Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Martor rupe tăcerea în cazul Caracal. Ce fel de fete erau racolate

2916
(reînnoit 14:11 01.09.2019)
Cazul Caracal continuă să șocheze prin informațiile noi apărute, la o lună de când s-a aflat de tragedia produsă în casa lui Gheorghe Dincă.

BUCUREȘTI, 1 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. A trecut mai bine de o lună de când România a fost zguduită de cazul Caracal.

Informațiile referitoare la principalul suspect, Gheorghe Dincă vin în cascadă, iar cea mai recentă se referă la faptul că bărbatul ar fi preferat fetele tinere.

Un martor, sub protecția anonimatului, i-a mărturisit mamei Alexandrei Măceșanu, a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, că Bebe Strungaru, principalul complice al lui Dincă, lua fete până la 18 ani de la suspect dar și de la un alt bărbat care este acum după gratii, informează antena3.ro

Martorul spune că, în anul 2014, a fost luat la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, ”cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel” și că de aici știe toată povestea.

”Bebe Strungaru, Sebastian îl cheamă pe el… Da, într-adevăr, el lua fete și de la Dincă și de la unul care e acum în pușcărie. Lui îi plac doar fetele tinere. (…) Când s-a luat toată cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasă la una dintre fetele astea în casă, prietenă cu mine, m-au luat cum m-au găsit în casă”, a povestit martorul.

Potrivit acestuia, acolo a aflat că el lua fete de la un anume individ pe nume Mirel. Este vorba despre minore, fete cu vârsta până în 18 ani și că le ducea unde stă el.

Menționăm că, astăzi, Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Arestul Central al Poliției Capitalei, unde va fi în continuare arestat preventiv.

2916
Tagurile:
DIICOT, Gheorghe Dincă, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)
Tematic
„Statul e în pericol” -Exclusiv: Cumpănașu, despre cine vrea mușamalizarea cazului Caracal
Răsturnare în dosarul Caracal: fiica lui Dincă atacă în Justiție – cerere incredibilă!
Bombă în Cazul Caracal: implicarea unor ”cetățeni STRĂINI” – CONFIRMATĂ!

Загрузка...