Poliția

Câte victime sunt, de fapt, la Săpoca. Demisie răsunătoare la spital

158
(reînnoit 13:03 19.08.2019)
Sorina Pintea a anunțat că directorul Spitalului Săpoca a demisionat după prezentarea raportului anchetei efectuate de Ministerul Sănătății.

BUCUREȘTI, 19 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Apar informații noi în cazul tragediei de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, acolo unde un pacient a omorât patru persoane internate și a rănit nouă.

Potrivit unor informații de ultim moment, făcute publice de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, încă o persoană a decedat. Este vorba despre un al cincilea pacient care fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca.

”Este o pacientă în vârstă de 88 de ani, se afla în salonul 207, era o persoană cu multiple comorbidități. A făcut un stop cardio-respirator noaptea trecută și a decedat”, a declarat Pintea, potrivit antena3.ro

Demnitarul a precizat că a propus întrunirea Comisiei de Disciplină care este în ”ordinea firească a lucrurilor”.

Mai mult, Pintea a precizat că a purtat discuții cu aparținătorii victimelor, dar că nu le-a spus să facă plângeri penale împotriva spitalului. Totuși, demnitarul a menționat că este convinsă de faptul că vor fi sfătuiți și vor face aceste plângeri.

De asemenea, directorul spitalului Săpoca a demisionat din funcție. Pintea spune că l-a propus interimar pe directorul financiar.

158
Tagurile:
Demisie
Тема:
Crima de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, Buzău (11)

Загрузка...