Proteste Bucuresti

Incident în Piața Victoriei! Poliția, împiedicată să-și facă treaba! Posibil pericol!

912
(reînnoit 18:43 10.08.2019)
În condițiile unui dispozitiv exploziv exista un mare pericol ca un incident să se soldeze cu victime - de asemenea, chiar și producerea panicii ar pune în mare pericol pe cei prezenți.

BUCUREȘTI, 10 aug - Sputnik, E.R. Acum puțin timp s-a primit un apel de urgență la 112 prin care poliția a fost informată că într-o mașină din perimetrul Pieței Victoria s-ar afla ”obiecte suspecte”.

Suspiciunea lua în calcul opțiunea cea mai gravă - că în autoutilitara respectivă ar exista un dispozitiv exploziv.

Polițiștii de la serviciul special pirotehnic au verificat mașina – dar în condițiile în care au fost huiduiți de manifestanți care s-au suit și pe mașină.

Reprezentanții Poliției Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că ”o persoană a sunat la 112 pentru a anunța că într-o mașină din perimetrul Pieței Victoria s-ar afla obiecte suspecte”.

Protestatarii au huiduit și au strigat că e vorba de o diversiune având ca scop deturnarea manifestației.

Reamintim că în piață sunt peste 1000 de persoane – iar în condițiile unui dispozitiv exploziv exista un mare pericol ca un incident să se soldeze cu victime. De asemenea, chiar și producerea panicii ar pune în mare pericol pe cei prezenți.

Update:

În autoutilitară au fost găsite lumânări groase, ambalate în plastic – poliția crede că forma acestora l-ar fi putut înșela pe cel care a sunat la 112.

912
Tagurile:
diasporă, Poliţie, incident, Piaţa Victoriei, Miting
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (62)
Tematic
Klaus Iohannis a spus dacă va merge la protestul din Piaţa Victoriei

Загрузка...