Dr Adina Alberts

Manipulare și VINĂ în moartea fostului soț al Adinei Alberts

752
De data asta s-a exagerat cu manipularea – iar reputata doctoriță nu înțelege să lase lucurile așa – va face lumină și va arăta cine se face vinovat de moartea primului său soț

BUCUREȘTI, 12 oct – Sputnik. Cunoscutul medic chirurg Adina Alberts trece prin momente dificile – primul său soț, olandezul George Alberts, a decedat în acest week-end.

Pe diferite căi a ajuns în presă informația că omul de afaceri era infectat cu noul coronavirus, iar presa mainstream a titrat, aproape la unison că „a murit de COVID-19”. Un nou motiv și un exemplu pentru a spori isteria dorită parcă… de undeva!

Realitatea este cu totul alta, o spune chiar Adina Alberts – din ale cărei rânduri reiese atât că e vorba de o manipulare, dar și de ceva de care NU se vorbește: vina sistemului medical! 

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit”, scrie Alberts, subliniind clar: ”Nu, nu l-a răpus această boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!”.

Deci, reluăm: NU l-a răpus COVID-19 ci ”sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav”!

”Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză “la rece”. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa”, scrie Adina Alberts, care punctează din nou: ”GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean”.

Îndurerată, dr. Adina Alberts aduce un omagiu acestui olandez care ”a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri”.

”Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit “de hac”!”, scrie profund marcată dr. Adina Alberts. ”Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”/

Transmitem și noi condoleanțe – și sperăm ca apreciatul medic să treacă peste această durere, să scoată la lumină adevărul pe care, iată, prin manipulări, unii încearcă să-l ascundă.

752
Coronavirus în Franța, Emmanuel Macron

Stare de urgență sanitară în Franța până la 16 februarie

14
(reînnoit 11:35 25.10.2020)
La sfârșitul discuțiilor acerbe din hemiciclu, deputații francezi au votat sâmbătă extinderea stării de urgență sanitare în Franța până la jumătatea lunii februarie.

Adunarea Națională din Franța a adoptat sâmbătă în prima lectură prelungirea stării de urgență în sănătate până la 16 februarie, un regim excepțional care autorizează executivul să instituie restricții în fața crizei Covid-19.

Textul votat cu 71 de voturi contra a 35 este așteptat miercuri în Senat și ar putea fi adoptat definitiv la începutul lunii noiembrie. Guvernul a apărat un text de „responsabilitate”, în timp ce opoziția a ridicat tonul în hemiciclu pentru a atenționa cu privire la „punerea între paranteze a libertăților publice”.

Starea de urgență a fost restabilită prin decret de o săptămână, dar a fost nevoie de un proiect de lege care să o prelungească mai mult de o lună. Cu toate acestea, poate fi ridicată anticipat în cazul unei îmbunătățiri a situației.

Stare de asediu declarată în 54 de departamente

Franța a înregistrat trei anti-recorduri de cazuri de infectare zilnice la rând, joi, vineri i sâmbătă, cu peste 41.000, 42.000 și 45.000 de contaminări în 24 de ore. Numărul de cazuri confirmate de la începutul epidemiei a depășit un milion.

În total, 46 de milioane de locuitori din 54 de departamente franceze sunt acum supuși restricțiilor.

Anti-record de infectări zilnice cu COVID - 19 în Franța

După ce Franța a depășit limita de un milion de cazuri de infectări în total, Ministerul Sănătății a anunțat ieri seara un nou anti-record zilnic, la 45.422 de cazuri noi.

Agenția franceză de sănătate publică a anunțat 138 de noi decese legate de noul coronavirus, a cărui răspândire se accelerează în țară și în Europa. Numărul total este acum de 1.086.497 de contaminări și 34.645 de decese.

Rata testului pozitiv a crescut recent la 16%.

14
Tagurile:
Stare de urgență, Franța
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii despre școala online: ”Greu an”

308
Violeta Alexandru spune că anul 2020 este unul greu, cu multe provocări, iar una dintre acestea o reprezintă chiar învățământul. Demnitarul simte pe propria piele ce presupune școala online.

BUCUREȘTI, 25 oct – Sputnik. Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a vorbit, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, despre învățarea în mediul online. Violeta Alexandru a prezentat, astfel, o experiență de viață, fiind mama unui copil ce face cursuri online.

Demnitarul a precizat că și-a întrebat fetița cum merge învățarea în mediul online și a subliniat că micuții au capacitatea să se adapteze oricărei situații, cu condiția să fie ajutați de părinți.

Este clar, spune ministrul Muncii, că această perioadă cere un efort suplimentar din partea părinților care trebuie să asigure liniștea necesară copiilor pe durata orelor desfășurate online.

Alexandru a explicat că, în clasă la fetița sa, s-a întâmplat ca orele să fie perturbate de alte preocupări ale părinților și a recunoscut că totul este o provocare și pentru adulți, părinți și profesori.

”Profesorii trebuie ajutați pentru a avea rezultate pentru copiii noștri. Greu an. Să ne ajutăm între noi. Copiii au nevoie de noi acum. Mai mult ca oricând”, a punctat Violeta Alexandru.

Reamintim că, în București, învățământul preuniversitar funcționează după scenariul roșu, adică învățarea se face exclusiv online.

308
Tagurile:
Violeta Alexandru, online, școală

Загрузка...