Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Cazul Caracal, Sorin Bălan demască vinovatul: ”Acela a făcut crima”. Acuzație bombă!

3796
(reînnoit 07:13 12.08.2019)
Teoria lui Bălan se coroborează cu aprecierea fostului șef al serviciului ”Omoruri” din Poliția Capitalei – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Pe Alexandra a omorât-o pentru că a dat telefon la poliție (…) Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcerea lui”, a declarat colonelul în rezervă Costică Ionescu, fost șef al serviciului Omoruri în Poliția Capitalei.

Cuvintele invitatului Mirelei Voicu (emisiunea ”Voi cu Voicu”, Antena 3) confirmă concluzia și, totodată acuzația unui alt fost ofițer de la Interne, Sorin Ovidiu Bălan, devenit unul dintre cei mai respectați jurnaliști de investigații.

Suspiciunile investigatorului au început odată cu întârzierea percheziției informatice. ”De ce nu au făcut percheziția informatică?!”, de ce nu au văzut exact, imediat, cine l-a sunat pe Gheorghe Dincă și unde a sunat acesta?

Iar suspiciunile lui Sorin Ovidiu Bălan merg mai departe – și se transformă într-o teorie care va stârni vâlvă:

”Cineva de la ”112” l-a sunat pe Gheorghe Dincă, l-a anunțat că Alexandra a telefonat la 112 – iar atunci Dincă a venit val vârtej acasă”, spune Sorin Ovidiu Bălan

Adică, exact cum aprecia colonelul Ionescu – ”Dincă a omorât pentru că s-a întâmplat ceva, nu pentru plăcere”.

”Polițistul care l-a sunat pe Dincă, acela făcut crima”, acuză direct Sorin Ovidiu Bălan.

Așa cum apreciam, este o teorie care va stârni vâlvă – dar care nu poate fi ignorată. Există multă logică în teoria investigatorului – așa cum există multă lipsă de logică în reacțiile sistemului și în acțiunea anchetatorilor.

3796
Tagurile:
Crimă, Caracal, Alexandra Măceșanu
Tematic
A fost descoperit contul de Facebook al lui Gheorghe Dincă - ”monstrul din Caracal”
Dăncilă - anunț fără acoperire, omisiune mare și eșec grav de imagine în scandalul Caracal
Cazul Caracal: tatăl Alexandrei rupe tăcerea – trimite un mesaj ferm tuturor care atacă!

Загрузка...