DNA

Protest în fața DNA de susținere a medicului Beuran: În stradă, până nu omoară pe toți!

1291
(reînnoit 08:44 14.02.2020)
”Veți urma voi, cei de la PSD, nu o mai dați după cireș! Va urma oricine va critica Sistemul! Haideți odată în Stradă până nu vă omoară pe toți!”

BUCUREȘTI, 14 feb - Sputnik, Evan Răutu. Azi, la ora 12, în față sediului DNA din București va avea loc o manifestație de protest pentru  susținerea profesorului Mircea Beuran.

Mișcarea este inițiată de mai multe personalități care s-au remarcat prin acțiuni civice: politologul Gelu Vișan, activista civică Codruța Cerva, jurnalista Iosefina Pascal.

Gelu Vișan afirmă clar Beuran ”a fost executat de procurorii DNA! Din nou!”.

”Sper ca măcar acum să veniți! V-am spus! L-ați condamnat! V-am spus să ieșiți în stradă să-l salvați!”, transmite un mesaj puternic Gelu Vișan. ”Știam că va fi executat, din momentul în care s-a luat cu Sistemul, cu Iohannis și Costache care vrea să vândă Sănătatea Privaților!”.

Gelu Vișan spune clar: ”Beuran a fost reținut fără nici o dovadă! Nu pentru că ar fi luat bani de la vreun pacient, ci că l-a turnat un așa zis coleg după un an și două luni - deci a fost reținut pe un denunț după un an și două luni!”.

”Vor omorî toată medicina Românească”, avertizează Vișan, subliniind că ”Beuran a criticat Privatizarea Sănătății și a fost executat fără milă!”, fiind vorba de ”un denunț la ordin, executat de Iohannis și de Costache pentru că s-a opus Privatizării Sănătății”.

În acest context, Vișan constată că ”DNA a redevenit ce a fost! Statul Paralel a renăscut, vor urma și alții!”.

Și Codruța Cerva lansează un apel la manifestație: ”Vă aștept la 12:00 în față la DNA! Să protestăm împotriva DNA-ului și a Statului Paralel! Haideți odată în Stradă până nu vă omoară pe toți!”.

Gelu Vișan și Codruța Cerva lansează un mesaj și către PSD: ”Veți urma voi, cei de la PSD, nu o mai dați după cireș! Va urma oricine va critica Sistemul! Haideți în stradă!”

1291
Tagurile:
DNA, protest, Mircea Beuran

Загрузка...