DIICOT

Mutare de ultimă oră la DIICOT vizat direct cazul Caracal! Manevra politică posibilă

1965
(reînnoit 13:30 03.10.2019)
O mutare de ultimă oră aduce din nou în prim plan un procuror controversat, scos din joc ieri – poate fi o manevră politică

BUCUREȘTI, 3 oct - Sputnik, Evan Răutu. Giorgiana Hosu, procurorul care conduce interimar DIICOT, ar fi retras cererea de încetare a delegării Oanei Hăineală în funcția de adjunct al Direcției, depusă pe ultima sută de metri de demisionarul Felix Bănilă.

În acest moment, ministrul Justiției este demis, dar funcționează pentru că Iohannis nu a semnat revocarea, procurorul general și șeful DNA sunt interimari, iar acum DIICOT este fără șef și fără interimar.

Deci, întreaga Justiției este fără conducere clară, definitivă. 

Reamintim că ieri, Felix Bănilă și-a dat demisia din fruntea DIICOT la cererea imperativă a președintelui Iohannis și a ministrului Biirchall, în urma scandalului prelevării probelor ADN de la mama Luizei Melencu.

Înainte de a demisiona. Felix Bănilă a cerut la CSM revocarea delegării Oanei Schmidt-Hăineală în funcția de adjunct al Direcției.

Surseșr din Justiție au precizat că motivul retragerii cererii de revocare a lui Hăineală ar putea fi și că ”solicitarea fostului șef DIICOT este neîntemeiată și neoportună”, scrie Mediafax

1965
Tagurile:
DIICOT, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)

Загрузка...