ANAF

Atenţie nu aveţi probleme cu ANAF! Campanie de control de amploare la nivel naţional

290
Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a anunţat astăzi, într-o conferinţă de specialitate, că va fi demarată o campanie de control de amploare la nivel naţional, iar echipele sunt deja în constituire.

BUCUREŞTI, 25 iul – Sputnik, Doina Crainic. Eugen Teodorovici a anunţat că în luna august urmează să se desfăşoare o campanie de control la nivel naţional având ca obiectiv stoparea evaziunii fiscale şi a muncii la negru.

„Vom anunţa, începând cu luna august, un program prin care cam toate structurile care au atribuţii de control, nu doar cea legată de Fisc, ci şi ITM-uri, vor declanşa o campanie foarte directă pe direcţia evaziunii şi muncii la negru. Sunt deja în constituire echipele respective, se va merge în echipe comune. Deci, aviz celor care fac astfel de lucruri”, a avertizat joi ministrul de Finanțe.

Ministrul a adăugat că nu îl opreşte nimic să ceară restructurarea Guvernului şi a administraţiei publice şi că în perioada următoare vom asista la „anumite lucruri neplăcute pentru cei din administraţie, dar plăcute pentru bunul simţ şi economia corectă din ţara asta”.

Teodorovici a mai spus că ţara noastră nu a vrut să înveţe „din două momente în istoria ei, când a fost prima la fonduri europene”: „Unul în pre-aderare, când a luat peste 95% din totalul alocat, iar al doilea în 2013-2014, când România a fost prima în Europa la transferuri de fonduri europene de la Bruxelles către un stat membru, cu peste 90%, când noi eram undeva la 5%, în mai 2012”.

290
Tagurile:
control, ANAF
Tematic
Important! Iată cum se completează şi depune Declaraţia Unică 2019 ANAF privind veniturile
Ultima oră – amenințare cu bombă la sediul ANAF
Veste bună: ANAF şterge datoriile a sute de mii de contribuabili – în ce condiţii
Românii din Diaspora, atenţie: când trebuie să plătiţi taxe în România – lămuriri ANAF
Acum abia e oficial în privința lui Darius Vâlcov! Șoc la ANAF!

Загрузка...