Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Ultima oră: Tânără răpită de pe stradă în Caracal - chiar în plină anchetă!

3446
(reînnoit 19:33 05.09.2019)
În mașină polițiștii au descoperit o tânără de 20 de ani, din Caracal, care a declarat că a fost urcată la bord fără voia ei, cu forța.

BUCUREȘTI, 5 sept - Sputnik, Evan Răutu. O știre năucitoare: chiar în timp ce Caracal a ajuns în centru atenției presei mondiale, dar și în timp ce anchetatori din București de ocupă de cazul care ține în priză atenția opiniei publice, o nouă răpire s-a produs!

”O femeie a fost rapită în Caracal, locul unde în urmă cu aproximativ două luni Gheorghe Dincă le-a răpit pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu”, transmite Antena 3.

Fapta a fost văzută de o femeie, care a alertat poliția, prin 112. Din descrierea femeii, poliția a reușit să identifice și să intercepteze automobilul.

În mașină polițiștii au descoperit o tânără de 20 de ani, din Caracal, care a declarat că a fost urcată la bord fără voia ei, cu forța.

În automobil se mai aflau 3 bărbați și o femeie, toți fiind duși la audieri.

”În urma verificărilor a reieşit faptul că în autoturism se aflau trei bărbaţi, din judeţul Dolj şi două femei, din judeţul Olt. Una dintre femei a declarat poliţiştilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, a transmis IPJ Olt.

3446
Tagurile:
Anchetă, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

Загрузка...