Gheorghe Dinca

Răsturnare în dosarul Caracal: fiica lui Dincă atacă în Justiție cerere incredibilă!

2461
”I-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela pentru că am auzit nişte chestii de tatăl ei şi de fraţii ei, că se zvonea că fac trafic de persoane”

BUCUREȘTI, 28 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Incredibil… dar adevărat: ”Daniela Florentina Bălan, fiica monstrului din Caracal, i-a dat în judecată pe Nicolae Cilan şi pe Gollo Vittorio Antonio (ambii foşti parteneri de afaceri ai italianului Giorgio Albiero cu care tânăra a avut o relaţie de concubinaj”,

Informația fost dată în exclusivitate de cunoscutul jurnalist de investigații Ovidiu Zară, care precizează că fiica lui Dincă ”le cere daune morale” celor doi, fiind o acțiune în civil.

Motivul, explică Zară, este că ”un fost partener de afaceri al lui Giorgio Albiero - amantul "mimozei" - a afirmat în mass-media că aceasta s-ar fi ocupat să livreze fete italienilor care veneau la vânătoare în Arad”.

În declarația lui Cilan, pe care Zară o redă pe pagina sa de Facebook, acesta afirmă, printre altele:

”Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. (…) Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare în Arad li se aduceau fete. (…) I-am zis lui Albiero să aibă grijă cu Daniela pentru că am auzit nişte chestii de tatăl ei şi de fraţii ei, că se zvonea că fac trafic de persoane”, afirmă Cilan.

 Tot din declarație reiese că italienii Vittorio Golo şi Francesco Velar ar fi dispuşi să ”depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că "mimoza" lui Dincã a spus că poate să le facă rost de fete”, notează jurnalistul.

Iată în facsimil și acțiunea Danielei Florentina Bălan – născută Dincă.

2461
Tagurile:
Gheorghe Dincă, Caracal
Tematic
Scandalul din Caracal bubuie la Bruxelles: Europa, arătată cu degetul!
Cumpănașu duce cazul Caracal la nivel internațional
Reacție dură după Washington: ”De ce NU trebuia sa se vorbească despre rețele la Caracal”
Cunoscut investigator aruncă nucleara – ”Ordin să ne mutăm atenția de la Cazul Caracal”
Nistorescu dă în vileag cele mai periculoase direcții în cazul Caracal! Va ieși scandal!

Загрузка...