Alexandra Măceșanu

Veste de ultimă oră - „Alexandra ar fi în viață”, poliția intervine acum!

2190
(reînnoit 12:40 31.07.2019)
Mai multe mesaje au venit în același timp mai multor vecini ai lui Dincă: toate spuneau că Alexandra s-ar afla în viață, fiind ținută în podul unei case.

BUCUREȘTI, 31 iul, Sputnik, Evan Răutu. Corespondenta Antenei 3 din zona Olteniei, jurnalista Loredana Chimoiu, a transmis o știre bombă: un grup de polițiști intervine și intră într-o casă în care s-ar putea afla Alexandra!

Informația primită de poliție este că Alexandra s-ar afla într-un pod, dintr-o casă asemănătoare cu a lui Gheorghe Dincă. Informația se bazează pe mesaje primite de mai mulți vecini!

La prima adresă indicată NU a fost găsit nimic.

Ciudat este că mesajele au venit cam în același timp mai multor vecini ai lui Dincă. Toate spuneau că Alexandra s-ar afla în viață, fiind ținută în podul unei case.

Poliția a luat decizia de a verifica din poartă în poartă în zona respectivă, anunță Loredana Chimoiu.

Update: Mesajul primit de vecini pare mai mult o farsă! ”Prima casă de la intrare, Alexandra se află în pod, salvați-o”. Mesajul a fost trimis vecinilor… pe Facebook, transmite jurnalista Loredana Chimoiu. Polițiștii au intervenit în forță dar nu au găsit nimic. Căutările continuă.

2190
Tagurile:
Caracal, Alexandra Măceșanu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

Загрузка...