Alexandru Cumpănașu

Cumpănașu amenință furibund: ”Polițiști, procurori, judecători - plătesc TOȚI complicii!”

1778
(reînnoit 10:24 05.08.2019)
”Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur, ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor”

BUCUREȘTI, 5 aug - Sputnik, Evan Răutu. După interviu șocant dat de o femeie ce susține că ar fi cunoscut activitatea rețelei din Italia a lui Dincă și a ”asociaților” acestuia, Alex Cumpănașu, unchiul Alexandrei și vectorul mobilizării naționale în acest caz cumplit, a transmis un mesaj dur:

”În această seară s-a confirmat faptul că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!”, scrie Cumpănașu, care subliniază – ”lucru pe care l-am susținut de la început cu legături în Bari, chiar daca autoritățile încercau să mă convingă că sunt nebun și monstrul este doar un psihopat”.

Acum câteva zile, Cumpănașu a dezvăluit existența unui ”complice” al lui Gheorghe Dincă – iar în interviul prezentat de Antena 3 a fost confirmată această versiune. ”Mărturia femeii căreia i se cerea taxa de protecție și care era forțată să se prostitueze de către monstrul Dincă și complicele rețelei Mihai Zamfir nu mai lasă loc pentru interpretări”.

”Monstrul din Caracal nu a fost și nu este singur, ci parte a unei rețele acoperite de polițiști, procurori, judecători cu scopul exploatării sexuale a fetelor”, scrie Cumpănașu.

Iar mesajul furibund din final este un adevărat legământ pe care cunoscutul activist civic îl face:

”ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU - ȘI NU MĂ LAS PÂNĂ NU SE AFLĂ TOT și nu plătesc toți complicii - indiferent unde se află în statul român”, a scris după miezul nopții Alex Cumpănașu pe Facebook. https://www.facebook.com/presedintecnmr/

1778
Tagurile:
procurori, judecători, Poliție, complice, Caracal, Alexandru Cumpănaşu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (219)
Tematic
Alexandru Cumpănaşu a fost ameninţat cu moartea - „S-au folosit mijloace de intimidare”
Propunerea excepțională care dă peste cap totul! Alexandra învinge Sistemul
Lazarus l-a distrus pe Băsescu, l-a lovit cu ”fetele sechestrate și livrate americanilor”

Загрузка...