Bundespolizei

Nouă dispariţie fără urmă: fată de 19 ani, dispărută după ce a ajuns în Germania

1545
O tânără de 19 ani, sportivă de performanţă din Galaţi, a dispărut fără urmă acum două luni după ce a plecat în Germania, unde ar fi întrerupt orice legătură cu prietenii, rudele şi antrenorii ei.

BUCUREŞTI, 9 oct – Sputnik, Doina Crainic. Bianca Bobu, în vârstă de 19 ani, era portarul echipei de hochei feminin „Gladiators Dunărea Galați” şi a dispărut acum două luni, când a plecat în Germania, pe 16 august 2019, pentru a-şi căuta de muncă.

Ea a plecat împreună cu un prieten, însă, imediat după ce a ajuns în Germania, ar fi întrerupt orice legătură cu prietenii, rudele şi antrenorii de la echipa de hochei, potrivit ziarulromanesc.de.

Prietenul cu care a plecat Bianca s-a întors în Galaţi şi a spus că fata şi-a găsit un loc de muncă, însă nu a explicat de ce nu mai poate fi contactată.

Fostul antrenor al Biancăi, Cristi Munteanu, a lansat un apel pe Facebook pentru a o găsi pe tânără, apel care a ajuns viral. Însă, după acest apel, Bianca Bobu a scris un mesaj ciudat pe contul ei personal de Facebook, în care a explicat că este bine şi că îşi va şterge contul.

„Eu o cunosc de mică pe Bianca și nu cred că ea a scris aceste chestii. De fapt, nimeni nu crede că ea este cea care a scris respectivul mesaj pe contul său de Facebook. Am fost la Poliție și am anunțat dispariția ei. Au spus că vor face cercetări. Ciudat este că Bianca și-a închis și telefonul, așa că nu mai poate fi contactată de cei care i-au fost aproape atâția ani”, a dezvăluit antrenorul Biancăi.

Prietenii şi apropiaţii fetei se tem că aceasta ar fi căzut în plasa proxeneţilor din Germania.

1545
Tagurile:
dispariție, Germania, fată
Tematic
Fata dispărută în Moldova a fost găsită: vezi unde și în ce stare este
Furtuna a făcut prăpăd – femeie, dispărută. Rudele o caută cu disperare
Minoră dispărută fără urmă, părinţii disperaţi - „sechestrată de proxeneţi” - FOTO
Fetiță dispărută, găsită moartă. Un olandez, principalul suspect. Fapte cumplite
Serviciile secrete românești - acuzate de răpire în Londra

Загрузка...