Klaus Iohannis

”Vreau să-l omor pe Iohannis”! Agresiune Teroristă cu cuțit, topor și pistol!

4314
(reînnoit 07:30 30.09.2019)
Groază și uimire la unul dintre cele mai cunoscute emisiuni concurs de talente – un tânăr înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, o toporișcă și un pistol a agresat concurenții și a făcut gestul șocante – poliția a intervenit!

BUCUREȘTI, 29 sept - Sputnik, Evan Răutu. Celebrul concurs “Românii au Talent”, găzduit de ProTV a fost scena unui incident unic.  Astăzi, în cadrul preselecțiilor pentru noul sezon, a avut loc un veritabil incident de tip terorist. Incidentul a fost produs de un tânăr de 29 de ani, la hotelul ”Pullman” din București, unde se desfășurau preselecțiile.

Bărbatul s-a înscris pe listă și ”aștepta, cuminte, în culise, să intre pe scenă în fața juraților”, relatează CanCan.ro.

Tânărul a ”devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft… (…) a început, din senin, să-i înjure pe ceilalți concurenți și să-i amenințe cu moartea”, scrie sursa citată.

”Atât publicul, cât și jurații erau nerăbdători să vadă ce moment a pregătit, când, deodată a scos o Biblie, i-a dat foc și a strigat că este terorist!”, scrie CanCan, completând că individul ”țipa că vrea să-l omoare pe președintele Iohannis”.

Cei prezenți și organizatorii au apelat la 112, poliția intervenind prompt, ”teroristul” a fost încătușat și dus la Secția 2 de Poliție.

“Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza Sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult”, transmite Poliția Capitalei.

Poliția arată că bărbatul a fost ”audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate”.

Ciudat este că, deși conform relatării, aveam de-a face cu un act de terorism, cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului ”sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice“, informează Poliția Capitalei.

Conform CanCan.ro, “teroristul” de la “Românii au talent” se numește Florentin Olaru, ”este din Constanța și are 29 de ani”.

***
Pentru cine nu știe, în România a fost condamnat un lider sindical de la ARO Câmpulung pentru ”terorism”, deoarece respectivului, Ion Cotescu, tehnolog cu înaltă calificare, i s-a pus în seamă un ”Armagedon” anonim, în care erau acuzați demnitari locali – și erau amenințați că vor fi ”atacați cu Antrax”!

Ion Cotescu a fost una dintre cele mai puternice voci care au acuzat jaful privatizării uzinei ARO și complicitatea autorităților. A suferit o anchetă dură, de pe urma căreia a primit condamnare de… 1 an cu suspendare.

Celor responsabili de distrugerea marii uzine de la Câmpulung nu li s-a întâmplat nimic. Mulți sunt prosperi oameni de afaceri, alții sunt în politică și în funcții publice.

”Teroristul” Ion Cotescu, unul dintre cei mai buni specialiști ai uzinei, a trebuit să trăiască vânzând ziare la tarabă, în ciuda vârstei înaintate. Da, românii au talent, nu?...

4314

Simptom neobișnuit al cancerului

140
(reînnoit 18:28 23.09.2020)
Simptomele de cancer pancreatic, de obicei, apar atunci când cancerul este în faza avansată, iar durerile de spate pot indica acest lucru.

BUCUREȘTI, 23 sep -Sputnik. Durerile de spate pot indica dezvoltarea cancerului pancreatic, relatează Express, făcând trimitere la specialiștii de la Cancer Research UK.

Medicii menționează că cancerul pancreatic este ușor confundat cu bolile discurilor intervertebrale datorită particularităților localizării acestui organ. În acest caz, durerea poate începe în abdomen și apoi se poate răspândi în spate.

"Disconfortul crește atunci când luați o poziție orizontală și scade dacă vă așezați. Starea se poate agrava după ce mâncați. Acest lucru se datorează particularităților deteriorării anumitor nervi", - explică medicii.

Potrivit experților, durerile de spate persistente ar trebui să provoace vigilență dacă o persoană nu are leziuni adecvate și efort fizic periculos.

140
Tagurile:
Simptome, Cancer
Tematic
Ce gen de oameni sunt cei mai supuşi riscului de a face cancer? Răspunsul unui oncolog rus
Opt produse care te feresc de cancer - detalii
Metodă simplă de a reduce riscul de accident vascular cerebral și cancer

Загрузка...
Школы закрыли на карантин из-за ОРВИ

Sindicatele cer vaccinarea profesorilor

91
(reînnoit 18:27 23.09.2020)
Reprezentanții Federației Sindicatelor Libere din Învățământ – FSLI – vin cu o solicitare către ministrul Sănătății, de a asigura cadrul legal prin care angajații din educație să beneficieze de vaccinare antigripală gratuită, realizată cu prioritate.

BUCUREȘTI, 23 sept – Sputnik. Personalul din învățământ trebuie să beneficieze, la cerere, de vaccinare antigripală gratuită, realizată cu prioritate. Aceasta este solicitarea reprezentanților Federației Sindicatelor Libere din Învățământ adresată ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Solicitarea sindicaliștilor vine după ce Nelu Tătaru a precizat că au ost achiziționate până acum 3 milioane de doze de vaccin și cadrele didactice ar trebui să fie introduse în categoria de risc privind persoanele care vor beneficia de vaccin în acest an.

Sindicaliștii atrag atenția asupra faptului că, prin natura profesiei, salariații din educație sunt expuși suplimentar îmbolnăvirii și pot deveni la rândul lor surse de infectare a populației școlare cu virusul gripal. Cu atât mai mult, vă reamintim că, în contextul pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2 și a apropierii sezonului rece, apariția simptomelor specifice virozelor respiratorii - de exemplu, tuse, febră, probleme respiratorii - sau a altor simptome de boală infecţioasă spre exemplu, vărsături, diaree, mialgii, stare general modificată, însoţite sau nu de creşteri de temperatură, vor conduce la izolarea la domiciliu a salariaților respectivi, spun sindicaliștii

Potrivit reprezentanților FSLI, prin vaccinarea antigripală a personalului din educație se vor putea evita blocajele activității educative, din cauza declanșării scenariului roșu.

În opinia sindicaliștilor, Ministerul Sănătății și Ministerul Educației și Cercetării trebuie să organizeze o campanie națională de vaccinare a angajaților din sistemul de învățământ, la solicitarea acestora, prin intermediul cabinetelor medicale școlare, acolo unde acestea există.

 

91
Tagurile:
Sindicate, FSLI
Tematic
FSLI: „Colegii noştri vor fi, pur şi simplu, trimişi acasă, în şomaj”
Evaluare Națională și Bac 2020: Hăncescu, FSLI, soluții de susținere a examenelor
FSLI: ”Înghețarea anului școlar ar produce prejudicii majore și cadrelor didactice”

Загрузка...