Luiza Melencu

Ultima oră: ancheta confirmă oase găsite în pădure, unde Dincă ar fi îngropat-o pe Luiza

1026
(reînnoit 15:33 05.08.2019)
Mai multe piste oferite și afirmații făcute de Gheorghe Dincă s-au dovedit a fi false, individul urmând parcă o strategie de tergiversare a aflării adevărului

BUCUREȘTI, 5 aug - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, rămășițe au fost găsite într-un loc din pădurea de lângă Caracal, unde Dincă Gheorghe susține că ar fi îngropat-o pe Luiza Melencu după ce ar fi ucis-o.

”Un corp a fost găsit într-o pădure de lângă Caracal, la mică distanță casa lui Gheorghe Dincă - aici ar fi fost găsite oase, într-un loc indicat de Dincă despre care criminalul susține că ar fi ale Luizei”, transmite Antena 3, din surse judiciare.

Deocamdată nu sunt date dacă rămășițele au fost arse – dar este de presupus că așa a fost, pentru că astfel nu corpul ar fi avut timp să se descompună. 

Reamintim că adolescenta Luiza Melencu a fost dată dispărută de poliție acum patru luni, iar  Gheorghe Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis.

De asemenea, mai multe piste oferite și afirmații făcute de Gheorghe Dincă s-au dovedit a fi false, individul urmând parcă o strategie de tergiversare a aflării adevărului, susțin mai mulți investigatori.

1026
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

Загрузка...