Alexandra Macesanu

Dezvăluiri incendiare! Alexandra ar fi fost traficată în nordul Africii!

6321
Alexandru Cumpănaşu a început să facă dezvăluiri şocante din investigaţia independentă pe care o face pe cont propriu și care a ajuns până în Orientul Mijlocul, nordul Africii şi Italia.

BUCUREȘTI, 1 oct - Sputnik, Marius Holdean. Conform informaţiilor venite de la investigatorii angajaţi de unchiul Alexandrei, există dovezi că Alexandra Măceşanu a fost victima unei reţele care duce fete din România în Italia, Monaco și Tunisia.

Aceste date au fost dezvăluite de Alexandru Cumpănaşu ca urmare a unei investigaţii independente în cadrul căreia au fost trimiși oameni în Orientul Mijlocul, în Nordul Africii şi în Italia pentru a afla adevărul despre reţelele care pleacă din România. Unchiul Alexandrei a atras atenţia, încă de la început, că nicio autoritate publică nu a contrazis detaliile prezentate de el.

"Eu am promis acum o lună că voi începe o investigaţie independentă. Am trimis în Orientul Mijlociu, în nordul Africii şi în Italia investigatori pe banii mei care să afle care este adevărul despre reţelele de trafic de carne vie care pleacă din România. Pistele din România sunt într-adevăr unele false, multe dintre ele false, despre ce s-a întâmplat cu Alexandra. Această investigaţie care pleacă de acolo înspre România este una cât se poate de clară şi complexă. Eu am foarte multe date şi probe... Nicio autoritate publică nu m-a contrazis până astăzi pe niciunul dintre detalii pe care le-am prezentat", a spus Alexandru Cumpănaşu la "Acces Direct".

Investigatorii trimişi în Orientul Mijlocul, nordul Africii şi Italia au aflat că sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei. Una dintre ele, filiera arabă, ar fi cea care are legătură directă cu dispariţia Alexandrei Măceşanu.

Alexandru Cumpănaşu susţine că victimele acestei reţele sunt luate din România şi duse în Italia, din Italia în Monaco şi mai apoi, în Tunisia.

"În momentul de faţă sunt trei reţele care acţionează dinspre sud-estul Europei, România şi Moldova mă interesează pentru mine, care duc spre Italia, Orientul Mijlociu şi nordul Africii. O să ne referim doar la una dintre acestea, pe care noi o urmărim acum şi care are legătura cu Alexandra. Este vorba despre filiera arabă. Din România merg în Italia, din Italia în Monaco şi din Monaco în Tunisia. Este reţeaua despre care vorbesc şi care are legătură cu Alexandra. Sunt zeci de pagini de nume, de detalii...", a mai spus unchiul Alexandrei.

Alexandru Cumpănaşu a mai dezvăluit că oameni din reţele de trafic de carne vie cooperează cu investigatorii angajaţi de el, pentru a nu ieşi la iveală alte detalii care le-ar distruge complet afacerile ilegale.

"Am refăcut până acum o parte din traseu. Miza este foarte crescută. Dacă reţelele de carne vie vor să mai facă să facă afaceri în întreaga Europă, o găsesc pe Alexandra. Oamenii aceştia cooperează cu oamenii mei", a precizat Alexandru Cumpănaşu.

"Sunt oameni care au deviaţii. În Tunisia, de exemplu, există arabi extrem de bogaţi care au harem. Aceştia comandă fete. Nu se mulţumesc să aibă o prostituată sau... Comanda specială înseamnă ca fata să fie virgină, să aibă până în 18 ani şi să aibă acea naivitate... Acesta este profilul. Avem toate dovezile pentru a spune că are legătură (n.r. cu Dincă). El este practic cel care, la marginea reţelei, filează şi identifică ţinta. Conform investigatorilor mei, el a mers mai departe decât trebuia. Altcineva trebuia să o răpească", a continuat acesta.

6321
Tagurile:
Africa de nord, Trafic, Alexandra Măceșanu, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (229)
Pașaport român

Serviciile de pașapoarte din România au prelungit programul

60
Direcția Generală de Pașapoarte a anunțat, în cursul zilei de astăzi, 16 iunie 2021, că, până pe data de 13 august 2021, serviciile de pașapoarte din toată România vor avea program prelungit.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Românii care doresc să își schimbe sau să își facă pașaport primesc acum vești bune din partea autorităților.

Și aceasta pentru că programul serviciilor de pașapoarte din România va fi unul prelungit.

Direcția Generală de Pașapoarte informează cetățenii că cererile pentru eliberarea pașapoartelor simple electronice/temporare se depun personal, în ţară, la oricare serviciu public comunitar de pașapoarte în cadrul programului de lucru cu publicul afişat atât pe siteul Direcţiei Generale de Paşapoarte (www.pasapoarte.mai.gov.ro , secţiunea “Servicii Publice Comunitare de Pașapoarte”), cât şi pe site-urile instituţiilor prefectului, preponderent în baza programărilor on-line efectuate pe platforma www.epasapoarte.ro.

În situația în care se întâmpină dificultăți în realizarea unei programări online, există posibilitatea de a accesa un tutorial realizat în acest sens de Direcția Generală de Pașapoarte, ce se regăsește pe prima pagina a site-ului www.pasapoarte.mai.gov.ro.

Pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor, în perioada 15.06-13.08.2021, la nivelul seviciilor publice comunitare de pașapoarte, activitatea de lucru cu publicul se desfășoară în intervalul orar 08.00-20.00, informează Direcția Generală de Pașapoarte.

Totodată, pentru a spori capacitatea de primire a cererilor de eliberare a pașapoartelor, a fost redusă perioada de timp alocată unei programări online, de la 10 minute la 7 minute.

De asemenea, în scopul evitării supraaglomerării și așteptării suplimentare în spațiile destinate publicului, recomandăm persoanelor programate să respecte atât ora de programare, cât și măsurile de protecție igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2 - în special distanțarea fizică și portul măștii de protecție.

Direcția Generală de Pașapoarte mai precizează că, în situația în care nu s-a efectuat o programare prealabilă, serviciile publice comunitare de pașapoarte analizează posibilitatea primirii cererii de eliberare a documentului de călătorie, doar în cazul în care nu există intervale orare neacoperite de programări.

60
Tagurile:
Pașaport, România

Загрузка...
Casă a unei familie de rromi

Atracție turistică inedită pentru străini: palatele romilor

38
(reînnoit 13:52 16.06.2021)
Un fost deputat de Cluj dorește ca palatele romilor din Huedin, județul Cluj, să poată fi vizitate de turiști și chiar să fie transformate n muzee. Autoritățile locale, însă, nu sunt de acord cu propunerea acestuia și cataloghează totul ca fiind ”o glumă”.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Străinii care vizitează Transilvania și, în special, zona județului Cluj, au găsit de interes, pe lângă Castelul Banffy și Salina Turda și… palatele romilor din Huedin.

Construite în culori aprinse și cu zeci de turnulețe, imobilele fură privirea. Proprietarii și-au trecut numele pe case.

Dacă în exterior aceste clădiri par extravagante, interiorul lor depășește orice închipuire. 

Reporterii observatornews.ro spun că un asemenea palat este deschis oricui dorește să îl viziteze și că mobila, în alb și auriu, a fost comandată din străinătate, iar tavanul din living imită cerul senin.

Manex, proprietarul palatului, spune că intrarea este liberă și că este de acord ca vizitatorii să nu plătească nimic.

”Oricând, oricând. Am luat un model după interneturi şi modelul ăsta l-am văzut afară. Ne place mult designul, ne place Versaci”, spune Manex.

În Huedin sunt nu mai puțin de 80 de palate, însă nu toate sunt terminate. Unele dintre acestea au lacătul la poartă.

Fostul deputat Adrian Dohotaru, devenit, între timp, activist a venit cu ideea de a le transforma în muzee. În opinia sa, turiștii vor putea avea ocazia să afle mai multe despre cultura și moșternirea romilor.

”Vin turiştii spre Cluj, văd acele palate şi spun: hai să oprim maşina şi să facem fotografii, e clar că ei nu se raportează cu ruşine la astfel de spaţii, ci sunt ceva ce n-au văzut în Vest. Pot deveni un soi de branduri ale oraşului, mai ales dacă reuşim să le restilizăm transformându-le în spaţii muzeale, în spaţii de expoziţie”, spune Dohotaru.

Primarul Huedinului, Mircea Moroșan, însă, nici nu vrea să audă de așa ceva, considerând că ideea lui Dohotaru este o glumă.

Autoritățile locale ar trebui să aprobe propunerea, iar proprietarii de palate trebuie să fie de acord să își deschidă porțile turiștilor.

38
Tagurile:
turiști, România, romi

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden, la summitul de la Geneva, 16 iunie 2021

La Geneva au demarat negocierile în format extins între Putin și Biden

0
(reînnoit 17:29 16.06.2021)
La Geneva au demarat negocierile în format extins, după încheierea discuției în format restrâns între Putin și Biden.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Prima parte a negocierilor dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden, într-un format extins a demarat la vila La Grange din Geneva, transmite agenția RIA Novosti.

Mai devreme, Kremlinul menționase că negocierile vor fi alcătuite din trei părți: restrâns și două extinse, cu o pauză de cafea. O sursă apropiată de organizatorii întrevederii a informat RIA Novosti că discuțiile ar putea dura 4 ore și 45 de minute.

Negocierile dintre Putin și Biden în format restrâns au durat aproximativ 2 ore.

Din delegația rusă fac parte consilierul prezidențial Iuri Ușakov, ministrul de Externe, Serghei Lavrov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, amabsadorul Rusiei în SUA, Anatol Antonov, șeful Statului Major al Forțelor Armate ale Rusiei, Valeri Gherasimov și viceministrul de Externe, Serghei Reabkov. De asemenea, a fost invitat adjunctul șefului administrației prezidențiale Dmitri Kozak și reprezentantul special al președintelui pentru Siria, Aleksandr Lavrentiev.

0
Tagurile:
Geneva, Joe Biden, Vladimir Putin
Тема:
Summit Putin - Biden
Tematic
Putin și Biden și-au dat mâna - VIDEO
Stoltenberg: Summitul Putin – Biden este extrem de important
Jurnaliștii americani au provocat o busculadă la summitul Putin - Biden
Putin și Biden au făcut un schimb de glume
Întrevederea Putin - Biden la Geneva - Foto

Загрузка...