Alexandru Cumpanasu

Familia lui Cumpănașu, amenințată: Voi rade tot dacă se ating de copiii mei!

1918
Unchiul Alexandrei Măcișeanu, Alexandru Cumpănașu susține că a primit amenințări în adresa familiei lui în contextual cazului de la Caracal.

BUCUREȘTI, 18 aug – Sputnik. Alexandru Cumpănașu susține că a primit amenințări în adresa familiei lui din partea unor persoane necunoscute, în contextual cazului de la Caracal.

"Îşi bat joc de mine şi de familia mea. Am anunţat autorităţile, nu ştiu cine sunt aceste persoane, este al doilea atac în ultimele două săptămâni. Le atrag atenţia tuturor că nu mă joc, a declarat acesta la postul de televiziune România TV.

“Totul până la copiii mei. Voi rade tot dacă se ating de un fir de păr din capul copiilor mei. Eu îi dau dracul pe procurorii ăştia, nu sunt în stare să localizeze nimic, nu pot să stau ca mielul la tăiere. Nu ştiu cât de serioase sunt aceste ameninţări, dar puneţi-vă în locul meu, de tată”, a declarat el.

Cumpănașu consideră că singurul aliat în lupta pe care o duce rămâne mass-media.

“Mi-am luat măsuri de protecţie atât faţă de mine, cât şi faţă de copiii mei, nu pot să spun mai mult la acest moment, am vrut să fac un apel public şi atât, autorităţile trebuie să îşi facă treaba", a  mai spus el.

 

1918
Tagurile:
Alexandra Măceșanu, Caracal, Alexandru Cumpănașu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (200)
Tematic
Caracal, Rezultatele finale ale INML: Aparţin Alexandrei oasele din pădure?
Criminalul de la Caracal a recunoscut că ducea femei în Italia
Cumpănaşu: „Clanuri din instituţii au pactizat cu interlopii până la a proteja criminalii”

Загрузка...