Klaus Iohannis

Dezvăluire șocantă: CE i-a refuzat Iohannis… Alexandrei Măceșanu!

11102
Alex Cumpănașu aruncă o adevărată BOMBĂ – președintele ar fi refuzat să facă un gest pentru Alexandra, adevărata eroină și simbol al bătăliei pentru o Românie fără clanuri

BUCUREȘTI, 3 oct - Sputnik, Evan Răutu. Alex Cumpănașu a criticat și a atacat eforturile evidente din ultimul timp ale candidatului Klaus Iohannis de a profita de cazul Alexandra. Așa cum am mai scris – și cum a acuzat și Cumpănașu, Iohannis nu a dus în CSAT situația rețelelor de trafic de persoane și prostituție, cu toate că statisticile sunt teribile.

Ori, este clar că, fără telefonul Alexandrei și fără implicarea lui Cumpănașu situația nu ar fi fost preluată la nivel național, de opinia publică și de demnitari.

Dar, surpriza uriașă apare într-o postare  recentă, în care Alex Cumpănașu aruncă o adevărată BOMBĂ: i s-a cerut președintelui să-i acorde Alexandrei o decorație… și acesta a refuzat!

”Poate spuneți poporului român cum ați refuzat să-i acordați Alexandrei "Ordinul Național în grad de Cavaler" pentru curajul dovedit și trezirea națiunii române”, scrie Cumpănașu, care pune în antiteză faptul că, ”în schimb, politicienii, fără nici un merit, au primit această distincție”.

Deci, repet informația dată de Cumpănașu – lui Iohannis i s-a cerut acordarea "Ordinului Național în grad de Cavaler" acestei adevărate EROINE a luptei cu lumea interlopă și bandele criminale… iar președintele a refuzat!

Dacă e să ne gândim și că presa care îl susține atacă virulent, grosolan, pe oricine abordează tema anchetării rețelelor în cazul Caracal, ei bine… avem un tablou chiar îngrijorător în privința președintelui!

 Iar Alex Cumpănașu completează acest tablou cu o întrebare, pornind de la cealaltă mare dramă cu copii: ”V-ați arătat preocupat și îngrijorat de drama copilului ucis de pedofilul olandez, de modul în care DIICOT se ocupă de aflarea adevărului în cazului copiilor Alexandra și Luiza”.

”Atunci, am o întrebare, stimate contra-candidat: AȚI FOLOSIT ÎN CAMPANIA DE STRÂNGERE DE SEMNĂTURI COPII DE 12-13 ANI, la 35 de grade afară și plătindu-i cu 70 lei pe zi?”, întreabă dur Cumpănașu. ”Până analizați "cu îngrijorare" acest subiect, voi publica eu un filmuleț!!”, îi transmite Cumpănașu lui Iohannis.

11102
Tagurile:
Ordin, Klaus Iohannis, Alexandra Măceșanu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)

Загрузка...