Bianca Andreescu si Serena Williams

Bianca Andreescu, declarație superbă după victoria fabuloasă asupra Serenei Williams

255
(reînnoit 08:11 08.09.2019)
”Mă aşteptam ca Serena să revină - a făcut-o de foarte multe ori în trecut - sunt mândră de felul în care am jucat!”

BUCUREȘTI, 8 sept - Sputnik, Evan Răutu. Azi noapte, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a intrat în istoria tenisului, câştigând primul titlu de Mare Şlem – renumitul turneu US Open, de la New York.

Victoria este cu atât mai mare, cu cât în finala turneului a învins-o chiar pe favorita publicului, legendara Serena Williams.

Meciul s-a terminat în doua seturi, cu o primă rundă fără istorie, Serena făcând foarte multe greșeli. Jucătoarea de 39 de ani a continuat să greșească și în setul doi, scorul ajungând la 5-1 în favoarea româncei.

Dar, în acel moment Serena a întors meciul, reușind să egaleze la 5! Forța și concentrarea iau revenit tinerei Bianca care a câștigat ultimele două ghemuri.

”Mă aşteptam ca Serena să revină - a făcut-o de foarte multe ori în trecut”, a mărturisit după meci Bianca. ”Am încercat să rămân în joc, ultimul game a fost dificil, mingile zburau în toate direcţiile… dar mă bucur pentru felul în care am gestionat momentul!"

La final, Bianca Andreescu a făcut o declarație superbă: ”Este greu de explicat, de descris în cuvinte ce simt”.

”Sunt recunoscătoare, sunt binecuvântată, am muncit din greu!”, a spus Bianca. ”Anul acesta a fost un vis devenit realitate! Faptul că am putut să joc pe această arenă împotriva Serenei, o legendă a sportului, e minunat!”.

Secretul victoriei pare să fi fost tocmai faptul că… nu s-a gândit la marea sa adversară: ”Am încercat să intru pe teren şi să nu mă concentrez pe adversară”.

”E uşor de zis, nu e aşa uşor de făcut”, a recunoscut Bianca Andreescu, care a completat, firesc – ”Sunt mândră de felul în care am jucat”.

Bianca a avut un mesaj foarte apreciat și pentru spectatorii arenei newyorkeze, pe a căror favorită a învins-o: ”Ştiu că voiaţi să câştige Serena… îmi pare foarte rău!...”.

​Celor din țara natală, ca și celor din țara de adopție – cu siguranță că nu le pare rău!

255
Tagurile:
Serena Williams, Bianca Andreescu

Загрузка...