Monica Pop

Monica Pop: ”El e NEomul de care NU vreau mai aud!”

1122
Renumitul medic este revoltat că un fost ministru candidează la alegerile locale și îl acuză de fapte grave în perioada mandatului său

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Celebru medic oftalmolog și unul dintre cei mai experimentați manageri de spital, dr. Monica Pop a devenit și una dintre cele mai apreciate voci din spațiul public. Asta în condițiile în care, fără pic de teamă, dr. Pop a spus adevărul și ceea ce crede de cuviință, chiar împotriva cursului ”recomandat”.

Acum, Monica Pop a transmis un mesaj dur, cu titlu de ”REMEMBER”, dedicat fostului ministru USR și actual candidat – Vlad Voiculescu, pe care îl numește ”( NE -) omul DE CARE NU MAI VREAU SĂ AUD”.

”NUUU! NICIODATĂ!”, scrie ferm Monica Pop, arătând că ”E cel care a INTERZIS TRANSPLANTUL PULMONAR,  CONDAMNÎND CLAR  LA  MOARTE  PACIENȚII!”.

Acuzația este extrem de gravă -  ”AU MURIT OAMENI care puteau fi în viață acum!” Dacă nu exista el! Vai de familiile lor!”.

Și, atenție, pentru că dr. Monica Pop vine cu fapte concrete: imediat după plecarea lui Voiculescu s-au făcut multe operații reușite – și au fost salvate vieți, ceea ce Voiculescu nu permisese!

”După ce a dat Dumnezeu și a plecat de la Minister, chirurgii de la Spitalul SFÎNTA MARIA  au făcut 9 operații de transplant pulmonar, cu toți pacienții în viață, PERFORMANȚĂ MONDIALĂ!”, scrie dr. Pop, felicitându-și colegii: ”Bravo pentru curajul și profesionalismul lor!”.

De aceea și din alte cauze, dr. Pop spune că ”ACEST SINISTRU PERSONAJ, foarte ÎNȘELĂTOR,  A FACUT MULT, MULT RÅU MEDICINII ROMÂNESTI... NU ARE EGAL!”.

”Păcălește ușor naivii și neinformații! PARE blând, dar în realitate...”, scrie Monica Pop, subliniind că ”acest fiu al unui informator (după propriile sale afirmații - tardive, bineînțeles), VREA FUNCTII! , VREA  IAR SĂ-SI BATĂ JOC DE SPITALE!”.

Doamne ferește! – izbucnește dr. Pop, ”Sper sa nu mai trăim așa ceva NICIODATĂ!”.

Celebrul medic scrie – ”am făcut atâta bine în lumea asta, fără să cer nimic! Acum atâta doresc: să ne păzească Dumnezeu de asemenea persoane!”.

Mai mult, dr. Monica Pop speră ca ”el (și toți ca el)  SĂ PLĂTEASCĂ PENTRU TOT RĂUL FĂCUT!”.

”NICI SCUZE NU A CERUT, măcar familiilor distruse prin împiedicarea cu bună știință a actului medical care le-ar fi putut salva rudele dragi!!!!, NICI MEDICILOR, PE CARE I-A URÎT SI OPRIMAT CÎT A PUTUT! Nouă, cu atât mai puțin!!!”, atrage atenția indigenată Monica Pop, adăugând un îndemn simplu: ”Cercetați!!!”.

Precizăm că Vlad Voiculescu candidează la actualele alegeri locale la consiliul general București din partea alianței PNL-USR, urmând ca, în cazul în care Nicușor Dan va câștiga alegerile, să devină viceprimar ale Capitalei, conform protocolului între cele două partide.

De profesie economist, a fost numit de Dacian Cioloș ministru al Sănătății la numai 31 de ani.

1122
Tagurile:
Vlad Voiculescu, USR, Adina Monica Popescu
Alimente sănătoase

Studiu: lipsa acestui acid gras din organism duce la scleroză multiplă

43
(reînnoit 19:23 21.01.2021)
Oamenii de știință americani au observat o legătură între lipsa unui anumit acid gras din organism și apariția sclerozei multiple, o boală incurabilă care afectează sistemului nervos.

BUCUREŞTI, 21 ian – Sputnik. Într-un studiu publicat marți, 19 ianuarie, în revista americană Journal of Clinical Investigation, cercetătorii de la Universitatea Yale (Connecticut) au arătat că lipsa unui anumit acid gras din organism ar putea provoca o reacție anormală a sistemului imunitar, ducând la scleroză.

© Sputnik / Антон Денисов

Această boală autoimună duce la deteriorarea sau chiar distrugerea fibrelor sistemului nervos central și încă nu s-a găsit până acum un tratament. Oamenii care suferă de această boală au în comun faptul că nu au niveluri normale de acid oleic, spun cercetătorii.

O soluție simplă este disponibilă pentru a evita dezvoltarea acestei boli: consumul în cantitate suficientă de alimente bogate în acest tip de acid gras. Acesta se găsește în uleiurile pentru gătit, în carne, brânză, nuci, paste, lapte sau chiar măsline.

Potrivit studiului, lipsa acidului oleic duce la pierderea senzorilor metabolici care activează celulele T. Celulele T joacă un rol esenţial în sistemul imunitar, ajutându-l să răspundă la bolile infecțioase. Fără efectul suprimant al celulelor T, sistemul imunitar începe să atace celulele sănătoase din sistemul nervos central.

Mai mult, atunci când cercetătorii au injectat acid oleic direct în țesutul gras al pacienților cu scleroză multiplă, nivelul lor de celule T a crescut. Totuşi, ei spun că trebuie făcute mai multe cercetări pentru a confirma că acidul oleic poate salva viețile acestor pacienți.

43
Tagurile:
Studiu
Tematic
Nutriționist: Alimentul minune care întărește sistemul imunitar
Păcăleala acestor alimente „sănătoase” - nutriționist rus
Ce mâncăm de sărbători: Recomandările unui nutriționist

Загрузка...
Emir Kusturica

Kusturica se va vaccina cu Sputnik V

53
(reînnoit 15:13 21.01.2021)
Regizorul și muzicianul sârb Emir Kusturica se va vaccina împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc „Sputnik V”.

BUCUREȘTI, 21 ian – Sputnik. Muzicianul și regizorul sârb Emir Kusturica a declarat agenției RIA Novosti că planifică să se vaccineze împotriva coronavirusului cu preparatul rusesc “Sputnik V”.

Putin și Merkel, la Forumul Păcii
Пресс-служба Президента РФ

Anterior, premierul sârb, Ana Brnabić, a anunțat că Serbia așteaptă să primească în viitorul apropiat 500 de mii de doze ale vaccinului „Sputnik V”. Prima partidă de 2,4 mii de doze a fost adusă din Rusia în Belgrad pe 30 decembrie 2020. În prezent, preparatul este supus unei proceduri de obținere a unei autorizații permanente pentru utilizarea în țară.

“Vreau să-mi administrez vaccinul „Sputnik V”, pentru că consideră că e cel mai bun vaccin. Ea are la bază ceea ce au și alte vaccinuri, pe care le-am primit când eram copii. Cred că acest lucru cel mai bun”, a declarat Kusturica.

53
Tagurile:
Serbia, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
OMS, despre examinarea prealabilă a cererii de înregistrare a vaccinului "Sputnik V"
UE ar putea aproba vaccinul rusesc Sputnik V din februarie
Ungaria devine prima țară UE care autorizează vaccinul rusesc Sputnik V
Merkel a oferit sprijin lui Putin pentru aprobarea vaccinului Sputnik V în UE
Rusia poartă discuții cu Germania pentru aprobarea Sputnik V în UE

Загрузка...