Petre Daea

Forumul Agricultorilor: ce vrea Daea fie pe mesele românilor

59
(reînnoit 19:47 09.10.2019)
Ministrul Agriculturii a afirmat, la evenimentul dedicat Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești, că produsele autohtone trebuie să ocupe spațiile și vitrinele magazinelor, dar și să umple mesele consumatorilor.

BUCUREȘTI, 9 oct – Sputnik, Georgiana Arsene. Petre Daea este de părere că produsele românești sunt formidabile, iar românii știu să le facă și pun mult suflet în ele.

Demnitarul a explicat că astăzi a deschis porțile Ministerului Agriculturii în cinstea Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare Românești.

”Produsele acestea româneşti trebuie să ocupe spaţiile, vitrinele, magazinelor şi să umple mesele consumatorilor pentru că sunt produse formidabile, sunt extraordinar de bune, iar românii ştiu să le facă şi este, în aceste produse, mult suflet. E mult suflet de român şi mult respect pentru consumator în momentul în care aceşti valoroşi producători vin şi se întâlnesc cu cei care cumpără produsele pe care ei le oferă", a spus Petre Daea

În discursul său, ministrul Petre Daea s-a axat și pe reușitele ultimilor ani din sectorul agricol. Acesta a vorbit despre producții record, reabilitarea sistemului de irigații, tehnologizarea fermelor și a oferit informații despre noua Politică Agrară Comună.

El a precizat că producţiile agricole obţinute în anii 2017, 2018 şi 2019 s-au datorat acordării la timp a subvenţiilor dar şi a sumelor necesare investiţiilor din fonduri europene şi de la bugetul național, informează agerpres.ro. https://www.agerpres.ro/economic-intern/2019/10/09/petre-daea-la-forumul-agricultorilor-pe-podium-in-uniunea-europeana-astazi-se-afla-si-romania--382450

La acest eveniment a participat și premierul Viorica Dăncilă, alături de alți membri ai Guvernului.

59
Tagurile:
agricultori, Petre Daea
Tematic
Revine racketul din anii '90: Iată ce au pățit zeci de agricultori
Protest la Parlament: peste 10 mii de agricultori. Circulație restricționată
Se poate: Au renunţat la munca în străinătate, sunt agricultori de succes acasă

Загрузка...