Arestat

Detalii din viața presupusului criminal din Caracal. O femeie face dezvăluiri

3392
(reînnoit 20:33 26.07.2019)
Apar informații noi în cazul lui Dincă Gheorghe, principalul suspect în cazul fetelor ucise la Caracal, iar autoritățile deja îl cercetau!

BUCUREȘTI, 26 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Bogdan Licu, procurorul general, a anunțat că la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a fost declinat un dosar constituit ca urmare a dispariției primei fete. Licu a mai precizat că există posibilitatea ca dosarul în care este cercetată moartea Alexandrei să fie preluat de către Direcție.

Procurorul general a reiterat ideea potrivit căreia polițiștii puteau interveni în momentul în care au aflat locația exactă, fără să aștepte autorizația de percheziție.

Licu a explicat că organele de poliție, în cazuri flagrante, pot să intervină fără să aștepte autorizația procurorului și că este absolut incredibil ce s-a întâmplat.

”E absolut incredibil ce s-a întâmplat și dacă așa s-a întâmplat e de nepermis. Eu nu pot să îl preiau eu acest caz. În acest moment noi analizăm oportunitatea preluării cauzei de către DIICOT. Vom vedea dacă au fost erori și ce erori au fost. Cineva trebuie să instrumenteze acest caz (...) Ei trebuiau să intervină exact în momentul în care au identificat locația și aici trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu știu dacă se știa sau nu se știa. Eu refuz să cred că procurorii DIICOT știau", a completat Bogdan Licu, potrivit stiripesurse.ro

Astăzi, procurorul general a dispus efectuarea de verificări la Parchetul de pe lângă Judeecătoria Caracal, pentru a fi analizat modul în care procurorii din structură au supravegheat cercetarea în cazul fetei din Olt.

Monstru cu chip de om

Presa locală scrie că vecinii spun că omul avea un comportament dubios și prea puțini prieteni.

Zis Popicu, Gheorghe Dincă este un fost mecanic auto și locuiește singur. Copiii și fosta soție sunt în Italia. Omul se ocupă cu vânzarea la târg a diferitelor bunuri.

Vecinii se temeau de el. Mai mult, una dintre localnicele care au lucrat pentru acest om a declarat că bărbatul i-ar fi propus să facă sex pe bani.

Oamenii spun că Dincă ar fi locuit ani buni în Italia și că, recent, fosta soție a venit în țară și l-a vizitat, însă bărbatul ar fi bătut-o crunt.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul le-ar fi tranșat pe cele două adolescente dispărute după ce s-au urcat în mașina de ocazie. Teribilul gest ar fi fost făcut în bucătăria casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor autoturisme.

3392
Tagurile:
Criminal, Fete, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Caracal
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (204)
Tematic
Caz terifiant: fete dispărute fără urmă – Rămăşiţe umane descoperite în butoaie
Fete tranșate de vii, crime oribile, autorități neputincioase
Dragomir, despre cazul fetelor din Caracal omorâte: ”Se impun măsuri drastice. De urgență”
Fetele dispărute din Caracal. De ce nu au fost găsite. Explicația STS
Cazul crimelor de la Caracal – anchetă și demisie la nivel înalt! Reacție publică!
Se cere pedeapsa cu moartea în România - Reacții radicale după crime și după decizia SUA
Bombă în cazul crimelor de la Caracal: legătura cu Alex Cumpănașu! Detalii inedite!
Iohannis intervine în cazul crimelor odioase din Caracal! Declarație uluitoare!
Acum: Prima demitere în cazul Caracal
Pleșoianu, fulminant: “Tot ce spune Cumpănașu e perfect adevărat, trebuie zburați urgent!”
Celebru avocat aruncă nucleara: “Iohannis, responsabil politic de Crimele de la Caracal”

Загрузка...