Alexandru Cumpănașu

Cumpănaşu, după ieşirea din spital: noi dezvăluiri-şoc în cazul Caracal

946
(reînnoit 15:55 10.09.2019)
Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a ajuns luni noaptea la spital cu probleme cardiace. Însă astăzi a postat un mesaj pe Facebook, în care a anunţat că este „bine” şi „puternic”, pregătit să ia noi măsuri pentru descoperirea adevărului în cazul Caracal.

BUCUREŞTI, 10 sept – Sputnik, Doina Crainic. Cumpănaşu a oferit declaraţii astăzi la ora 15:00 în faţa Parchetului General, făcând noi dezvăluiri.

Unchiul Alexandrei Măceşanu solicită reaudierea membrilor familiei lui Gheorghe Dincă, de data aceasta ca suspecţi pentru complicitate la trafic de persoane şi crimă.

De asemenea, Cumpănaşu îl acuză pe avocatul „monstrului din Caracal” de complicitate cu anchetatorii şi de tergiversare a anchetei.

Totodată, el a mai spus că erau complici cu Dincă şi alţi oameni din Dobrosloveni, localitatea Alexandrei Măceșanu, şi a solicitat şi audierea acestor localnici.

Luni seara, Alexandru Cumpănaşu a plecat de la o emisiune TV, unde fusese invitat, direct la spital, acuzând dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână, potrivit România TV.

Astăzi dimineaţă el a postat un mesaj pe Facebook, anunţându-i pe cei „care sperau să crap aseară” că este „bine” şi „puternic”.

„Pentru TOŢI (puţini ce-i drept) care sperau să crap aseară îi anunţ că sunt BINE, PUTERNIC şi nu mă las până nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile «anexate». PÂNĂ LA CAPĂT”, a scris Cumpănaşu pe contul său de Facebook.

946
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (170)
Tematic
Caracal: mărturii cutremurătoare ale mamei Alexandrei – de ce refuză declararea decesului
Cumpănaşu, dezvăluiri şocante - „procurorii par avocații lui Dincă decât acuzatorii”
DIICOT: Soţia lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor
Dramatic! Deținut, scrisoare-șoc către mama Luizei: ce e cu fata
Incredibil! Iohannis atacă PSD în fața copiilor la deschiderea anului școlar!
Cumpănaşu, după ieşirea din spital: noi dezvăluiri-şoc în cazul Caracal

Загрузка...