Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

O femeie rupe tăcerea: unde sunt, de fapt, Luiza și Alexandra

2535
(reînnoit 16:44 19.10.2019)
Potrivit declarațiilor femeii, cele două victime ale lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt ținute de niște bărbați într-o dubă albastră. Scenariu halucinant.

BUCUREȘTI, 19 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. O femeie, care locuiește în Italia, spune că a vorbit, în luna septembrie, cu Luiza Melencu, într-un local din Scauri, o mică localitate din sudul Italiei, aproape de orașul Napoli.

Martora ar fi sfătuit-o pe Luiza să fugă, numai că fata i-ar fi explicat că nu poate face acest lucru, deoarece, în caz contrar, Alexandra ar fi ucisă.

Femeia mai spune că fetele ar fi fost scoase din țară chiar de fiica lui Gheorghe Dincă.

Dezvăluirile nu se opresc aici. Martora mai afirmă că Luiza ar fi fost supravegheată de un băiat scund, cu părul brunet și un pic grăsuț, care nu vorbea românește și cu care a discutat în limba engleză.

Femeia spune că i s-a părut o persoană periculoasă, acesta întrebând-o în engleză de unde este, informează evz.ro

Mai mult, Luiza s-ar fi uitat la o dubă albastră, adolescenta spunând femeii că ea și Alexandra ar fi purtate toată ziua pe drum cu acea mașină.

Femeia susține că a văzut-o pe Luiza în pauza de la locul de muncă și că, dacă fata ar fi vrut să fugă, ar fi ajutat-o să intre în baia barului unde lucrează, apoi ar fi închis localul. Mai mult, spune că i-ar fi făcut semn să intre la baie, dar Luiza a susținut că nu pleacă fără Alexandra și nici Alexandra fără ea.

2535
Tagurile:
Caracal, Luiza Melencu, Alexandra Măceșanu

Загрузка...