Nostradamus

Nostradamus a prezis coronavirusul?

11238
(reînnoit 23:08 25.04.2020)
Astrologul și alchimistul francez Nostradamus prezicea mai multe schimbări în anul 2020.

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Cunoscutul medic, alchimist, astrolog și prezicător Michel de Nostredame (Nostradamus) a prezis viitorul pentru 2240 de ani înainte. E treaba fiecăruia să creadă sau nu, însă experiența arată că interesul oamenilor față de catrenele cifrate rămâne viu și astăzi.

Prezicătorul francez vorbește în Centuria II, catrenul 53, despre răspândirea unei boli, fiind menționat un oraș portuar care va fi cuprins de o epidemie.

La grande peste de cite maritime
Ne cessera que mort ne soit vengee:
Du iuste sang par pris damne sans crime,
De la grand' dame par fainte n'outragee”.

“O mare ciumă într-un oraș de la mare nu se va opri cât timp nu va fi răzbunată moartea și sângele unui om evlavios, luat și condamnat fără vină”, se spune în textul lui Nostradamus. În continuare el vorbește despre “o doamnă nobilă”, “ofensată de fățărnicie”.

Prin doamnă am putea înțelege fostul ministru al Sănătății al Chinei, Wu Yi, care la Beijing este chemată să combată boala. În anul 2003 femeia, care este originară din Wuhan, reușise să organizeze un staff pentru combaterea pneumoniei atipice.

În ceea ce privește “moartea și sângele omului evlavios”, aici există câteva versiuni. Unii consideră că este vorba de jurnalistul saudit Jamal Hashukji alții - că este vorba de persecutarea uigurilor în China, suspectați de separatism și islamism. Omul evlavios ar putea fi și medicul Li Wenliang, care a încercat să avertizeze lumea despre pericolul coronavirusului pe 30 decembrie 2019.

Anterior apăruse și preziceri ale Vangăi legate de coronavirus. Prezicătoarea bulgară ar fi prorocit apariția în 2020 a unei noi boli care va duce la o epidemie. Aceasta nu va putea fi învinsă imediat, medicamentele vor apărea peste ceva timp.

Ce se va mai întâmpla în 2020

Potrivit celor care sunt preocupați de descifrarea versurilor lui Nostradamus, în 2020 ar trebui să ne așteptăm la un mare război în Orientul Mijlociu, o criză economică mondială, realegerea lui Donald Trump în funcția de președinte, incendii forestiere imense, Brexit și prăbușirea unui mare Imperiu, un nou rege în Anglia, un număr record de furtuni care se vor transforma în uragane, creșterea nivelului mării, cutremure de pământ distructive, implantarea cipurilor, expediție pe Lună, debarcarea lui Kim Jong-un, urmată de unirea celor două Corei.

11238
Tagurile:
Coreea de Nord, Mort, Kim Jong-un, coronavirus, Profeţiile lui Nostradamus, Nostradamus
Tematic
Nostradamus: Profeții groaznice pentru 2018
Profețiile lui Nostradamus: Șase schimbări majore în 2019 - Video
Profeţiile lui Nostradamus: Izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial în 2019?
Profeţii Nostradamus: anul prevăzut pentru impactul unui asteroid –VIDEO ce trezeşte fiori
Incendiul de la Notre Dame: Nostradamus a prezis dezastrul - Semn al vremurilor de Apoi?
Profețiile lui Nostradamus pentru 2018: un război mondial și crahul Israelului

Lovitură pentru români: Ford Craiova își suspendă activitatea

114
Criza de semiconductori afectează și Uzina Ford din Craiova, după ce acest lucru fusese raportat de uzina Dacia din Mioveni. Ford își va suspenda activitatea pentru opt zile.

BUCUREȘTI, 24 feb – Sputnik. Situație dificilă la uzina Ford din Craiova, acolo unde producția va fi suspendată pentru o perioadă de opt zile.

Motivul îl reprezintă criza de semiconductori, fapt care a fost raportat și de uzina Dacia din Mioveni.

Criza de semiconductori nu se manifestă numai în România, ci este una la nivel global, determinată de incapacitatea furnizorilor de semiconductori de a face față comenzilor.

Reprezentanții Ford România spun că uzina va suspenda temporar producția de vehicule și motoare timp de 8 zile, începând de vineri, 26 februarie 2021.

Planul actual este ca producția la Ford Craiova să fie reluată pe data de 10 martie, spun reprezentații uzinei, citați de profit.ro.

Reprezentanții Ford România dau asigurări că angajații vor fi plătiți conform acordurilor încheiate între companie și sindicate și ținând cont de legislația în vigoare.

Potrivit companiei americane, la nivel global, Ford monitorizează îndeaproape situația și își adaptează planurile de producție în scopul minimalizării efectului asupra angajaților, furnizorilor, clienților și dealerilor din toată Europa.

Producția de automobile Volkswagen a fost afectată de blocajele din industria de semiconductori.

Sunt o serie de factori ce conduc la aceste probleme, mai ales că producătorii de autovehicule concurează cu industria electronicelor de larg consum pentru aprovizionarea cu cipuri. În timpul pandemiei, consumatorii au cumpărat laptopuri, console de jocuri și alte produse electronice. Astfel, s-a creat un deficit de cipuri pe tot parcursul anului 2020.

114
Tagurile:
Craiova, Ford
Tematic
Olguța, lecție pentru Nicușor Dan! Ce se poate la Craiova, dar nu se vrea la București!
Mascații, la traficanții de persoane din Craiova. Oamenii ajungeau în SUA
Video: FCSB revine pe primul loc în Liga 1 după o nouă victorie cu Craiova

Загрузка...
Sorin Cîmpeanu

Cîmpeanu, intervenție fermă: se pot oferi flori și mărțișoare

1202
Ministrul Educației a explicat dacă elevii pot sau nu să ofere flori și mărțișoare profesoarelor cu prilejul zilelor de 1 și 8 martie. Reacția sa vine după ce secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar afirmase că în acest an, nu se pot oferi aceste daruri.

BUCUREȘTI, 24 feb – Sputnik. Pot sau nu elevii să ofere flori și mărțișoarelor profesoarelor cu prilejul zilelor de 1 și 8 martie? Aceasta este întrebarea la care doi oficiali din Ministerul Educației – secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar Stelian Ion și chiar ministrul învățământului au dat răspunsuri diferite.

În timp ce secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar spunea că știe că vor părea antipatici, dar că, în primul rând, este vorba despre protecția și sănătatea copiilor, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, vine și declară altceva.

Potrivit regulilor stabilite de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației este interzis schimbul de obiecte personale. Intră florile și mărțișoarele în această categorie?

Sorin Cîmpeanu a precizat că instituția pe care o conduce nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea unei valori de simbol în obiect personal.

”Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol a unei flori în obiect personal. O floare nu este un obiect personal. Nici măcar un mărțișor nu consider că este un obiect personal”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Practic, elevii au voie să ofere flori și mărțișoare profesoarelor.

Cîmpeanu a declarat că deocamdată școlile sunt în subordinea Ministerului Educației, iar instituția nu a transmis nici o interdicție în acest sens, nici măcar cu titlu de recomandare.

”Și nici nu va transmite! Este un punct de vedere oficial!”, a adăugat ministrul.

1202
Tagurile:
Sorin Cîmpeanu
Tematic
Cîmpeanu, anunț despre vaccinarea personalului din învățământ
Educatoare, mesaj cutremurător pentru Cîmpeanu: a spus tot!
Cîmpeanu, control fulger la Inspectoratul București

Загрузка...
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров.

Moscova solicită administrației Biden reafirme inadmisibilitatea războiului nuclear

0
(reînnoit 18:47 24.02.2021)
Șeful diplomației ruse susține reafirmarea inadmisibilității războiului nuclear dintre Moscova și Washington. Potrivit acestuia, această propunere a fost adresată Statelor Unite pe 4 februarie.

BUCUREŞTI, 24 feb – Sputnik. Pe 24 februarie, într-o sesiune virtuală a Conferinței privind dezarmarea, susţinută la Geneva, Sergei Lavrov a declarat că, în timpul unei conversații telefonice din 4 februarie cu secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a propus reafirmarea angajamentului din partea Rusiei și a Statelor Unite cu privire la inadmisibilitatea războiului nuclear.

Sergueï Lavrov
© Sputnik / Le service de presse du ministère russe des Affaires étrangères

„Susținem în mod ferm reafirmarea formulării fundamentale de către Rusia și Statele Unite, precum și de către alți membri din cadrul celor cinci puteri nucleare, că nu pot exista câștigători într-un război nuclear și că nu ar trebui declanșat niciodată”, a spus şedul diplomaţiei ruse, reamintind despre propunerea sa către secretarul de stat al SUA.

Ministrul rus de Externe a menționat că asigurarea restricției în contextul denunțării Tratatului privind eliminarea rachetelor cu rază medie și scurtă de acţiune (INF) a rămas o problemă prioritară.

„Propunerea noastră rămâne în vigoare: nu vom desfășura astfel de rachete terestre în regiuni în care nu vor fi desfăşurate aceleași dispozitive americane. Facem apel la țările NATO să ia măsuri reciproce similare. Propunerile noastre specifice privind măsurile de verificare reciprocă sunt cunoscute”, a adăugat ministrul, citat de Sputnik France.

O propunere deja făcută de Rusia

Anterior, Rusia a propus în mod repetat Washingtonului reafirmarea, în calitate de mari puteri nucleare, a tezei afirmate de Gorbaciov şi Reagan potrivit căreia războiul nuclear nu trebuie declanşat niciodată și că nu pot exista câștigători, dar administrația Trump nu a răspuns propunerii.

În 1985, acest concept de război nuclear care exclude noțiunea de învingător a fost aprobat de către președintele URSS de atunci Mihail Gorbaciov și de omologul său american, Ronald Reagan.

0
Tagurile:
Joe Biden, Moscova
Tematic
Lavrov: Rusia nu pleacă din Europa
Peskov: Declarațiile lui Lavrov despre UE - denaturate, Rusia dorește relații bune cu UE
Lavrov a numit condițiile de cooperare cu Uniunea Europeană

Загрузка...