Cadavru

Crimă şocantă: „Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forțe ajungă la soție și copii”

2519
(reînnoit 11:47 10.09.2019)
Un tânăr de 32 de ani, care lucra în Anglia, a venit acasă pentru a fi alături de copiii săi în prima lor zi de școală. Din nefericire, a fost victima unei crime oribile.

BUCUREŞTI, 10 sept – Sputnik, Doina Crainic. Tânărul de 32 de ani era din satul Bârzeşti, comuna Ştefan cel Mare, şi lucra în Marea Britanie. Recent el s-a întors acasă pentru a fi alături de copiii săi în prima lor zi de școală.

Însă, chiar înaintea acestei zile, a fost găsit cu gatul tăiat chiar în faţa curţii sale. Poliţiştii au stabilit că victima este Andrei Banu, tatăl a doi copii minori.

Potrivit martorilor, după ce a fost înjunghiat, Andrei s-a târât până în faţa porţii sale, lăsând în urmă o dâră de sânge de câţiva metri, însă s-a stins din viaţă din cauză că a pierdut prea mult sânge.

„A venit acasă să-si dea copii la școală și uitați-vă că zace mort într-un șanț. Ce păcat! Era un om atât de liniștit, săracul. Cu gâtul tăiat a încercat cu ultimele forțe să ajungă acasă la soție și copii, dar n-a mai apucat”, a declarat un văr de-al lui Andrei pentru ziarul vremeanoua.ro

Lumea din sat este şocată, iar localnicii spun că le este frică să mai stea în case.

„Ne este frică să mai stăm în casă de când s-au desființat posturile din comune, iar polițiștii au program până la ora 16.00. Derbedii își fac de cap”, a spus o bătrână de 66 de ani.

În acest moment, poliţiştii audiază deja un suspect, iar în funcție de probele care vor fi adunate urmează să decidă dacă va fi reținut.

2519
Tagurile:
Copii, Soție, Crimă, victimă
Tematic
Terorarea înjunghierilor în UK: o nouă crimă zguduie Marea Britanie –44.000 de înjunghieri
Crimă în Diaspora: ucisă şi incendiată, criminalul - doar 4 ani de închisoare
Pericol pe străzile Londrei: crimă cu cuţitul comisă de adolescenţi – FILMUL-şoc al crimei

Загрузка...