Violență

Cazul criminalului sinucigaș se complică! Olanda, vinovată - o posibilă concluzie!

1149
De ce a ”beneficiat” numitul Johannes Visscher de această… neinformare a României – țara unde vedea des? Făcea el o altă activitate? Era el într-o rețea de informatori și i se permitea o anumită libertate de mișcare și chiar un fel de protecție?

BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik, Evan Răutu. Ultimele date, venite chiar din Olanda, arată că asasinul fetiței NU s-a aruncat sub un tren, ci a fost lovit de un camion – un fapt care ridică semne de întrebare.

În primul rând, NU este caracteristic sinucigașilor aruncarea în fața mașinilor, aceasta din cauza posibilității ca o manevră ultimă oră să evite ceea ce își doresc acești dezaxați – moartea!

Deci, în cazul unor asemenea incidente, cele mai des e vorba de asasinate, în care victima este de obicei amețită cu droguri sau băutură și împinsă în fața unui camion.

În al doilea rând, bărbatul ar fi fost cunoscut anchetatorilor olandezi cu antecedente pe linia comiterii infracțiunilor sexuale.

Mai mult, conform datelor Antena 3, se cunoștea chiar un ”prototip al acțiunilor sale” dar și ”modul de operare: închiria mașini și călătorea prin zone rurale de unde racola fetițe pe care le agresa sexual”.

Ori, în acest caz, cum de datele sale nu au fost comunicate pe linia Interpol, SECI sau alte sisteme destinate prevenției la nivel unional?!

Ca un adaos – nu vorbim de un simplu violator – ci de un dezaxat care ataca minori, copii – nu adolescente mai dezvoltate!

În al treilea rând – individul a venit de mai multe ori în România – deci cu atât mai mult Olanda trebuia să prevină autoritățile române că un ins aflat sub observație manifestă un interes special pentru țara noastră!

De ce nu a făcut Olanda asta? Sunt câteva variante de răspuns, niciunul favorabil batavilor.

O primă concluzie – Olanda pare vinovată în acest caz! O anchetă internațională ar trebui efectuată - nu doar o comisie rogatorie!

În al doilea rând – de ce a ”beneficiat” numitul Johannes Visscher de această… neinformare a României – țara unde vedea des? Făcea el o altă activitate? Era el într-o rețea de informatori a unui serviciu olandez și i se permitea o anumită libertate de mișcare și chiar un fel de protecție?

Vom reveni la acest subiect care pare mai complex decât se credea inițial.

1149
Tagurile:
Pedofil, asasin, Olanda

De ce fac tinerii forme grave de COVID? Medic, explicații

67
(reînnoit 19:14 21.09.2020)
Radu Țincu, medic la Spitalul Floreasca din București, a explicat că tinerii fac forme grave de COVD ca urmare a unei ”furtuni de molecule inflamatorii”.

BUCUREȘTI, 21 sept – Spuntik. Pacienții cu COVID încep să fie din ce în ce mai tineri, fapt care ridică întrebări medicilor cu privire la cauzele ce determină acest fenomen.

Radu Țincu, medic specialist Anestezie Terapie Intensivă la Spitalul Floreasca din București, spune că factorii care au favorizat infectarea celor tineri și activi sunt perioada concediilor, reluarea serviciului, precum și începutul anului școlar. De asemenea, o parte din ei au chiar o dispoziție genetică spre a face forme mai grave. Medicul spune că formele severe sunt determinate de ”o furtună de molecule inflamatorii” și că nu se poate previziona câte persoane vor dezvolta o formă fulminantă de COVID 19 și care nu.

Specialistul a precizat că toate organele vor fi afectate de prezența acestor molecule inflamatorii și că, de fapt, organismul intră într-un cerc vicios în care virusul este numai un punct de plecare. Urmează, apoi, ”descărcarea aceasta de molecule inflamatorii care vor duce organismul într-o degringoladă, toate funcţiile lui vor fi afectate”, a mai spus medicul specialist ATI de la Spitalul Floreasca, potrivit antena3.ro.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

67
Tagurile:
COVID-19, Medic, tineri
Tematic
Daniel Zamfir și Cozmin Gușă aruncă în aer raportările COVID
COVID-19, miracol: aproape 50 mii oameni vindecaţi într-o zi
COVID-19 în UK: noi măsuri drastice - 10.000 lire amendă

Загрузка...
Особенность школьных знаний состоит в том, что они направлены на тренировку интеллекта

Școala online: creștere masivă a vânzărilor de tablete și laptopuri

26
(reînnoit 16:59 21.09.2020)
Anul școlar care a debutat în condiții speciale din pricina pandemiei de coronavirus a dus la o creștere a vânzărilor de laptopuri, tablete și camere web cu aproximativ 50%.

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Pandemia de coronavirus a făcut ca, în acest an, școala să înceapă în funcție de unul dintre cele trei scenarii: verde, galben sau roșu.

Evident, dinamica situației epidemiologice face ca trecerea de la un scenariu la altul să se facă rapid, iar părinții s-au adaptat, cumpărând device-uri pentru cursurile online.

Așa se face că a crescut considerabil, cu 50 de procente, valoarea vânzărilor de tablete, laptopuri și camere web.

Acestea nu este unicul domeniu în care au crescut vânzările, deoarece investiții mai mari au fost făcute și în zona de confort. Și aceasta pentru că românii petrec mai mult timp acasă. Astfel, ei au cumpărat televizoare mai mari și mai performante, echipamente pentru întreținerea curățeniei, pentru gătit și pentru desfășurarea de activități fizice acasă.

Mihai Pătrașu, CEO evoMAG, spune că familiile cu copii și cei care lucrează de acasă au fost în situația de a investi preponderent în echipamente hardware în această perioadă.

Bugetul mediu per familie a crescut și cu 50%, ajungând la aproximativ 1500 de lei, iar particularitățile, atunci când vine vorba despre comportamentul de consum în această perioadă, țin de necesitate și de rapiditate.

Şi segmentul corporate, reprezentat atât de domeniul public, cât şi de cel privat, a majorat achiziţiile de hardware din aceasta perioadă, informează dcbusiness.ro

 ”Spre exemplu, ca reacţie la contextul actual, am primit foarte multe

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

26
Tagurile:
laptop, tablete
Tematic
E simplu: certificatele de stare civilă se obțin online
Aceste școli vor face numai cursuri online – situația în Capitală
Predarea online: reguli noi pentru profesori, înainte de începerea școlii
Școală online: ce părinți pot cere zile libere plătite
Școală online: de ce nu primesc părinții elevilor zile libere

Загрузка...

În Georgia s-au încheiat exercițiile “Noble Partner 2020”. Ce căută militarii NATO în țară

0
(reînnoit 20:45 21.09.2020)
Organizatorii declară că scopul acestor exerciții este sporirea capacității de apărare a Georgiei, SUA și statelor partenere, precum asigurarea stabilității în regiunea Mării Negre. Experții consideră însă că scopul este cu totul altul.

În Georgia s-au încheiat exercițiile internaționale “Noble Partner 2020”. Pentru a participa la manevre, în țară au sosit aproximativ 3 mii de militari din SUA, Polonia, Franța, Marea Britanie. Ambasadorul american a declarat că țările vor să îmbunătățească capacitatea de luptă prin eforturi comune și să susțină securitatea în regiunea Mării Negre. Totuși, ce se ascunde în spatele acestor declarații? De ce militarii NATO au ales anume Georgia pentru manevre? Ce crede Rusia despre aceste exerciții?

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tematic
Antrenament sau spectacol: Exercițiile Forțelor Aeriene și ale marinei SUA în Marea Neagră
Butoiul cu pulbere din Mediterană: Turcia și Grecia, exerciții militare rivale
În Belarus au demarat exercițiile militare "Frăția Slavă 2020"

Загрузка...