Luiza Melencu

Bombă în dosarul Caracal: în timpul nopții telefonul Luizei a fost folosit, mama anunțată

760
(reînnoit 17:04 15.08.2019)
“Colegii fetei au sunat-o pe mama Luizei şi au anunţat-o că telefonul Luizei a fost activ, noaptea trecută”.

BUCUREȘTI, 15 aug, Sputnik, Evan Răutu. ”Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte”, anunță Antena 3, ”care dă detaliu șocant că acesta s-ar fi petrecut la ora 00.56.

Antena 3 arată că ”numărul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a ieşit din două grupuri în care se aflau colegii de la liceu”.

”Colegii fetei au sunat-o pe mama Luizei şi au anunţat-o că telefonul Luizei a fost activ, noaptea trecută, pe WhatsApp, iar contul a fost scos din grupuri”, transmite sursa citată.

Aceiași colegi au declarat că ”până noaptea trecută, contul de WhatsApp al Luizei nu mai fusese deschis de pe 14 aprilie 2019”, data la care Luiza Melencu a dispărut fără urmă!

Desigur, contul putea fi activat și de pe alte terminale pe care este instalată aplicația cu datele Luizei – computer (laptop), tabletă - dar este de presupus că acestea s-ar afla deja sub controlul anchetatorilor.

Ipoteza că aceștia ar fi scos-o pe Luiza din grup ar fi ciudată – fiindcă normal era să fie lăsate căile de comunicare deschise.

Captură ecran Antena 3 - contul WhatsApp al Luizei
Captură ecran Antena 3 - contul WhatsApp al Luizei

Vom reveni.  

760
Tagurile:
Luiza Melencu, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (197)

Загрузка...