Roni

Adevărul șocant despre multinaționale: ce se întâmplă cu salariile românilor

665
(reînnoit 19:39 27.12.2019)
Reprezentanții unei multinaționale din România recunosc că nu se dorește ca salariile angajaților din țara noastră să rămână mici. Ce pierde România.

BUCUREȘTI, 27 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Managerul concernului german Continental, Christian Albrichsfeld, spune că România își pierde din competitivitate în fața altor țări din Europa de sud-est în ceea ce privește investitorii străini.

Creșterile de salarii impuse de autorități nu ținut pasul cu creșterea productivității, mai consideră managerul.

Albrichsfeld a făcut această declarație la Sibiu, acolo unde renumita companie germană din domeniul componentelor pentru industria auto a inaugurat cel de-al șaselea modul de producție, precum și o nouă clădire pentru centrul de cercetare și dezvoltare, informează capital.ro

Acesta a declarat că, în ceea ce privește investițiile pentru anii viitori, trebuie să ne uităm cât de competitivă mai este România comparativ cu țările din jur.

”La ora actuală noi încă mai căutăm să angajăm oameni, dar situația se poate schimba dacă lucrurile continuă pe acest drum în România”, a punctat reprezentantul concernului Continental.

În România, compania Continental are șapte unități de producție și patru centre de inginerie la Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași în care lucrează peste 20.000 de angajați.

665
Tagurile:
Români, Salarii, Multinaționale, Adevărul
Tematic
Pensii și salarii 2020: Orban, mutare decisivă astăzi
Ultima oră. Salarii profesori 2020: anunțul ministrului de Finanțe
Salarii profesori 2020: Orban, vești rele, dascălii se vor înfuria
Salarii înghețate 2020: măsurile luate de Guvern, românii sunt vizați
Orban și Cîțu ”convocați urgent” de Iohannis: ”austeritate, concedieri, salarii înghețate”

Загрузка...