Gheorghe Dinca

Cine îl sfătuiește pe Gheorghe Dincă cum blocheze cercetările prin declarații?

884
(reînnoit 13:53 06.08.2019)
Avocatul familiei Luizei Melencu a observat că Dincă este sfătuit într-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic și că declarațiile lui au ca scop să blocheze cercetările

BRUXELLES, 6 august- Sputnik, Daniela Porovăț. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut la Antena 3 câteva declarații șocante despre comportamentul criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

”Pe ideea că sunt două fete, dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două victime sunt decedate, se poate ridica problema să nu se mai sape aici în curte, să nu se mai facă alte cercetări, să stopeze. Din punctul meu de vedere, tactica acestui inculpat, criminal, este ca în momentul în care are două victime cel puţin recunoscute, două pornite pe dosar, există pericolul să închidă cercetările”, a atras atenția avocatul.

De unde, Tonel Pop ajunge la concluzia că Dincă ”este sfătuit într-un mod foarte inteligent, din punct de vedere juridic. Tot ce spune el are chei juridice foarte fine pe care pot să le citească procurorii, judecătorii, să îşi reducă pedeapsa, de la un 25 de ani, la 7-8 ani, 12 ani. Strategia lui pentru mine este clară'', a spus avocatul familiei Melencu.

Dar, dacă Dincă oprește cercetările la cele două victime și la persoana lui, nu există intenția de a ascunde nu doar alte crime, ci și eventuali alți complici?

884
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (136)

Загрузка...