Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Bombă în Cazul Caracal: implicarea unor ”cetățeni STRĂINI” CONFIRMATĂ!

7548
(reînnoit 15:20 29.08.2019)
Controversatul Remus Rădoi confirmă implicarea unor ”cetățeni străini” în combinații cu unul dintre cele mai cunoscute clanuri din zonă.

BUCUREȘTI, 29 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut și controversat, omul de afaceri Remus Rădoi dezvăluie ce știe despre două dintre cele mai importante acuzații promovate de presa de investigații: legături între clanuri interlope și politicieni din zonă, dar și implicarea unor ”cetățeni străini”.

În primul rând, Remus Rădoi a declarat, pentru Bugetul.ro, că, ”din câte știe el, nu există legături între clanurile interlope și politicieni”.

Pe de altă parte, Rădoi, care controlează firme de pază și protecție ce au contracte inclusiv cu Ministerul de Externe, ”a precizat că interlopii au încercat să intre în contact cu politicienii, însă aceștia din urmă au reușit să se țină departe de afacerile necurate ale clanurilor”.

Interesant este că Rădoi confirmă implicarea unor ”cetățeni străini” în combinații cu unul dintre cele mai cunoscute clanuri din zonă.

Dezvăluirea are legătură cu ancheta cunoscutei jurnaliste Sorina Matei despre legături între clanurile interlope din Caracal și politicieni.

Investigatoarea a prezentat un document semnat de Paul Stănescu, baron PSD de Olt. Conforma documentului, Stănescu (pe atunci președinte CJ Olt) ”dădea aviz favorabil unei afaceri cu panouri fotovoltaice, al cărei beneficiar a fost liderul clanului Oacă, Nicușor Oacă”, precizează Bugetul.ro.

”Remus Rădoi a spus că de afacerea în cauză ar fi beneficiat, de fapt, niște cetățeni străini și că Oacă ar fi fost, în realitate, un pion al acestora”, scrie Bugetul.ro

Reamintim că funcționarea firmelor de pază, așa cum este cea a lui Remus Rădoi, funcționează pe baza unui aviz dat de SRI. De asemenea, Remus Rădoi, un personaj carismatic, cu preocupări intelectuale, a avut intenții de a intra pe piața mass media și are legături cu personaje importante din domeniu.

7548

Загрузка...