Luiza Melencu

Bomba săptămânii: mama Luizei, declarație șoc, după rezultatul testului ADN

508
Oasele de la lizieră nu aparțin Luizei Melencu, susține mama acesteia, care a declarat că FBI nu a găsit ADN-ul fiicei sale. Ce se întâmplă.

BUCUREȘTI, 11 dec – Sputnik, Georgiana Arsene. Apar informații noi în cazul crimelor de la Caracal.

În probele trimise din oasele din pădure, FBI nu a putut evidenția ADN-ul. Din acest motiv, nu se poate spune dacă acestea aparțin sau nu Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie.

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, declarase că oasele din pădure sunt ale Luizei.

Fragmentele osoase erau mult prea distruse pentru ca în urma expertizelor să se poată ajunge la o concluzie. Raportul experţilor dă şi mai multe speranţe mamei Luizei, care susţine că fiica sa ar fi în viaţă, informează antena3.ro.

„Aceste fete nu sunt moarte. Aceste fete sunt traficate”, spune Monica Melencu, mama Luizei.

Femeia este de părere că oasele au fost plantate acolo și că fiica sa trăiește. Ea și-a exprimat speranța că procurorii vor vedea răspunsul FBI, afirmând că ea nu a fost luată în considerare.

În opinia sa, Gheorghe Dincă ascunde ceva. Monica Melencu a declarat că este o rețea acoperită politic, în care sunt implicate persoane la nivel înalt.

Suspiciunea sa a venit după ce adjunctul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Georgiana Hosu, a declarat că fetele sunt moarte., deși Gheorghe Dincă nu declarase acest lucru.

”Întrebarea mea este cine a anunțat-o că fetele sunt moarte. A venit răspunsul de la FBI și noi știam că e negativ acest răspuns. Luiza trăiește, dacă nu era Alexandra să pună mâna pe telefon noi nu știam nimic. Rușine procurorilor care ne-au umilit. Am să lupt cât am să pot”, a declarat Monica Melencu.

Precizăm că Gheorghe Dincă este închis din luna iulie și a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, de 15 ani, pe 25 iulie și, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

Acesta a declarant că a ucis-o și pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la liziera unei păduri de lângă Caracal.

În scurt timp, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipiceanu, vecinul și complicele său la violul Luizei, vor fi puși față în față.

Procurorii doresc să afle dacă ei mint sau spun adevărul în cazul morții Luizei Melencu.

508
Tagurile:
Caracal, ADN, Luiza Melencu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (227)
Tematic
DIICOT: Gheorghe Dincă a recunoscut că a incinerat-o și pe Luiza Melencu
MAI, reacție uluitoare după incidentele teribile cu familia Luizei Melencu
Șocant! De ce nu are familia Melencu încredere în FBI: are legătură cu Deveselu
Luiza Melencu a fost găsită? Recunoscută de către mamă dintr-un video şi două fotografii

De ce fac tinerii forme grave de COVID? Medic, explicații

65
(reînnoit 19:14 21.09.2020)
Radu Țincu, medic la Spitalul Floreasca din București, a explicat că tinerii fac forme grave de COVD ca urmare a unei ”furtuni de molecule inflamatorii”.

BUCUREȘTI, 21 sept – Spuntik. Pacienții cu COVID încep să fie din ce în ce mai tineri, fapt care ridică întrebări medicilor cu privire la cauzele ce determină acest fenomen.

Radu Țincu, medic specialist Anestezie Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din București, spune că factorii care au favorizat infectarea celor tineri și activi sunt perioada concediilor, reluarea serviciului, precum și începutul anului școlar. De asemenea, o parte din ei au chiar o dispoziție genetică spre a face forme mai grave. Medicul spune că formele severe sunt determinate de ”o furtună de molecule inflamatorii” și că nu se poate previziona câte persoane vor dezvolta o formă fulminantă de COVID 19 și care nu.

Specialistul a precizat că toate organele vor fi afectate de prezența acestor molecule inflamatorii și că, de fapt, organismul intră într-un cerc vicios în care virusul este numai un punct de plecare. Urmează, apoi, ”descărcarea aceasta de molecule inflamatorii care vor duce organismul într-o degringoladă, toate funcţiile lui vor fi afectate”, a mai spus medicul specialist ATI de la Spitalul Floreasca, potrivit antena3.ro.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

65
Tagurile:
COVID-19, Medic, tineri
Tematic
Daniel Zamfir și Cozmin Gușă aruncă în aer raportările COVID
COVID-19, miracol: aproape 50 mii oameni vindecaţi într-o zi
COVID-19 în UK: noi măsuri drastice - 10.000 lire amendă

Загрузка...
Особенность школьных знаний состоит в том, что они направлены на тренировку интеллекта

Școala online: creștere masivă a vânzărilor de tablete și laptopuri

25
(reînnoit 16:59 21.09.2020)
Anul școlar care a debutat în condiții speciale din pricina pandemiei de coronavirus a dus la o creștere a vânzărilor de laptopuri, tablete și camere web cu aproximativ 50%.

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Pandemia de coronavirus a făcut ca, în acest an, școala să înceapă în funcție de unul dintre cele trei scenarii: verde, galben sau roșu.

Evident, dinamica situației epidemiologice face ca trecerea de la un scenariu la altul să se facă rapid, iar părinții s-au adaptat, cumpărând device-uri pentru cursurile online.

Așa se face că a crescut considerabil, cu 50 de procente, valoarea vânzărilor de tablete, laptopuri și camere web.

Acestea nu este unicul domeniu în care au crescut vânzările, deoarece investiții mai mari au fost făcute și în zona de confort. Și aceasta pentru că românii petrec mai mult timp acasă. Astfel, ei au cumpărat televizoare mai mari și mai performante, echipamente pentru întreținerea curățeniei, pentru gătit și pentru desfășurarea de activități fizice acasă.

Mihai Pătrașu, CEO evoMAG, spune că familiile cu copii și cei care lucrează de acasă au fost în situația de a investi preponderent în echipamente hardware în această perioadă.

Bugetul mediu per familie a crescut și cu 50%, ajungând la aproximativ 1500 de lei, iar particularitățile, atunci când vine vorba despre comportamentul de consum în această perioadă, țin de necesitate și de rapiditate.

Şi segmentul corporate, reprezentat atât de domeniul public, cât şi de cel privat, a majorat achiziţiile de hardware din aceasta perioadă, informează dcbusiness.ro

 ”Spre exemplu, ca reacţie la contextul actual, am primit foarte multe

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

25
Tagurile:
laptop, tablete
Tematic
E simplu: certificatele de stare civilă se obțin online
Aceste școli vor face numai cursuri online – situația în Capitală
Predarea online: reguli noi pentru profesori, înainte de începerea școlii
Școală online: ce părinți pot cere zile libere plătite
Școală online: de ce nu primesc părinții elevilor zile libere

Загрузка...

În Georgia s-au încheiat exercițiile “Noble Partner 2020”. Ce căută militarii NATO în țară

0
(reînnoit 20:45 21.09.2020)
Organizatorii declară că scopul acestor exerciții este sporirea capacității de apărare a Georgiei, SUA și statelor partenere, precum asigurarea stabilității în regiunea Mării Negre. Experții consideră însă că scopul este cu totul altul.

În Georgia s-au încheiat exercițiile internaționale “Noble Partner 2020”. Pentru a participa la manevre, în țară au sosit aproximativ 3 mii de militari din SUA, Polonia, Franța, Marea Britanie. Ambasadorul american a declarat că țările vor să îmbunătățească capacitatea de luptă prin eforturi comune și să susțină securitatea în regiunea Mării Negre. Totuși, ce se ascunde în spatele acestor declarații? De ce militarii NATO au ales anume Georgia pentru manevre? Ce crede Rusia despre aceste exerciții?

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tematic
Antrenament sau spectacol: Exercițiile Forțelor Aeriene și ale marinei SUA în Marea Neagră
Butoiul cu pulbere din Mediterană: Turcia și Grecia, exerciții militare rivale
În Belarus au demarat exercițiile militare "Frăția Slavă 2020"

Загрузка...