Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal: S-au descoperit oase noi la locul indicat de Dincă, DIICOT a intervenit

202
Noi descoperiri în cazul Caracal: Jurnaliștii de la România TV au găsit oase noi în locul indicat de Dincă, iar criminaliștii s-au deplasat la fața locului.

BUCUREȘTI, 13 oct - Sputnik, Marius Holdean. Jurnaliștii de la România TV au găsit, în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate rămășițe umane la indicațiile lui Gheorghe Dincă, mai multe fragmente care par a fi osoase, acestea urmând a fi trimise către DIICOT pentru cercetări. Ulterior, criminaliștii s-au deplasat la fața locului, după ce jurnaliștii au sunat la 112, și au recoltat oasele găsite, urmând a fi trimise la INML, relatează postul tv amintit

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca
© AFP 2019 / BOGDAN DANESCU

„În urma unui apel prin 112, polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat la fața locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, probele au fost ridicate astăzi în urma unui apel la 112. Locul în care au fost găsite fragmentele este liziera pădurii de unde au mai fost ridicate rămășițe umane, la indicațiile lui Gheorghe Dincă.

Cercetările vor fi declinate de la Poliția Olt către DIICOT, iar probele vor fi transmise INML pentru a stabili dacă sunt rămășițe umane sau de natură animală, au precizat aceleași surse.

 

202
Tagurile:
DIICOT, Caracal, Gheorghe Dincă
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (203)
Tematic
Şocant: o altă fată răpită de pe stradă şi dusă în Caracal
Ingrid Mocanu i-a dat o lecție de conștiință unui cunoscut milionar
Gheorghe Dincă, expertizat psihiatric

Загрузка...