Guvernul Orban

Fenomen: Dan Diaconu a prezis acum 2 luni TOT ce se petrece!

695
(reînnoit 08:07 11.10.2020)
O dovadă uluitoare a unei analize excelente – tot ce a afirmat Dan Diaconu acum 7 săptămâni s-a îndeplinit pas cu pas!

BUCUREȘTI, 11 oct – Sputnik. Cunoscutul economist și internaut Dan Diaconu (”Trenduri economice”) vine cu o probă uluitoare – acum 7 săptămâni, pe 22 august a prezis exact ce se va petrece, pas cu pas!

Iată previziunea de atunci a lui Dan Diaconu – sau ”Scenariul care va fi pus în scenă în toamna asta”, cum îl numea el:

1. ”Cazurile raportate de COVID vor scădea până la începerea școlii” - CORECT

2. ”După 14 septembrie numărul de cazuri va rămâne constant timp de aproximativ 10 zile” - CORECT

3. ”După această perioadă se va consemna o creștere moderată care „nu va justifica” amânarea alegerilor” - CORECT

4. ”Imediat după alegeri și după confirmarea câștigării alegerilor de către PNL + USR, numărul de cazuri va crește exponențial” - CORECT

5. ”Școlile vor fi considerate principalele focare de răspândire a bolii și vor fi închise, trecându-se la învățământul full online pentru întreg anul care urmează” – parțial CORECT – sau în curs de împlinire.

Alte etape par a se îndeplini, dar așteptă, confirmarea.

6. ”Evoluția îmbolnăvirilor va lua o traiectorie similară celei din vară, cu stări de alertă care să permită guwernerului  toate golăniile posibile” -

7. ”Scenariul din septembrie se va repeta și-n decembrie pentru a se putea desfășura alegerile (proștilor nu li se va părea absolut nimic în neregulă)”;

8. ”Apoi pregătiți-vă pentru austeritatea cea mai crâncenă”.

Acum, Dan Diaconu întreabă: ”Vi se pare c-a revenit discuția despre virus? Hmmm. S-a ajuns să se dea „pe surse” în regim de „breaking news” informații de la Grupul de Comunicare Strategică. Și dă-i și luptă!”.

Și o provocare a lui Dan Diaconu: ”Poate-mi spune cineva ce anume nu s-a îndeplinit din cele spuse. I-aș întreba același lucru și pe mâncătorii de rahat care-mi aduceau acuze pe la TV”.

După citarea respectivei postări, cred că nu mai sunt necesare alte comentarii.

695
Tagurile:
Dan Diaconu
Tematic
Celebrul economist Dan Diaconu: ”Jigodiile ne fac robi, dau cadou 10 miliarde de EUR!”
Dan Diaconu, alertă după blocarea AURULUI în Banca Angliei! Cea mai gravă informație!
Economistul Dan Diaconu dă în vileag ”afacerea” legată de VIRUS, legătura cu Radu Tudor
Dan Diaconu, fulminant: ”Suntem un popor eminamente laș, asistăm la propria lichidare!”
Celebrul internaut și economist Dan Diaconu prezice DEZASTRUL - și CÂND se va produce!
Drapelul Italiei

COVID - 19: Premierul Italiei a anunțat înăsprirea restricțiilor

131
(reînnoit 17:15 25.10.2020)
Giuseppe Conte a anunțat astăzi o înăsprire a restricțiilor anti-Covid 19 în Italia, pe fondul creșterii grave a numărului de cazuri de infectare

BRUXELLES, 25 oct - Sputnik. Noile restricţiilor din Italia, menite a contracara coronavirusul, includ închiderea temporară, începând de mâine, a cinematografelor, teatrelor, sălilor de sport şi piscinelor. De asemenea, barurile şi restaurantele nu vor mai avea voie să primească clienţi după ora 18.00.

Aceste măsuri, anunțate de premierul Italiei vor fi valabile o lună, până pe 24 noiembrie, și au fost o reacție la cifrele record de infectări. Totuși, ele au stârnit protestele guvernatorilor regionali și au provocat manifestaţii de stradă împotriva restricţiilor.

Ultimul bilanţ indică circa 20.000 de cazuri noi de contaminare în 24 de ore, totalul de la începutul pandemiei ajungând la peste 500.000, cu 37.000 de decese.

În ciuda altor restricții dure, şcolile şi grădiniţele vor rămâne deschise în Italia, 75% din cursurile din licee şi universităţi desfăşurându-se în schimb online.

Totodată, populaţia este îndemnată să evite pe cât posibil transportul în comun şi deplasările în afara comunităţii.

131
Tagurile:
coronavirus, COVID-19
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...
Lei românești, Roni

Salariile profesorilor români: cu cât au crescut - date INS

1439
(reînnoit 11:38 25.10.2020)
Anul 2019 a adus o creștere salarială a veniturilor din învățământ cu 20 de procente comparativ cu 2018, acest domeniu fiind al doilea după cel al construcțiilor în privința procentului de majorare a câștigului mediu net lunar.

BUCUREȘTI, 25 oct – Sputnik. Sunt salariile din învățământ mici sau nu? În timp ce reprezentanții Comisiei Europene susțin că salariile cadrelor didactice rămân cele mai mici din Europa, Institutul Național de Statistică informează că veniturile acestei categorii profesionale au crescut cu 20 de procente în 2019 față de 2018.

În 2019 câștigul mediu brut lunar din învățământ a fost 5.713 lei, iar net 3.396 lei. În acest domeniu erau înregistrați 360.600 de angajați la 31.12.2019, din care 20.271 în instituții private de învățământ. Salariile din acest raport statistic sunt calculate pentru toți angajații din acest domeniu, nu numai pentru profesori, informează edupedu.ro.

Potrivit unui raport Eurydice al Comisiei Europene, în anul școlar 2019-2020, cadrele didactice din România aveau unele dintre cele mai mici salarii din Europa. Aceasta în ciuda faptului că România a înregistrat în ultima perioadă una dintre cele mai mari creșteri salariale în învățământ.

Raportul mai notează că maximul de salarizare poate fi atins de un profesor abia la 40 de ani vechime, când salariul este cu 77,6% mai mare față de salariul de debut.

1439
Tagurile:
creștere, Profesori, Salarii

Загрузка...
Macron și Erdogan

Cearta lui Macron cu islamul naște reacții mondiale

0
După ce preşedintele Emmanuel Macron a dat semnalul că nu se delimitează de caricaturile cu profetul Mahomed apărute în Franţa, au apărut apeluri în mai multe țări musulmane pentru boicotarea produselor franțuzești

BRUXELLES, 25 oct - Sputnik. Președintele Macron a declarat că Franţa ''nu va renunţa la caricaturi'', afirmație făcută în cadrul unei ceremonii dedicate memoriei profesorului Samuel Paty, decapitat într-un atac islamist după ce le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed.

Ca urmare, caricaturile au fost proiectate pe o clădire guvernamentală franceză, iar acest lucru a provocat furie în lumea arabă. Ca reacție, au fost lansate apeluri pentru boicotarea produselor franţuzeşti, iar protestele au cucerit și mediul online unde au apărut hashtag-uri cu mesaje în apărarea profetului Mahomed.

Internauţii din Egipt l-au ridiculizat pe preşedintele Macron și au fost distribuite liste cu mărci franţuzeşti, precum cele ale producătorilor auto sau mărci renumite de produse lactate, cu îndemnul la boicotarea lor.

Reacțiile au devenit organizate în Kuwait, unde 50 de societăţi au anunţat că au retras din oferta lor toate produsele franţuzeşti, iar ca urmare unele magazine din Qatar au retras produsele franţuzeşti de pe rafturi.

Și Organizaţia Cooperării Islamice (OCI) a condamnat ''practica difuzării caricaturilor satirice înfăţişându-l pe Profetul Mahomed'', considerând-o ''dăunătoare pentru relaţiile franco-musulmane''.

La rândul său, preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a atacat din nou astăzi pe omologul său francez, căruia i-a pus la îndoială sănătatea psihică, la o zi după o declaraţie similară în urma căreia Franţa şi-a rechemat ambasadorul de la Ankara.

0
Tagurile:
Emmanuel Macron, Franța

Загрузка...