Ministrul Afacerilor Interne al României, Marcel Vela

Războiul interlopilor: Vela și Poliția dau asigurări de tot râsul!

225
În România de după 1990 totul se desfășoară post factum, nimic pentru a preveni activitatea infracțională! Reamintim că pentru ”stați acasă” populația cinstită a trebuit să vadă TAB-uri cu soldați cu mitraliera la gât!

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. Reacțiile după uciderea șefului clanului Duduianu a generat reacții ale ”lumii interlope”. A luat foc casa unuia dintre cei bănuiți a-l fi ucis pe ”Emi Pian”, iar interlopii din diverse clanuri anunță ”răzbunare”.

Mai mult, extrem de dornici de spectacol mediatic, ”interlopi” din străinătate anunță că vor veni și ei să participe la ”răzbunări” și alte lupte.

Cu alte cuvinte, va fi o bătaie de joc la adresa României, ca stat de drept și civilizat, dar mai ales cetățenii cinstiți și cumsecade din zonele unde își fac mendrele aceste grupări vor fi supuși unei atmosfere de teroare.

De ce asta: Pentru că poliția și procurorii nu își fac treaba și permit existența unor asemenea personaje și grupări! Iar asta s-a văzut și azi, din ieșirile ministrului Marcel Vela și a lui Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei.

Marcel Vela a încercat să spună că situația este sub control și 0-a prevenit pe interlopii care au intenții războinice că ”vor avea parte de surprize neplăcute”.

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare”, a spus Vela, explicând motivul – ”cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control”.

În direct la RTV, Vela a spus că ”inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice”.

Ideile acestora nu sunt deloc „năstrușnice”, ținând seama că încăierarea dintre clanuri, soldată cu moartea lui ”Emi Pian”  ar fi fost rezultatul unei încăierări cu vreo 20 de ”spadasini”!

În schimb, spre deosebire de Vela, la care totul pare extrem de lejer, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, a venit în fața presei însoțit de mascați, înarmați cu automate! A vrut oare să demonstreze că e gata să utilizeze forța extremă?

Și el a declarat că ”totul este sub control și niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol”, asta pentru că ”Am trimis dispozitive speciale în Sectorul 2 și Sectorul 5”.

”Am instituit, încă de azi-noapte, dispozitive speciale de siguranţă publică în sectoarele 5, respectiv 2, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele care se aflau deja în teren. Dispozitivele speciale sunt formate din poliţişti de ordine şi siguranţă publică, ai Serviciului de Acţiuni Speciale, de la Brigada Rutieră, Investigaţii Criminale”, a spus Berechet

De asemenea, a arătat șeful poliției Capitalei, ”avem un sprijin consistent din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, precizând că ”niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, iar Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să perturbe ordinea publică„.

”Procurorii şi poliţiştii desfăşoară toată gama de activităţi pentru tragerea la răspundere a tuturor celor implicaţi” în conflictul interlop, a spus Berechet.

Grav este că după acest incident NU se spune nimic despre activitatea preventivă, despre dezvoltarea segmentului profilactic! Nu, în România de după 1990 totul se desfășoară post factum, nimic pentru a preveni activitatea infracțională!

Așa că, da, putem fi liniștiți: activitatea interlopilor nu va fi deranjată de nimeni, vor urma alte incidente, după care alte conferințe de presă și umflat de mușchi! Atât! În rest, nimic pentru oprirea reală a unui fenomen care degenerează! Este suficient să mergi noaptea într-un spital de urgență să vezi cât de bine multe este ”situația sub control”.

Pe de altă parte, reamintim că pentru ”stați acasă” populația cinstită din București a trebuit să vadă TAB-uri cu soldați cu mitraliera la gât! Și o întrebare: oare câți polițiști bat zilnic străzile unde străzile din zonele interlopilor? Măcar 10% din câți aleargă oamenii pentru lipsa măștilor?

225
Tagurile:
ministrul afacerilor interne, Marcel vela
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1794)
Tematic
Corlățean îi pune la zid pe Vela și Iohannis: ”Ați avut informaţii pe canalele NATO!”
Marcel Vela primește o lovitură dură din partea Parlamentului – Moțiunea a reușit
Șerban Nicolae nu se lasă, îl face praf pe Marcel Vela!
SRS: ”Ciolacu funcționează ca o dronă, îl suspectez de colaboraționism”. Cazul Vela
Ultima oră: Marcel Vela, precizări importante despre ”relaxările” care încep după 1 iunie
Marcel Vela, altfel decât Guvernul: ”Nu știam că vom fi cu toții actori în acest film!”
Marcel Vela face un gest frumos, de suflet - după ce a pedepsit un incident oribil!
Schimbare radicală: aliatul PNL cere DEMISIA urgentă a lui Orban, Vela, Arafat și Tătaru
Dan Chitic și ”Justițiarul”, acțiune penală contra lui Iohannis, Vela și Grindeanu!
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu, anunț de ultimă oră: titularii, vizați

821
Ministrul Educației a venit cu informații de ultim moment despre concursurile de directori de unități de învățământ, demnitarul precizând ferm că acestea se vor derula pe 14 septembrie 2021, o dată cu începerea noului an școlar.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că pe 14 septembrie 2021 va începe concursul pentru directorii de șșcoli, iar proba scrisă va fi pe 15 octombrie.

Demnitarul a subliniat că, la nivel de calendar, concursul va debuta în data de 14 septembrie, în condițiile în care anul școlar 2021 – 2022 începe pe data de 13 septembrie. În 14 septembrie demarează concursul pentru ocuparea funcțiilor de director în toate școlile din România. În data de 15 octombrie va fi organizată proba scrisă.

”Pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie vom avea probele de interviu la nivelul fiecărei școli. De asemenea, în perioada 20-22 decembrie vor fi emise deciziile denumire. Numire începând cu data de luni, 10 ianuarie, data la care începe semestrul II al anului școlar 2021-2022”, a spus Cîmpeanu.

Acesta a subliniat că întregul concurs se va desfășura în durata în semestrul unu al anului școlar viitor și că este mai bine să se demareze concursul în data de 14 septembrie decât în data de 27 iulie cu proba scrisă, așa cum a fost anunțat anterior.

Demnitarul a precizat că, printre elementele care susțineau data de 27 iulie se regăsea nevoie de numire a directorilor interimari, al cărui contract expira.

El a mai explicat că legea este foarte clară în privința interimarilor și că este important ca anul viitor să existe în fiecare școală directori numiți pe criterii de competență.

”Concursul va privilegia exclusiv criteriile de competență”, a adăugat Cîmpeanu.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației din data de 27 mai 2021, la concursul pentru ocuparea funcției de director/director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar și cadre didactice titulare care nu au calitatea de experți în management educațional, dar care au diplomă de licenţă sau atestat de echivalare în condițiile 149 alin. (3), au promovat examenul de definitivat și au cel puțin cinci ani vechime în învățământ.

821
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu

Загрузка...
Cristiano Ronaldo, le 15 juin 2021

Dubla lui Cristiano Ronaldo, care devine cel mai bun marcator din istoria Euro - video

100
Vedeta echipei Portugaliei, Cristiano Ronaldo, care a marcat din penalty ('86) înainte de a înscrie, marți, împotriva Ungariei la Budapesta, a devenit golgheterul din istoria Euro cu un total de unsprezece goluri, cu două mai multe decât francezul Michel Platini.

După penalty, Ronaldo a marcat un al doilea gol, eliminându-l pe portarul maghiar înainte de finalul meciului de fotbal de la EURO 2020 (minutul 92).

Ronaldo, golgheterul Seriei A din acest sezon (29 de goluri pentru Juventus) la vârsta de 36 de ani, a marcat în cele cinci campionate europene la care a participat. Acum este în fața lui Platini, care și-a marcat cele nouă goluri în singurul campionat Euro din 1984, din Franța.

Pe Arena Ferenc-Puskas plină (aproximativ 68 000 de spectatori), în cadrul EURO 2020, de cinci învingătorul Balului de Aur, Ronaldo și-a doborât propriul record de meciuri jucate la Euro (22) și a marcat al 105-lea golul al său în 176 de selecții la echipa națională a Portugaliei.

Dar principala ambiție a „marcatorului de serie” portughez la acest campionat Euro va fi să păstreze titlul din 2016 câștigat în Franța. Numai Spania a obținut această performanță în 2008 și 2012.

CR7 ar putea apoi să adauge un record suplimentar colecției sale fabuloase: un al șaselea Bal de Aur, pe care nu l-a câștigat din 2017, și astfel să-l egaleze pe marele său rival argentinian de la FC Barcelona, ​​Lionel Messi.

100
Tagurile:
Ungaria, Fotbal, Gol, Meci, Portugalia, EURO 2020, Cristiano Ronaldo

Загрузка...
Pașaport UE de vaccinare împotriva COVID

Certificatul digital european Covid 19 a fost lansat în Belgia