dezbatere, datorită unor invitați de excepție – și în formă de zile mari! - ai lui Mihai Gâdea: dr. Monica Pop, ziarista Oana Zamfir, dr. Carmen Dorobăț, prof.dr. Alexandru Rafila, dr. Mugur Ciuvică și ziaristul Mirel Curea. A fost prezent și dr. psihiatru Bogdan Diaconu, dar cu o prestație sub nivelul discuției.

Interesant a fost cum dr. Monica Pop, unul dintre cei mai buni manageri de spital, a pus problema în cazul vaccinului. De fapt, problema cheie!

Cel care va fi vaccinat, va face sau NU testul anti-Covid înainte? Porfesorul Rafila a spus că NU, nu se va face testare pentru că… nu e timp!

Dar, ideea de la care pleacă Monica Mop, este că, în cazul, unei gripe, NU se face vaccinul dacă persoana este deja gripată!

În acest sens, atât Monica Pop cât și Carmen Dorobăț au expus cazuri concrete în care persoane gripate care s-au vaccinat au suferit de complicații foarte grave ale gripei. Ori, același lucru s-ar putea petrece și în cazul Covid – eventual cu consecințe fatale!  

Prins la mijloc, profesorul Rafila a confirmat că, într-adevăr, cei care sunt deja infectați cu COVID nu se vor vaccina!

Dar, a replicat Monica Pop – ”Cum știi dacă ești bolnav sau nu, dacă nu te testezi?”

Alexandru Rafila a căzut în cursă – ”Păi sunt simptome…”. Monica Pop a punctat imediat – ”Domnule profesor, dar majoritatea sunt asimptomatici!” – adică sunt tot infectați, dar NU au simptome.

”Nu ar fi normal să se testeze, să se știe dacă sunt sau nu infectați?!”, a insistat dr. Pop.

Profesorul Rafila, nemaiavând ieșire, a comis o altă gafă – ”E exact ca atunci când vă vaccinați contre gripei – dacă nu aveți simptome, vă vaccinați!”.

Ce rezultă de aici:

- 1. asimptomaticii care inițial au fost spitalizați „cu forța” sunt acum asimilați sănătoșilor (neinfectaților) care se pot vaccina!

- 2. La nivelul OMS și al autorităților române, celebra pandemie este tratată cu strategia gripei! Aceeași boală despre care se spunea că are legături cu Ebola și SIDA revine acum la formula strategiei antigripale!

Acestea sunt principalele dezvăluiri – sau aspecte recunoscute fără voie de profesorul Rafila, abil prins în cursa adevărului de către dr. Monica Pop.

Trebuie menționat că scopul dr. Pop – ”vaccinistă” convinsă, altfel – nu a fost de a-l prinde pe Rafila sau de a spori neîncrederea publicului – ci de a lămuri aspecte esențiale!

Printre alte capitole – excelent deschise de Oana Zamfir – se numără și cel referitor la vaccinarea celor suferinzi de boli cronice. Explicațiile oferite de Bogdan Diaconu au fost ambigue – asta după ce, zilele trecute, același membru al echipei care se ocupă de pandemie, a făcut afirmații contradictorii.

Deci, capitole care trebuie clar lămurite – științific, medical, nu psihologic! – fiind de o importanță excepțională.

555
Tagurile:
vaccin, Adina Monica Popescu, Alexandru Rafila
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Meciul de fotbal dintre Gaz Metan Medias si FCSB

Video: Gaz Metan - FCSB, ”roș-albaștrii” urcă pe primul loc cu scandal!

19
FCSB a câștigat dramatic partida cu Gaz Metan, dintr-un penalty acordat eronat în ultimul minut. S-a terminat 3-2 pentru ”roș-albaștri” în cel mai frumos meci din acest sezon.

FCSB a început perfect meciul de la Mediaș. Olimpiu Moruțan a nimerit bara în minutul 5, iar după alte șase minute i-a centrat perfect lui Darius Olaru, care a înscris cu o lovitură de cap. Crescut de Gaz Metan, Darius Olaru nu a sărbătorit golul. Elevii lui Anton Petrea s-au bucurat doar patru minute. Valentin Crețu l-a faultat în careu pe Luis Nițu, iar Ronaldo Deaconu a înscris de la punctul cu var.

Darius Olaru a reușit să înscrie din nou împotriva fostei sale echipe în minutul 31, numai că gazdele au egalat în minutul 60, prin nou-intratul Ricardo Valente.

FCSB și-a adjudecat victoria în minutul 90. Octavian Popescu a căzut în careu după un duel cu Butean, iar arbitrul Colțescu a acordat mult prea ușor penalty. Buș a marcat al doilea gol în tricoul FCSB, iar echipa sa ajunge pe locul 1.

”Nu am revăzut faza penalty-ului, nu am apucat, dar noi ne-am făcut singuri meciul greu, după ratările din prima repriză. Victoria este pe deplin meritată. O luăm pas cu pas, vrem să obținem maximum de la fiecare meci”, a declarat antrenorul lui FCSB, Anton Petrea.

”Mulțumit doar de repriza a doua. Nu sunt fericit cu ultima decizie, cu penalty-ul, e foarte clar, după tot meciul meritam măcar un egal”, a spus Jorge Costa, antrenorul lui Gaz Metan.

Pentru FCSB au evoluat următorii jucători: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Panţîru - D. Olaru (Buziuc 51), Perianu, Vînă (Ov. Popescu 46) - Moruţan, Man (Buş 29), Tănase (Oct. Popescu 67). Vedetele Dennis Man și Florin Tănase au ieșit din teren, accidentați.

FCSB are 6 victorii consecutive și a ajuns pe primul loc în Liga 1. ”Roș-albaștrii” au 2 puncte avans față de Universitatea Craiova și 6 mai mult ca CFR Cluj.

19
Tagurile:
FCSB

Загрузка...
Eugen Orlando Teodorovici

Teodorovici: ”Cîțu a ajuns etalon de BATJOCURĂ și SFIDARE!”

0
(reînnoit 07:05 24.11.2020)
Fostul ministru al Finanțelor îl desființează pe Florin Cîțu, după ce acesta s-a pus singur într-o situație penibilă participând la un fel de manifestare în fața sediului central al PSD

BUCUREȘTI, 24 nov – Sputnik. Între Eugen Orlando Teodorovici și Florin Cîțu există o rivalitate firească – însă prin care s-a văzut și un anume respect pe care cei doi finanțiști îl au unul față de celălalt, în ciuda vorbelor dure aruncate.

Ei bine, după ce Florin Cîțu și-a lăsat pentru câteva ore fotoliul celui mai important minister pentru a participa la un soi de manifestare în fața sediului PSD, Teodorovici îi transmite un mesaj de reproș.

”Decât să se vândă electoral în fața sediului PSD pentru câteva voturi, mai bine își punea biroul de ministru-sinistru AFARĂ, în fața ministerului sau a guvernului, să lucreze acolo, în frig, o zi întreagă‼️”, scrie Teodorovici.

De să facă asta Cîțu? ”Așa, într-un gest de SOLIDARITATE cu bieții oameni alungați din piețele acoperite și obligați să-și vândă produsele AFARĂ, în frig, pe caldarâm‼”, spune Teodorovici.

De aici și concluzia scurtului mesaj: ce așteptări mai pot avea românii, confruntați cu atâtea probleme, de la personaje atât de ridicole?

”Dacă pentru #WERNER, #LuCOVID și întregul guvern #PeNaL, modelul de "FANTASTIK" al lui Cîțu a ajuns etalon de BATJOCURĂ și SFIDARE publică, exemplu de MAIMUȚĂREALĂ și GROBIANISM într-un moment deloc relaxat și ușor pentru România și pentru Europa, nu știu ce așteptări mai pot avea cetățenii români, oamenii simpli, cu griji prea mari ca să-i mai poată urmări și pe SALTIMBANCII de la guvernare‼️”, a scris Eugen Teodorovici.
0
Tagurile:
Florin Cîţu, Eugen Teodorovici

Загрузка...